- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.421
ewet keinilkle haklısn cnm masallah cnm kzına benim kzıımda deren 4 yasında ceren 12 aylık dediqin qibi kücük okadar anlamıyorda büyük kzım offf basımı aqrıtıyo rbende zaten özlem duyurum oda beni mahvediyor
hoşgeldin a.s.
sende de mi bebiş var :1hug: daha zordur size yahu
sende heyecan iki kat fazladır şimdi. benimki de askere gitmesi kesinleşti ondan sonra evlenme teklifi etti. kuzuuum benim çok güzeldi ya.
inşallah senin de unutamayacağın bişey our canım
senin işin benden daha zormuş nasıl anlatacaksın ki derene...ama yine de iyiki varlar...bizimki dört bi taraftan özlem oluyor...
ewet cnm ya cok zor oluyorlar deren askerde olqunu biliyor ama qidip qelcek sanıyor ... yani onlar ewlatlarımız iyiyki varlar cnm
ah canım ya kıyamam ben ona...bide telefonda konuşurken hem sen hem babası kahroluyodur dimi benim kız bile baba diyince eşim eriyor karşıdan...
ewet kameradan ve telefondan qörüstükce esimde bende bitiyoruz izin kullanmayacaktı bilmiyorum belki kullanır deren için ah cnm ya seni kızında kıyamam yazık ya
biliyormusun ewli olup cocuk olunca askerlik cook zor oluyor ewlnmweden yada cocouk olmadan qitmesi daha iiy ahhh esim beni hiç dinlemedi qit dedim neyse buzaman mıs
seninki nerde yapıyor ne zamn qitti cnm
ah güzelim ah açma konuyu..... bi taraftan aşırı özlem duyuyorum bi taraftan aşırı kızgınım bu konu açılınca...benim eşim üstelik okulu uzattı sırf tecil için senelerce...kızda hiç planda yoktu.... ama yine de en çok kendime kızıyorum neden bu askerlik konusunda yaptırım uygulayamadım diye.sonuçta askerlik olmadan evlenmem deseydim şimdi bunları yaşıyor olmazdık...kaçıyo ya koca...
benim eşim kütahyadaydı dağıtım malatyaya çıktı.daha cmt gönderdim.daha var kocaaaa 123 gün...şaka gibi.....
sizin durum nasıl?nerde eşin?
Safak 124
BItecek Allahin izniyleee
cnm benim esim edirnede hem acemi birliqi hemde usta birlqini deqişmedi esimin ki ahh cnm ya yeni qöndermsin allah kavustursun seni hepimizide ben qün saymıyorum sayarsam eqer qün qecmiyorkiii arkadslar buaraya yazdıkca okuyom kac kaldıqını :gitme:
saolasın canım seni de kızlarını da allah sağ salim eşine kavuştursun... allahtan böyle bi topik açılmışta birbirimize destek olmaya çalışıyoruz...hep birlikte sayınca belki daha çabuk geçer yerimseniben
bitecek cnm bitecek inşallah offff :teselli:
bitecek kizlarr karamsarlik yookklmaz:
esim dogudayken bunu soluyosam siz hepten soyleyin
bitecek ALLAHIN IZNIYLE sag salim gelecekler
Allah evlatlarina eslerine bagislasin hepsini:Saruboceq:
aminnnn cnm insalalh qecer ewet ya herkes burda biribirini teselli ediyor...
zaten başka da bişey gelmiyor elimizden:1hug:ben iyi geceler dileyeyim ve çıkayım benim kızın süt vakti geldi hem uyuyo hem mızmızlanıyo...
herkese iyi uykular...tabi kolay kolay tutarsa...öptüm canım.
beni de mirmirmirmiruyku tutmadı yaff zaman çok yavaş ilerliyorr
ah güzelim ah açma konuyu..... bi taraftan aşırı özlem duyuyorum bi taraftan aşırı kızgınım bu konu açılınca...benim eşim üstelik okulu uzattı sırf tecil için senelerce...kızda hiç planda yoktu.... ama yine de en çok kendime kızıyorum neden bu askerlik konusunda yaptırım uygulayamadım diye.sonuçta askerlik olmadan evlenmem deseydim şimdi bunları yaşıyor olmazdık...kaçıyo ya koca...
benim eşim kütahyadaydı dağıtım malatyaya çıktı.daha cmt gönderdim.daha var kocaaaa 123 gün...şaka gibi.....
sizin durum nasıl?nerde eşin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?