Ksa dnem Askerlik...

canım ne yaptın saçlarını kestirdin mi?
ben sana dün bir foto eklemiştim ya buraya onu gördükten sonra su dalgasını araştırmaya başladım kaydirigubbakcemile3 ne kararsız birisiyim ben ya. birgün saçımı boyatayım mı diye yola çıkıyorum sonra su dalgasına atliyorum -tatlicadiarzu-

Çalışmaya başlamıştım zaten ama çok büyük bi anlaşmazlık çıktı ve ayrılmak zorunda kaldım
Patronumu da Allaha havale ettim
İhtiyacım olduğunu bildiği için burnumdan getirdi her şeyi.
Hemen ücretliye başvurdum çıkması için dua ediyorum.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Böyle durumlarda sanki dünya anlaşmış gibi her şey üst üste geliyor.
İnşallah atlatıcam

kututnun üzerindeki canım benim yazısını ve içindeki kalbi görünce eve gelenler benimle ilgili ne düşünecek acaba :roflol: bir de kırmızı güller eklenince manyak bu gelin diyecekler herhalde :roflol:

:roflol: ben de güldüm ama anlamadı ki :roflol:

Şimdi düşündüm de ben patavatsızlık yapıp sölerdim heralde bana almış diyekaydirigubbakcemile3

Aslında kayınvalidenin anlaması lazımdı kalpler canım benim yazısını falan

Son düzenleme:
hep öyle olur zaten canım. ben de birşeye üzüldüğüm zaman ardından hep kötü şeyler sıralanır.
inşallah en yakın zamanda atlatırsın canım.
eşin ne iş yapıyor peki?

Şimdi düşündüm de ben patavatsızlık yapıp sölerdim heralde bana almış diyekaydirigubbakcemile3
öyle kötü cin gibi bir kadın değildir. her telefonu kapatmam da onlarca kez dua eder bana saolsun. benim de o an bunlar aklıma geldi ve bişey diyemedim ama güllerimi orda bıraktığım için çok da üzüldüm. nişanlım nerdeyse gidip söyleyecekti annesine ama ben boşver dedim.

hep öyle olur zaten canım. ben de birşeye üzüldüğüm zaman ardından hep kötü şeyler sıralanır.
inşallah en yakın zamanda atlatırsın canım.
eşin ne iş yapıyor peki?

İnş canım.
Aslında ziraat mühendisi ama magaza müdürlüğü yapıyordu askere giderken de dönememk üzere çıktı işten.
Gelince Kpss çalışacakmış dönünce bi işi yok yani

İyi olmuş o zaman bir şey demediğin sevinmiştir kadıncağız
Belki aranızdaki ilişki için iyi bile olmuştur bu
Beklenmedik bir şey ama vardır bir hayır

İnş canım.
Aslında ziraat mühendisi ama magaza müdürlüğü yapıyordu askere giderken de dönememk üzere çıktı işten.
Gelince Kpss çalışacakmış dönünce bi işi yok yani

evliliğin ilk zamanları aileler destek çıkmadığı sürece zorlu geçer diorlar canım. inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu can sıkıcı durumları.

şafak 4 yaşasın oleeeyy....zemuszemus
ne güzel ya.

İyi olmuş o zaman bir şey demediğin sevinmiştir kadıncağız
Belki aranızdaki ilişki için iyi bile olmuştur bu
Beklenmedik bir şey ama vardır bir hayır
Nişanlımın bana alabileceğini nasıl düşünemedi onu anlayamıyorum. galiba ailede ilk çiçek verilen kişi benimdir bilmiyorum sırnaşık şey
o bana daha çok alır çiçek önemli değil

Belki de canım
Zaten sende bu iyi niyet olduğu sürece haklısın daha çok çiçek alıra.s.

Belki de canım
Zaten sende bu iyi niyet olduğu sürece haklısın daha çok çiçek alıra.s.
canım benim çok teşekkür ederim.
aslında nişanlıma cadılık yaparım arada ama ailesine yansıtmam hiç. hatta nişanlımla oturur bizimkileri çekiştiririz kaynanalık yapmaya başladılar diye :)

herkese ii geceler tatlı rüyalar.
inşallah hepsi sağ salim döner, bizler de bekleyenler olarak kazasız belasız bu günleri atlatırız

Kesin sali gunu kestiriyorum canım :) . Su dalgasi super bende bayılıyorum , cok guzel duruyor bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…