- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.401
canımm seninde cok az kaldı. askerine kavusuncada arada ugra tamam mı özletme kendini...günaydın canlar:sm_cool: askerlerine kavuşanlar olmuş gözleri aydınkaydirigubbakcemile2 darısı bizlere şafağımız 9:lepi: son 1 haftaya girdik ohhh beeturkbayragi
kızlar günaydın.bugün güne tuhaf başladım.10 dk önce eşimle konuştum.tekirdağda fırtına çıkmış yağmur fln derken askeriyede 2 ağaç devrilmiş.çevre köylere sel basmış ve bilmem kaç ölü varmış.cuma günü yemin töreni vardı.heyecanla onu bekliodum şimdi nolcak merak ediorum.birde yemin töreni için olan yürüyüş ve eğitimler hava koşulları nedeniyle şimdilik iptalmiş.belki çevre köylere yardım için yollanacaklarmış.yardım etmesi güzel bişiyde ben şimdi kocamı göremeyecekmiyim.bütün hazırlıklarım boşa mı gidecek yani :sinifsinif:mafoldumben
kimse yok mu
canımm seninde cok az kaldı. askerine kavusuncada arada ugra tamam mı özletme kendini...
sağol senemcim ahhh bi kavuşsam akannehiropuyorumnanaktan uğrarrım tabiki canım sizlerinde gitti 1 ay nerdeysekaydirigubbakcemile5 aksın günler inşalahkaydirigubbakcemile2
evet canım 1 ayı atlattık sayılır. ilk günlerdeki kadar acı vermiyor artık. sadece özlem kaldı. 3 gün sonra görecem esimi insallah :sm_cool:
ne güzel senemcimopuyorumnanaktan özlemsiz olmuyor canımgeçecek herşey:dance:
canımm seninde cok az kaldı. askerine kavusuncada arada ugra tamam mı özletme kendini...
canım hiç üzülme askeriye burası yapacak bir yer bulurlar emin ol. o kadar kurallara sadık bi yer yemin törenini iptal etmez a.s kapalı alanları vardır. istanbuldada hergün yagmur yagıyormus ve cok soguk dedi esim büyük ihtimal bizimkide kapalı alanda olacak
bende geldim bu aralar pek giremiyorummm
bak tezin doğru çıktı yinede uyumuş kalmışım mesajını yeni gördüm=)))tanımışsın beni şekerim tebrik ederimkaydirigubbakcemile3burcu sen bu saatlerde yatardın hayırdır kafamçokkarıştı
kimse yok mu
bak tezin doğru çıktı yinede uyumuş kalmışım mesajını yeni gördüm=)))tanımışsın beni şekerim tebrik ederimkaydirigubbakcemile3
senin canınmı sıkıldııı:1hug: ben burdayım yeni iş buldum kızlar daha işten çıkmadan çoook mutluyummmmm:dance::dance::dance:
yaaa hayırlısı olsun bende bulmak istiorum artık kızlar ya aldıgım maası duysanız böle bi banka bölemi maas verio dersiniz sinirlerim bozuluo artık
siirtte 6, çukurca da 1 sehıt... catısmalar devam edıyormuss.............
Allahım yardım etsınn.....nolur... [/QUOTEk
kıyamam sana.sakın aklına kötü şeyler getirme.allah bütün şehit ailelerine sabır versin.asker yolu bekleyenlerede tabi.bugün tekirdağda sel ve fırtına varmış.eşim orda askerde.onların askeriyede 2 ağac devrilmiş ve askeriyenin çevre köylerinde selden ölenler varmış.kader insanı nerde ne zaman yakaalr belli olmaz .allah hepimizi korusun evlatlarımızı eşlerimizi ailelerimizi sevdiklerimizi.....:Saruboceq::Saruboceq:
kıyamam sana.sakın aklına kötü şeyler getirme.allah bütün şehit ailelerine sabır versin.asker yolu bekleyenlerede tabi.bugün tekirdağda sel ve fırtına varmış.eşim orda askerde.onların askeriyede 2 ağac devrilmiş ve askeriyenin çevre köylerinde selden ölenler varmış.kader insanı nerde ne zaman yakaalr belli olmaz .allah hepimizi korusun evlatlarımızı eşlerimizi ailelerimizi sevdiklerimizi.....:Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnn
Allahım yardım etsınn.....nolur...
Çok haklısın canım evet oyle, kader kısmet nerede hıc bılemeyız.....
ALlah herseyın hayırlısını versın, korusun kollasın hepımızı tum kotuluklerden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?