Ksa dnem Askerlik...

dışarı gönderiyolarmı canım eşini pozisyonu ne orda suan?
herkes kısa dönemleri çatışmaya göndermıyolar diyo sıkma kendini rahatlamaya çalış

Canım benım esımın gorevı bellı artık...
Uzun donemlerle bırlıkte mevzı basına verdıler gece 12 saat nobet tutuyor tepede... kontrol yapıyorlar gece gorusu ıle...

Denılenler her zaman dogru olmuyor malesef.........

agır taramalı dediğin omuydu senin!..
dua edelim canım hep tamammı

hayır canım 2-3 gunde bır gorusuyoruz ancak... dun gorustum belkı yarın arar belkı sonrakı gun...

yarın arasa cok ıyı olucak, sesını duymak ıstıyorum..

bitanem benim endişeni paylaşıyoruz inşaallah en kısa zamanda arar Rabbim kimsenin gözünü yolda bırakmasın

agır taramalı dediğin omuydu senin!..
dua edelim canım hep tamammı

evet o.. 4 kısılermıs 3 uzun donem 1 ı kısa esım..
gece gorusu ve taramalı ıle gece kontrolundelermıs... bulundukları yer hep aynı.....
arazı arama tarama degıl Allahtan... Allah onlarada yardım etsın.. cok zor bu ısler yaa.....
Duaları bırakmayalım evet.... tek yapabılecegımız o.......

bitanem benim endişeni paylaşıyoruz inşaallah en kısa zamanda arar Rabbim kimsenin gözünü yolda bırakmasın

Amın canım amııınn Allah hepımızı kavustursun sag salım ınsallah..

şafağımızzzzz 8turkbayragi

Düşlerde sevdim seni söyleyemedim
Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim

Sana ben şiirler sözler büyüttüm
Sana ben baharlar yazlar büyüttüm
Sana ben hummalı gizler büyüttüm
Söyleyemedim:a015:

şafak 128.günaydın kızlar hepimizin askerleri için dua edicem.içinizi ferah tutmaya çalışın onalara destek olmak zorundayızturkbayragi

kızlar ben bi kac gündür pek keyifsizim. birde yok ama içim sıkılıyor. pek netede girmiyorum. iste calısasımda yok

kimsecikler yok muu ne oldu kızlarrr beklemekten pes mi ettiniz yoksa:gitme:
inşallah bizde bigün şafak 8 deriz burda canım çok sevindim sizleri için sağsalimde evlerine gelirler inşallah darısı bizim başımıza.
ben anca aksamları girebiliyorum öğlenleri çalışıyorum

kızlar ben bi kac gündür pek keyifsizim. birde yok ama içim sıkılıyor. pek netede girmiyorum. iste calısasımda yok
tipik depresyon=)
sen güzel bi yemek ısmarla kendine bide film al biyerden ışıkları kapat ayaklarınıda uzat oh mis gibi..=) ertesi gün neşeli olmazsan burdayım gel döv yav:mymeka: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…