Ksa dnem Askerlik...

günaydın canlar:sm_cool: askerlerine kavuşanlar olmuş gözleri aydınkaydirigubbakcemile2 darısı bizlere şafağımız 9:lepi: son 1 haftaya girdik ohhh beeturkbayragi
canımm seninde cok az kaldı. askerine kavusuncada arada ugra tamam mı özletme kendini...

canım hiç üzülme askeriye burası yapacak bir yer bulurlar emin ol. o kadar kurallara sadık bi yer yemin törenini iptal etmez a.s kapalı alanları vardır. istanbuldada hergün yagmur yagıyormus ve cok soguk dedi esim büyük ihtimal bizimkide kapalı alanda olacak

bende geldim bu aralar pek giremiyorummm

sağol senemcim ahhh bi kavuşsam akannehiropuyorumnanaktan uğrarrım tabiki canım sizlerinde gitti 1 ay nerdeysekaydirigubbakcemile5 aksın günler inşalahkaydirigubbakcemile2

evet canım 1 ayı atlattık sayılır. ilk günlerdeki kadar acı vermiyor artık. sadece özlem kaldı. 3 gün sonra görecem esimi insallah :sm_cool:

kapalı alanda olması bizim için daha iyi olmazmı bizi daha rahat görür haha.onca insandan tabi bizi görebilirse vede saçımız falanda bozulmaz yağmur fln yağarsa yeni çıtçıt aldımda ....kaydirigubbakcemile3

burcu sen bu saatlerde yatardın hayırdır kafamçokkarıştı
bak tezin doğru çıktı yinede uyumuş kalmışım mesajını yeni gördüm=)))tanımışsın beni şekerim tebrik ederimkaydirigubbakcemile3

senin canınmı sıkıldııı:1hug: ben burdayım yeni iş buldum kızlar daha işten çıkmadan çoook mutluyummmmm:dance::dance::dance:

yaaa hayırlısı olsun bende bulmak istiorum artık kızlar ya aldıgım maası duysanız böle bi banka bölemi maas verio dersiniz sinirlerim bozuluo artık

yaaa hayırlısı olsun bende bulmak istiorum artık kızlar ya aldıgım maası duysanız böle bi banka bölemi maas verio dersiniz sinirlerim bozuluo artık

valla canım benimde maaşım yüksek değil ama şimdiki çalıştıgım yer cok yoruyodu beni. yeni işimde aşagı yukarı aynı maaşa ama çok daha rahat ve evime yakın. inşallah sende rahat edeceğin biyer bulursun para pul biyere kadar önemli olan huzur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…