- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.381
bende kacayim kizlar biraz filme bakayim yarim kalmisti biri
iyi geceler tatli ruyalarr opuldunuzz
mrb kızlar 1 ay önce uğrayıp kendimi tanıtmıştım ama tekrar girmeye zamanım olmamıştı o yüzden yeniden herkese selamlar.
bende sizinle bir şafak sayanlardanım....:gitme:
eşim artık malatyada:gitme::gitme::gitme: acemilik kütahyadaydı...en azından daha yakındık ama şimdi aramızda koca bir 15 saat var...
zaman çabuk geç noooolur.........tüm bekleyenler için tabi....mafoldumben
canımm iyi geceler. benimde evimde kardesim var misafir ama ben burda geyik yapıyorum. kızlar yarın kadir gecesi mi? oruc tutup dua edelim
Tekrar allah kavustursun canım. Simdiden 1 ayı geride bıraktınız , birer birer dusecek. Hepimiz biliyoruz hic kolay gecmiyor. Ama bitecek iste sayılı gun. Sonra hep beraber şafak dogan gunes diyecegiz:1hug:
Hoşgeldin canım.Seninki de benim gibi 15 saat.Benim eşimde kütahyada havacıydı şimdi adana incirlik üssünde.Kütahyada çok rahat konuşuyorduk ama şimdi günde 1 kere bile zor.Çok uzak gideyim deyince gidemiyorsun.Sen gitmişmiydin kütahyaya.
slm kzıalr ben qeldim
hoşbulduk cnm nsıl qidiyor beklemek
umarım gerçekten öyle olur...bu arada geçmişi okurken gördümki senin doğan güneşin gelmiş çok ama çok mutlu oldum adına...samimiyim inan... kimbilir ne kadar heyecanlısındır:asigim:darısı başımıza tecrübelimiz olarak bizi yanlız bırakmakaydirigubbakcemile
off yatamadım yine mirmirmirmir uyuyamıyorum nedense
sizler napıyorsunuz
Saol canım. Hemde nasil heyecanlıyımhihoyyyt, burdayim hep birlikte sizin şafaklari indirecegiz.
darısı başınıza biran önce inşallah.:asigim:
slm kzıalr ben qeldim
ne heyecanlısındır şimdi. saçları ne yaptın canım çook merak ediyorumSon bir hafta hic uyuyamiycaksin canım:1hug:, bende 1 haftadir uyku yok, E artik yarinda sabahlarim. korkuyorum gozlerim sis olacak diye :) hos farketmicek gelince aglamaktan siscekdelikafadulden
benim eşimde havacı. ben gittim cuma günü yemin törenine ama izleyemedim bile o kadar kalabalıktı ki:gitme: bizde kütahyadayken çok rahattık moblar vardı orda sende biliyorsundur hiç kartla bile konuşmamıştık şimdi ise kulübe telefondan konuşuyoz
ne heyecanlısındır şimdi. saçları ne yaptın canım çook merak ediyorum
off yatamadım yine mirmirmirmir uyuyamıyorum nedense
sizler napıyorsunuz
Yarın canım buyuk gun :) kusa donmem insallahdelikafadulden
benim yaşadıgım heyecani yasayinca beni daha iyi anlicaksiniz.
Ben yemin törenide gormedim dusun nisan ayinin basından beri hic gormedim sefgilimi.
ben eşim gittiğinden beri sabah 6dan önce yatamıyorum deli gibi uykum var şimdi ama yok uyuyamıyorum. o ols mışıl mışıl uyurdum şimdi mis gibi ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?