Ksa dnem Askerlik...

Hoşgeldin canım.Seninki de benim gibi 15 saat.Benim eşimde kütahyada havacıydı şimdi adana incirlik üssünde.Kütahyada çok rahat konuşuyorduk ama şimdi günde 1 kere bile zor.Çok uzak gideyim deyince gidemiyorsun.Sen gitmişmiydin kütahyaya.

Tekrar allah kavustursun canım. Simdiden 1 ayı geride bıraktınız , birer birer dusecek. Hepimiz biliyoruz hic kolay gecmiyor. Ama bitecek iste sayılı gun. Sonra hep beraber şafak dogan gunes diyecegiz:1hug:

umarım gerçekten öyle olur...bu arada geçmişi okurken gördümki senin doğan güneşin gelmiş çok ama çok mutlu oldum adına...samimiyim inan... kimbilir ne kadar heyecanlısındır:asigim:darısı başımıza tecrübelimiz olarak bizi yanlız bırakmakaydirigubbakcemile

benim eşimde havacı. ben gittim cuma günü yemin törenine ama izleyemedim bile o kadar kalabalıktı ki:gitme: bizde kütahyadayken çok rahattık moblar vardı orda sende biliyorsundur hiç kartla bile konuşmamıştık şimdi ise kulübe telefondan konuşuyoz

hoşbulduk cnm nsıl qidiyor beklemek

berbat ya nasıl gitsin konuşamıyoruz bile dünden beri 1 kere aradı ondada kayınvalidem hastaydı yeni çıkmıştı hastaneden pek konuşamadık bugün özlediğimi daha çok hissettim sankisenağlama senin nasıl gidiyo nerdeydi seninki

Saol canım. Hemde nasil heyecanlıyımhihoyyyt, burdayim hep birlikte sizin şafaklari indirecegiz.
darısı başınıza biran önce inşallah.:asigim:

Son bir hafta hic uyuyamiycaksin canım:1hug:, bende 1 haftadir uyku yok, E artik yarinda sabahlarim. korkuyorum gozlerim sis olacak diye :) hos farketmicek gelince aglamaktan siscekdelikafadulden
ne heyecanlısındır şimdi. saçları ne yaptın canım çook merak ediyorum

eşim demişti bana yemin törenine gelme çok kalabalık olucak diye o yüzden ben de önceden gittim 6 saat bol bol oturduk askeriyede. evet biz de moblardan çok rahat konuşuyorduk ya da ankesörlüden o çaldırıyodu ben arıyodum ama şimdi nerde 2 dakika zor uyuyorum sesini.seninki izin kullanmadı dimi.toplu halde mi gittiler.Adanaya akşam hepsi toplanıp askeriyeden gittiler öyle bi uygulama varmış askeriye otobüs kiralamış falan

ne heyecanlısındır şimdi. saçları ne yaptın canım çook merak ediyorum

Yarın canım buyuk gun :) kusa donmem insallahdelikafadulden
benim yaşadıgım heyecani yasayinca beni daha iyi anlicaksiniz.
Ben yemin törenide gormedim dusun nisan ayinin basından beri hic gormedim sefgilimi.

Yarın canım buyuk gun :) kusa donmem insallahdelikafadulden
benim yaşadıgım heyecani yasayinca beni daha iyi anlicaksiniz.
Ben yemin törenide gormedim dusun nisan ayinin basından beri hic gormedim sefgilimi.

Nasıl dayandın o kadar yaasenağlama.Neyeki bitti sizin gözün aydın canım darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah

ben eşim gittiğinden beri sabah 6dan önce yatamıyorum deli gibi uykum var şimdi ama yok uyuyamıyorum. o ols mışıl mışıl uyurdum şimdi mis gibi ne güzel

uyumazlar canım , nobetlere kalkıyorlar sizde nobet varmı bilmiyorum ama. Hele bide mektubun gittimi o gece hic uyumaz bence.Yani bizde öle olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…