- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.361
darısı basımıza ınsallaahh....... gozun aydın bu arada
ben kaçıyorm arkadaslar sabah erkenden uyanıp semınere gtmem lasım bu kafayla da tam cekılır ya nese artık opuyorum hepınızı tesekkur ederım desteklerınız ıcın gorusmek uzere
yarın 00:00 da wenesin şafağı 0 oluyor canım
Çarsamba gunu kavusuyorum ya yarin 00.00 dogan gunes diyecegim. Jubilemi yapıcaz hepimiz birlikte. Yanliz bırakmassınız beni dimi?
senemin tersten yazılısımı canım wenes=)))
Çarsamba gunu kavusuyorum ya yarin 00.00 dogan gunes diyecegim. Jubilemi yapıcaz hepimiz birlikte. Yanliz bırakmassınız beni dimi?
:) eveettt aynen öledelikafadulden
kaydirigubbakcemile5
zekice=))a.s.
iyi geceler kızlar tekrar benim burdan gidişlerim niye böyle zor oluyo=)
betülcüm nişanı yaptık biz zaten, ben bayramdan bahsedıyorum. alışverişinde degilim ya gelmeyi bile düşünmüyolar bi çilolataylalmaz:
canim benimmm amiin amiiinnn :Saruboceq:Sevgilime dua ederken hep sizlere de dua ediyorum inanin. Allahın izniyle tum bekleyenlerimiz kavuşacak. opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5
zekice=))a.s.
iyi geceler kızlar tekrar benim burdan gidişlerim niye böyle zor oluyo=)
Arkadaşlar merhaba herkes gitmiş ben geldim doğan güneş bekleyen arkadaşlar darısı başımıza off offf
Herkes burda olsun:1hug: , bende sizinkinde burda olucam:asigim:
bu arada biz adaşiz :)
Arkadaşlar merhaba herkes gitmiş ben geldim doğan güneş bekleyen arkadaşlar darısı başımıza off offf
bende kacayim kizlar biraz filme bakayim yarim kalmisti biri
iyi geceler tatli ruyalarr opuldunuzz
mrb kızlar 1 ay önce uğrayıp kendimi tanıtmıştım ama tekrar girmeye zamanım olmamıştı o yüzden yeniden herkese selamlar.
bende sizinle bir şafak sayanlardanım....:gitme:
eşim artık malatyada:gitme::gitme::gitme: acemilik kütahyadaydı...en azından daha yakındık ama şimdi aramızda koca bir 15 saat var...
zaman çabuk geç noooolur.........tüm bekleyenler için tabi....mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?