Ksa dnem Askerlik...

neden nolduki kacrdm galiba :sinifsinif:[/B][/QUOTE]

Çarsamba gunu kavusuyorum ya yarin 00.00 dogan gunes diyecegim. Jubilemi yapıcaz hepimiz birlikte. Yanliz bırakmassınız beni dimi?

ben kaçıyorm arkadaslar sabah erkenden uyanıp semınere gtmem lasım bu kafayla da tam cekılır ya nese artık opuyorum hepınızı tesekkur ederım desteklerınız ıcın gorusmek uzere

ben kaçıyorm arkadaslar sabah erkenden uyanıp semınere gtmem lasım bu kafayla da tam cekılır ya nese artık opuyorum hepınızı tesekkur ederım desteklerınız ıcın gorusmek uzere

ii geceler canım. ben de yarın okula gideceğim. ben de yatıyorum artık opuyorumnanaktan

betülcüm nişanı yaptık biz zaten, ben bayramdan bahsedıyorum. alışverişinde degilim ya gelmeyi bile düşünmüyolar bi çilolataylalmaz:

yarın 00:00 da wenesin şafağı 0 oluyor canım

Çarsamba gunu kavusuyorum ya yarin 00.00 dogan gunes diyecegim. Jubilemi yapıcaz hepimiz birlikte. Yanliz bırakmassınız beni dimi?

oyy aglicam simdi valla :çok üzgünüm:

gozlerim doldu yeminlee elbetteee Allahim darisi bizim basimiza noluuuurrr :çok üzgünüm:

dogan gunesi gormeyi istiyorum bendeeeeee :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

oyy aglicam simdi valla :çok üzgünüm:

gozlerim doldu yeminlee elbetteee Allahim darisi bizim basimiza noluuuurrr :çok üzgünüm:

dogan gunesi gormeyi istiyorum bendeeeeee :çok üzgünüm:
[/QUOTE]

Sevgilime dua ederken hep sizlere de dua ediyorum inanin. Allahın izniyle tum bekleyenlerimiz kavuşacak. opuyorumnanaktan

betülcüm nişanı yaptık biz zaten, ben bayramdan bahsedıyorum. alışverişinde degilim ya gelmeyi bile düşünmüyolar bi çilolataylalmaz:

himmm anladim canim ben alisveris diye anlamisim elbette bayramlasmak gerekir gelseler guzel olur mutlaka hic olmadi telefonla
sonucta dunurler yanii akraba sayilirsiniz artik a.s

Sevgilime dua ederken hep sizlere de dua ediyorum inanin. Allahın izniyle tum bekleyenlerimiz kavuşacak. opuyorumnanaktan
canim benimmm amiin amiiinnn :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5

zekice=))a.s.

iyi geceler kızlar tekrar benim burdan gidişlerim niye böyle zor oluyo=)

kaydirigubbakcemile3 iyi geceler canim tatli ruyalarr Şeniz

Arkadaşlar merhaba herkes gitmiş ben geldim doğan güneş bekleyen arkadaşlar darısı başımıza off offf

mrb kızlar 1 ay önce uğrayıp kendimi tanıtmıştım ama tekrar girmeye zamanım olmamıştı o yüzden yeniden herkese selamlar.
bende sizinle bir şafak sayanlardanım....:gitme:
eşim artık malatyada:gitme::gitme::gitme: acemilik kütahyadaydı...en azından daha yakındık ama şimdi aramızda koca bir 15 saat var...
zaman çabuk geç noooolur.........tüm bekleyenler için tabi....mafoldumben

Tekrar allah kavustursun canım. Simdiden 1 ayı geride bıraktınız , birer birer dusecek. Hepimiz biliyoruz hic kolay gecmiyor. Ama bitecek iste sayılı gun. Sonra hep beraber şafak dogan gunes diyecegiz:1hug:

bugün usta birliğine gitti ilk günden de çok kötü seyler duymus hırsızlık mı desen ugursuz insanlar mı desen baya morali bozuldu ama umarım o kadar kötü değildir:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…