- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.381
banada şafak 7 yi görmek nasip olur inşaallah Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.şafak 7:) kızlar yoktum çoktandır daha doğrusu ppc bozuktu arada gene göçüyo :) neysem nasılsınız iyi geceler hepinize :)
off ya evlilerin durumu daha vahim evin içi bomboş geliyodur şimdi sana canım çok zordur tahmin edebiliyorum ya..yinede saglıklı iyi olduğunu biliyosun görmüşsün kendi gözlerinle bence en iyisini yapmışsın bende olsam gelme desede giderdim.
amin canım hepimizin gözü yollarda ama herkesin sevdiği gelecek sağsalim
kızlar günaydın.bugün güne tuhaf başladım.10 dk önce eşimle konuştum.tekirdağda fırtına çıkmış yağmur fln derken askeriyede 2 ağaç devrilmiş.çevre köylere sel basmış ve bilmem kaç ölü varmış.cuma günü yemin töreni vardı.heyecanla onu bekliodum şimdi nolcak merak ediorum.birde yemin töreni için olan yürüyüş ve eğitimler hava koşulları nedeniyle şimdilik iptalmiş.belki çevre köylere yardım için yollanacaklarmış.yardım etmesi güzel bişiyde ben şimdi kocamı göremeyecekmiyim.bütün hazırlıklarım boşa mı gidecek yani :sinifsinif:mafoldumben
günaydın canım ben gittiğimdede çok yağmur vardı:) ıslandım demiştim ya.yürüyüşler iptal olsada askeriyede salonda yaparlar töreni törende bir değişiklik olmaz yani göreceksin eşini içini ferak tut canımkaydirigubbakcemile5
kızlar günaydın.bugün güne tuhaf başladım.10 dk önce eşimle konuştum.tekirdağda fırtına çıkmış yağmur fln derken askeriyede 2 ağaç devrilmiş.çevre köylere sel basmış ve bilmem kaç ölü varmış.cuma günü yemin töreni vardı.heyecanla onu bekliodum şimdi nolcak merak ediorum.birde yemin töreni için olan yürüyüş ve eğitimler hava koşulları nedeniyle şimdilik iptalmiş.belki çevre köylere yardım için yollanacaklarmış.yardım etmesi güzel bişiyde ben şimdi kocamı göremeyecekmiyim.bütün hazırlıklarım boşa mı gidecek yani :sinifsinif:mafoldumben
:gitme: canım evet eşimde beni aradaı sabah tekirdağ da fırtına sel var diye merak tmeyin ben iyiyim diye aradı tekirdağ merkezdemi senin canım nerde eşin belkide aynı koğuştalar eşimle a.s
canıııııımmmmmmm!!!çok sevindim inşallah dediğin gibi olur .zemuszemusopuyorumnanaktanbian çok kötü oldum.askeriyede öyle büyük biyer varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?