Ksa dnem Askerlik...

senin işin benden daha zormuş nasıl anlatacaksın ki derene...ama yine de iyiki varlar...bizimki dört bi taraftan özlem oluyor...

sende heyecan iki kat fazladır şimdi. benimki de askere gitmesi kesinleşti ondan sonra evlenme teklifi etti. kuzuuum benim çok güzeldi ya.
inşallah senin de unutamayacağın bişey our canım

Amin canim amin:Saruboceq: Hayırlısı insallah opuyorumnanaktan

yarin gorusuruz.
iyi geceler , iyi uykular.:asigim:

ah canım ya kıyamam ben ona...bide telefonda konuşurken hem sen hem babası kahroluyodur dimi benim kız bile baba diyince eşim eriyor karşıdan...

ewet kameradan ve telefondan qörüstükce esimde bende bitiyoruz izin kullanmayacaktı bilmiyorum belki kullanır deren için ah cnm ya seni kızında kıyamam yazık ya

biliyormusun ewli olup cocuk olunca askerlik cook zor oluyor ewlnmweden yada cocouk olmadan qitmesi daha iiy ahhh esim beni hiç dinlemedi qit dedim neyse buzaman mıs
seninki nerde yapıyor ne zamn qitti cnm

ah güzelim ah açma konuyu..... bi taraftan aşırı özlem duyuyorum bi taraftan aşırı kızgınım bu konu açılınca...benim eşim üstelik okulu uzattı sırf tecil için senelerce...kızda hiç planda yoktu.... ama yine de en çok kendime kızıyorum neden bu askerlik konusunda yaptırım uygulayamadım diye.sonuçta askerlik olmadan evlenmem deseydim şimdi bunları yaşıyor olmazdık...kaçıyo ya koca...
benim eşim kütahyadaydı dağıtım malatyaya çıktı.daha cmt gönderdim.daha var kocaaaa 123 gün...şaka gibi.....
sizin durum nasıl?nerde eşin?

cnm benim esim edirnede hem acemi birliqi hemde usta birlqini deqişmedi esimin ki ahh cnm ya yeni qöndermsin allah kavustursun seni hepimizide ben qün saymıyorum sayarsam eqer qün qecmiyorkiii arkadslar buaraya yazdıkca okuyom kac kaldıqını :gitme:

saolasın canım seni de kızlarını da allah sağ salim eşine kavuştursun... allahtan böyle bi topik açılmışta birbirimize destek olmaya çalışıyoruz...hep birlikte sayınca belki daha çabuk geçer yerimseniben

aminnnn cnm insalalh qecer ewet ya herkes burda biribirini teselli ediyor...

kutahya da olan bayagi bi varmis bu topicde benimkide oradaydi simdi eskisehirde yaza yaza ezberlettim yalniz nerede oldugunu:umursamaz: zaten nerde konusu acilsa hemen lafa giriom askerde die askerlik yapmis olanlra soruyorum nler yapiyordunuz falan diee millette benmle birlikte safak sayiyorr en cok onlar sevinecek nisanlim donunce delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…