- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.401
eşim demişti bana yemin törenine gelme çok kalabalık olucak diye o yüzden ben de önceden gittim 6 saat bol bol oturduk askeriyede. evet biz de moblardan çok rahat konuşuyorduk ya da ankesörlüden o çaldırıyodu ben arıyodum ama şimdi nerde 2 dakika zor uyuyorum sesini.seninki izin kullanmadı dimi.toplu halde mi gittiler.Adanaya akşam hepsi toplanıp askeriyeden gittiler öyle bi uygulama varmış askeriye otobüs kiralamış falan
Nasıl dayandın o kadar yaasenağlama.Neyeki bitti sizin gözün aydın canım darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
çok zor cidden bu kadar uzun süre ayrı kalmak. tahmin edebiliyorum heyecanını. minim çok güzel olacaksın opuyorumnanaktan yarın fotoğraflar havada uçuşsun yineYarın canım buyuk gun :) kusa donmem insallahdelikafadulden
benim yaşadıgım heyecani yasayinca beni daha iyi anlicaksiniz.
Ben yemin törenide gormedim dusun nisan ayinin basından beri hic gormedim sefgilimi.
ben eşim gittiğinden beri sabah 6dan önce yatamıyorum deli gibi uykum var şimdi ama yok uyuyamıyorum. o ols mışıl mışıl uyurdum şimdi mis gibi ne güzel
hayır tatlım denizli kütahya arası 3 saat o yüzden ben kızımla birlikte eşimi almaya gittim eşim eve gelmek istedi çünkü. cmt akşamüzeri 7buçukta da malatyaya gitti...aslında bende eşime oradan gitmesini söyledim öğlen 2 de kalkacaktı otobüsleri ama o istemedi bizimle birgün de olsa zaman geçirmek istedi kızını aşırı özlemişti ama olan bana oldu 1 günde olsa alışıyorsun evdeki varlığınamafoldumben
Şafak 1:lepi:hihoyyyt
:dance: :hooray: :dance:Şafak 1:lepi:hihoyyyt
ah cnm ya senin de cocuk varya ben kzıımda cekiyorum babamı özledm niye qelmiyor falan cok zor qerckten sana allah kolaylık versin cnm
ohhhh ne qüzel cnm qözünaydınnnn kurtuldun artık maşallah
Şafak 1:lepi:hihoyyyt
uyumazlar canım , nobetlere kalkıyorlar sizde nobet varmı bilmiyorum ama. Hele bide mektubun gittimi o gece hic uyumaz bence.Yani bizde öle olmustu.
hayır tatlım denizli kütahya arası 3 saat o yüzden ben kızımla birlikte eşimi almaya gittim eşim eve gelmek istedi çünkü. cmt akşamüzeri 7buçukta da malatyaya gitti...aslında bende eşime oradan gitmesini söyledim öğlen 2 de kalkacaktı otobüsleri ama o istemedi bizimle birgün de olsa zaman geçirmek istedi kızını aşırı özlemişti ama olan bana oldu 1 günde olsa alışıyorsun evdeki varlığınamafoldumben
tahmin edebiliyorum canım ama ben o son bir haftayı iple çekiyorum bi gelseAhh ahh onu bir ben birde allah biliyor. Bide bizim 2 senedir ilk ayriligimiz.( Ayni sirketteydik hep yanyana) ama su 1 haftanin heyecani var ya diger gunlerden daha da zor.
amin canım tum bekleyenlere inşallah:asigim:
Yusum biz mi nişanlıyız ?
Allah mı soyletti canımdelikafadulden
Ben daha evlenme teklifi bile almadimsenağlama
Belki gelince size hayırlı haberler veririm..
cümlemize allah kolaylık versin canım. benim kız daha 14 aylık pek bişey çakmıyor... ama iyiki onlar var dimi yoksa bu yanlızlık nasıl çekilirdi ki...
inşallah canım opuyorumnanaktan
tabi evlenme teklifi edecek kıymetin nasıl artmıştır onun yanında şimdi
haklısın senin için çok zor olmuştur ben oraya gittiğimde bile çok kötü olduk ikimizde.Senin de işin zor bi de kızın varmış Allah yardım etsin
Genelde askerden gelir gelmez eder diyorlar , bakalim hayırlısı insallah. Hayırlı haberlerimi bekleyin artik:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?