- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.241
kokuyosun demekk.. :roflol::roflol:
bende bi girip bi çıkıyorum işim çıkıyo aynenn
tamam ozaman kokuyorum haberin olsun canımsırnaşık şey
ekliyorum demek istedim yani=))ne yazmışım ya=))) bugün nete girip çıkmaktan başım döndü
selam kızlar işteyimm maalesef okadar yoruldum ki eve gidip yatmak istiorum zaten içimde sıkılıo bugun...
söyle canım hiç farketmez eleştiriye hep açığım zaten=))
nıye sıkılıyo canım... :teselli:
selam kızlar işteyimm maalesef okadar yoruldum ki eve gidip yatmak istiorum zaten içimde sıkılıo bugun...
hayirlisi olsun canim telde konusunca sikintin gider saniyorum :teselli:anlamadım bugun timucin cizrenin içine teslim oluo
çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan.o senin güzelliğin asıl.kaküllü halim daha çok benzetiliyodu ewet haklısın şimdi uzatmaya çalışıyorum imaj değişikliği yapiym dedim azcık
aman canım duymasınlar bide 2 sene küser benmki:roflol:
zavallım fotoğrafın yok bende diyip durdu geçen,halbuki bi ton resmimiz var almayı unutmuş kaydirigubbakcemile3yazık ya:teselli:
doğru aslında şimdi hiçbişey oturmuş değil.benmki gitmeden önce izmirdeyken mail atarım canım mektup yazmayalım diyodu sonra bi coştu mektup göndercem dedi acemi birliğinde sözü kopardım.şimdi biraz alışsın gittiği yere isticem canım bende.çok garip duygular içindeyim aslında şuan
sesi kötü geliyo diye özlememiş gibi geliyo bana,çok saçma ama..ilk gittiğinde böyle değildi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?