- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.221
cnm nasıl vercez bu kiloları ben sporla vereceqim olmazsa diyet yapayım diyorum sen ne yapacaksın
bak yine uçmuşş charmmm=))
canım aslında en guzelı spor dıyet bır olması... ama bakalım.. oncelıkle dıyetle baslarım..
su sırada dıkakt edıyorum bıraz arada ıpın ucunu kacırsamda.. ramazan basından bu yana 2 kılo vermısım o da moral oldu... ramazan bıter bıtmez cıddı anlamda zayıflama ısıne gırmem lazım..
esım gelene kadar bu konu kapanmalı... :roflol: :mymeka:
canım aslında en guzelı spor dıyet bır olması... ama bakalım.. oncelıkle dıyetle baslarım..
su sırada dıkakt edıyorum bıraz arada ıpın ucunu kacırsamda.. ramazan basından bu yana 2 kılo vermısım o da moral oldu... ramazan bıter bıtmez cıddı anlamda zayıflama ısıne gırmem lazım..
esım gelene kadar bu konu kapanmalı... :roflol: :mymeka:
aynen cnm ikimiz yarıs yapalım bence kilon kac benim le aynımısn istersen
solimmii... mafoldumben kilo 70... akannehir benım ılk hedefım 66.. sonrada 60... 58-60 bak kalmak oluyorum.. ıdealım o boyum 169
olur valla yarıs... :hulya:
bende 2 kilo alcam pantolonlarım popomdan düşüyo=(( hiç güzel deil
ozman sen kilo al cnm ne istersen bolca ye cokacimcoook biz yemeyelim ama :çok üzgünüm:
ewet cnm 175 boyum
evet=)) ramazan olmasa ben yapacagımı biliyorum ama ramazan işte ya neyse bayramda çıkar acısı yıhyıh=)
canım bu avatarındaki resim sana çok benziyo
ramazan cıkar cıkmaz... tamam mıı... kaydirigubbakcemile3vereliniortak anlastık cnm benimkide 72 kiilo hedef 65 boy 175 nezman baslıayalım yarısa betülcüqüm
bende 2 kilo alcam pantolonlarım popomdan düşüyo=(( hiç güzel deil
resimdeki senmisin yoksa.bende 176 boyunda 75 kiloyum bak senden bile kiloluyum
ramazan cıkar cıkmaz... tamam mıı... kaydirigubbakcemile3
git seen yanımızdan... :dilcikar: mafoldumben zayıf sey... Çok üzgünüm çoook
yıne mı koymustun.. :roflol: ay ben bı gırıyom bı cıkıyom bı oglana bakıyorum sız bana bakmayın yaa kesın anlasalım tamam burdayım deyım oylee emıı.. kaydirigubbakcemile3 :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?