Ksa dnem Askerlik...

:roflol:
bende bi girip bi çıkıyorum işim çıkıyo aynenn
tamam ozaman kokuyorum haberin olsun canımsırnaşık şey
kokuyosun demekk.. :roflol:
ekliyorum demek istedim yani=))ne yazmışım ya=))) bugün nete girip çıkmaktan başım döndü

tamam burdayım beklıyorum.. bırazdan gıdıcem.. kaydirigubbakcemile3

gördüüm gördüüm.. delikafadulden.. masallahhh...

bırıne benzettım mankenlerden ama sevıyonmu sevmıyon mu bılmıyorm soyleyım mıı...

çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan.o senin güzelliğin asıl.kaküllü halim daha çok benzetiliyodu ewet haklısın şimdi uzatmaya çalışıyorum imaj değişikliği yapiym dedim azcık

anlamadım bugun timucin cizrenin içine teslim oluo
hayirlisi olsun canim telde konusunca sikintin gider saniyorum :teselli:
çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan.o senin güzelliğin asıl.kaküllü halim daha çok benzetiliyodu ewet haklısın şimdi uzatmaya çalışıyorum imaj değişikliği yapiym dedim azcık

bende yapicam bakalim zemuszemus

evime geldim oh bee evim evim minik ama şirin evim=)
yine ortalık resimden geçilmemiş bakıyorumhihoyyyt iyice alıştınız he kocalarınıza söyliycem hepinizi görürsünüz siz=)

aman canım duymasınlar bide 2 sene küser benmki:roflol:
zavallım fotoğrafın yok bende diyip durdu geçen,halbuki bi ton resmimiz var almayı unutmuş kaydirigubbakcemile3yazık ya:teselli:

aman canım duymasınlar bide 2 sene küser benmki:roflol:
zavallım fotoğrafın yok bende diyip durdu geçen,halbuki bi ton resmimiz var almayı unutmuş kaydirigubbakcemile3yazık ya:teselli:

almasın bosver canım benimki bilerek götürmedi bakan olur filan diye. usta birliğinde iyice düzene girsin ozaman ben bitane gönderirim ona=)

doğru aslında şimdi hiçbişey oturmuş değil.benmki gitmeden önce izmirdeyken mail atarım canım mektup yazmayalım diyodu sonra bi coştu mektup göndercem dedi acemi birliğinde sözü kopardım.şimdi biraz alışsın gittiği yere isticem canım bende.çok garip duygular içindeyim aslında şuan

nolduki canım özlemdir o duygu hepimizde var üzme kendini. hem evli olanlar var bak onların yanında biz daha şanslıyız çünkü heran aynı evi paylaşmadık, okadar alışmadık onlara. ben çok kötü oldugumda hep bunu düşünüyorum bianda olsa rahatlıyorum allah hepsini korur dua edersek merak etme sen=)

sesi kötü geliyo diye özlememiş gibi geliyo bana,çok saçma ama..ilk gittiğinde böyle değildi sanki

benim nişanlımda bugün soğuk konustu benle. çok bozuluyorum ama orda ne durumda nasıl ruh halinde oldugunu bilmiyorum oyüzden çok takmamaya gayret edıyorum. ilk gittiklerindeki gibi olmasını bekleme zaten, askere gidenlerde öyle söylüyolar cok değişmiş dönecek eski adam değil bu diyceksin dıyolar:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…