- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.261
benimkide goturmediialmasın bosver canım benimki bilerek götürmedi bakan olur filan diye. usta birliğinde iyice düzene girsin ozaman ben bitane gönderirim ona=)
çok mutsuzummm....
nolduki canım özlemdir o duygu hepimizde var üzme kendini. hem evli olanlar var bak onların yanında biz daha şanslıyız çünkü heran aynı evi paylaşmadık, okadar alışmadık onlara. ben çok kötü oldugumda hep bunu düşünüyorum bianda olsa rahatlıyorum allah hepsini korur dua edersek merak etme sen=)
benim nişanlımda bugün soğuk konustu benle. çok bozuluyorum ama orda ne durumda nasıl ruh halinde oldugunu bilmiyorum oyüzden çok takmamaya gayret edıyorum. ilk gittiklerindeki gibi olmasını bekleme zaten, askere gidenlerde öyle söylüyolar cok değişmiş dönecek eski adam değil bu diyceksin dıyolar:gitme:
evet orda nolcagi belli degil resimlerin filan zaten cok hassastir o konuda bosuna is cikmasina.s
:çok üzgünüm:
çok mutsuzummm....
ay noldu sizee topicin adını değiştirelimmi=)) depresif asker bekleyenler=)
saol canım.haklısın evli olanların heryönden çok daha zor.sesi titriyo anlıyorum aslında alışamamamış yeni birliğe yada zorlanıyo mutlaka.ama nebiliyim ben o ilk gittiği zamanki ilgiyi özlemi hissettirmesini bekledim galiba:çok üzgünüm:bide olgunlaşmış gibi geldi:1ninca:
cnm abim askere qitmişti ......11 - 12 sene önce adam biri karısını fotoqrafını qetirmiş ...baska adamın biride ...adam uyurken fotoyu calmıs tuvalet atmıs bunu duyanmı diyim qören mi diyim orasını bilmiyorum ama foto bulunmus bu fotoyu kim attı tuvalate diye kimse aqzını acmamıs işlerinden biri ben ayptım dememiş ....
eee sonra nolcak hepsine cezavermişler sucsuz abime dahi
o yüzden askere foto qitmesi iyi deiql aslında ama özlem qidermek için ne yapacak mecbur foto olamsı qerekiyor
yok benimki hala çocuk nazından geçilmiyo.
burcuu çok acıktım yemekler berbat, burcuu sular soğuk, burcuu çok yoruldum, burcuu çok pis kokuyolar, burcuu heryerime diken battı, burcuu ayaklarım nasır oldu, burcuu beni artık sevmiyomusun ,burcuu annemide ara ,burcuu annen beni soruyomu, burcuu yeni işinde erkek varsa sakın konusma küserim, burcuu ..vs vs... uzar gider bu
walla ne insallar ne sapıklar binbir türlü insan var ya töwbe töwbedoğrudur canım bin çeşit adam birarada kalıyo.sakat iş aslında.
haklısn walla ne insallar ne sapıklar binbir türlü insan var ya töwbe töwbe
ay aman aman haa cok sakat isler valla katil olur bizimkisi kimbilir ne maksatla aliyo herif oraya her turlu insan geliyo akillisi da var sapigida hepsi :1no2:
:roflol::roflol::roflol:uzar gider misırnaşık şey alemsiniz canım
benimki pek bi olgun takılıyo şaşırdım çok değişti CADIARZU herşeyden şikayet eden adam sabırtaşı oldu sankialkisalkisalkis
Valla benimkine sorarsan da hersey mukemmel :bbo:
tabiki degil orasi ayri yemege asiri duskundur yani yemegi cok sever ama orada malesef hakkarinin en kotu yemegi olan karakola dusmus :1no2:
Gecen nobetteyken sekeri dusmus gozu kararmis kaskini silahini filan cikarmis oturmus yere komutani istersen git dinlen demis gerek yok demis yine kalkmis yine olmus bi daha yinede gitmemis
Bizimkide tam tersine gururuna laf soletmez yapamadi dedirtmez hey Allahim ya
niye yemiyosnu diyorum fareli bulgur pilavindanmi yiyeyim diyor :çok üzgünüm:
Ama isin guzel tarafi Allaha cok sukur ki hic bi telefon konusmamizda aklim kalicak sekilde konusmadi morali hep guzeldi yada guzelmis gibi yapti
onun sayesinde bende 3 gun idare edebiliyorum bi dahaki tel e kadar :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?