Ksa dnem Askerlik...

şafak 7:) kızlar yoktum çoktandır daha doğrusu ppc bozuktu arada gene göçüyo :) neysem nasılsınız iyi geceler hepinize :)

[QUOTE
ii ki gitmişsin canım. o ağlasa da çok mutlu olmuştur seni gördüğüne. gelince daha çok kıymetini bilir hem yerimseniben mektubu da çok güzel düşünmüş. romantikmiş eniştemiz :)[/QUOTE]

Ona kalsa kıymetimi zaten biliyomuş(bence bilmiyodu da) ama şimdi daha farklıymış öyle diyo mektupta.Aslında pek romantik değildir 6 yıldır yalvarırdım mektup yaz diye ama askerliğe nasipmişopuyorumnanaktan
Zor gelmez mi tatlım ya yatak odamda yatamıyorum uyanınca hep onu arıyorum yanımda ama geçecek inş 1 ayını yedik bile neredeyse.

günaydın canlar:sm_cool: askerlerine kavuşanlar olmuş gözleri aydınkaydirigubbakcemile2 darısı bizlere şafağımız 9:lepi: son 1 haftaya girdik ohhh beeturkbayragi

kızlar günaydın.bugün güne tuhaf başladım.10 dk önce eşimle konuştum.tekirdağda fırtına çıkmış yağmur fln derken askeriyede 2 ağaç devrilmiş.çevre köylere sel basmış ve bilmem kaç ölü varmış.cuma günü yemin töreni vardı.heyecanla onu bekliodum şimdi nolcak merak ediorum.birde yemin töreni için olan yürüyüş ve eğitimler hava koşulları nedeniyle şimdilik iptalmiş.belki çevre köylere yardım için yollanacaklarmış.yardım etmesi güzel bişiyde ben şimdi kocamı göremeyecekmiyim.bütün hazırlıklarım boşa mı gidecek yani :sinifsinif:mafoldumben

günaydın canım ben gittiğimdede çok yağmur vardı:) ıslandım demiştim ya.yürüyüşler iptal olsada askeriyede salonda yaparlar töreni törende bir değişiklik olmaz yani göreceksin eşini içini ferak tut canımkaydirigubbakcemile5

canıııııımmmmmmm!!!çok sevindim inşallah dediğin gibi olur .zemuszemusopuyorumnanaktanbian çok kötü oldum.askeriyede öyle büyük biyer varmıdır

günaydınnnnnn asker yolu bekleyen güzeller :kedi:
şafak 129 tekirdağ merkez zemuszemus bu hafta dağıtım var inşallah iyi bir yere düşer zemuszemus
sabah aradı konuştum eşimle :teytey: mutluyum saba h onun sesiyle uyanmak iyi geliyor :teytey:

:gitme: canım evet eşimde beni aradaı sabah tekirdağ da fırtına sel var diye merak tmeyin ben iyiyim diye aradı tekirdağ merkezdemi senin canım nerde eşin belkide aynı koğuştalar eşimle a.s

:gitme: canım evet eşimde beni aradaı sabah tekirdağ da fırtına sel var diye merak tmeyin ben iyiyim diye aradı tekirdağ merkezdemi senin canım nerde eşin belkide aynı koğuştalar eşimle a.s

yok cnm ya benimki çerkezköyde.evet iyi olduğuna bende sevindim ama daha bizim yemin töreni fln olmadı ama dağıtımda ya saray yada çerkezköy olacakmış yine.hayret ya daha şimdiden böyleyse kışın nolcak burası....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…