- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.881
Canım Ayni sorun bizdede var . cok iyi anlıyorum seni. Bizim ust kattaki uyuzda löm löm yuruyo avizeyi titretiyor. Ayaklari ne alemde merak ediyorum dogrusu.Kimsede saygi yok gercekten. Apartmanda oturmayi bilmeyen insanlardan ne beklersinki.Takma kafana , taktiginda daha cok duyuyorsun her seyi.
inşallah canım biz de görürüz o günleri.Kavustum canım kavustum da şok oldum. 14 kilo vermis:1shok: resmen erimiş. kuculmus kalmis. Esmerlesmis iyice. Öle kötü oldum ki öle gorunce onu.Hasretinden eridim dio:asigim:
allaha sukur burda artık toparlanır heralde 1 ayda.
Darısı başınıza canlarım.
merhaba arkadaşlar keyifler nasıl...
ya iyiydim aslında daaa birşey canımı sıktı. bunu burdan söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama yinede söylemek istiyorum. hiç cinsel tacize uğradınız mı diye bir topik vardı oraya en son mesaj yazan kişi canımı sıktı biraz çok şaçma şeyler demiş vede erkekmiş galiba. kime şikayet edeceğimi bilemedim biraz acemiyimde.
simdi baktım tatlım moderatöre ilettim ezik yaratık nolcak
kızlar okadar mutluyum ki anlatamam size hihoyyyt resmen mutluluktan havaya uçuyorum.
Benim düğün yakın biliyorsunuz ve benim öğrenim ödemem vardı. miktarı çok fazlaydı 7 milyar. bunu düğünden önce nasıl kapatacağımı düşünüp duruyordum. ben birkaç ödeme yapabilmiştim sadece ve zamanı dolmak üzereydi. eğer ödeme yapmazsam icraya düşer diye korkuyordum. kadir gecesi okadar dua ettim ki Allaha yuva kuracağım ama bu kadar borçla nasıl yapacağım diye. Şimdi bir baktım ki benim borca yapılandırma hakkı vermişler. Ayda sadece 160tl ödeyeceğim. İnanın o kadar dua etmiştim ki Allahım sen bana bir çıkış yolu göster diye. Dualarım kabul oldu. Yarın çocuk sevindireceğim çok mutlu oldum çoook hihoyyyt
hadi gözün aydın canım darısı başıma inşallah bende öderim evlenmeden önce..akannehir
canım çok sıkıldı ya düşünce yapısına bakarmısın ne kadar iğrenç birşey bu yaaa resmen dalga geçiyor...kötükedihüso
birkaç yerde daha yazmış saçma sapan şeyler o şahıs. :mymeka:
kötükedihüso böylelerini bilmem ne yapmak lazım...kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
kızlar okadar mutluyum ki anlatamam size hihoyyyt resmen mutluluktan havaya uçuyorum.
Benim düğün yakın biliyorsunuz ve benim öğrenim ödemem vardı. miktarı çok fazlaydı 7 milyar. bunu düğünden önce nasıl kapatacağımı düşünüp duruyordum. ben birkaç ödeme yapabilmiştim sadece ve zamanı dolmak üzereydi. eğer ödeme yapmazsam icraya düşer diye korkuyordum. kadir gecesi okadar dua ettim ki Allaha yuva kuracağım ama bu kadar borçla nasıl yapacağım diye. Şimdi bir baktım ki benim borca yapılandırma hakkı vermişler. Ayda sadece 160tl ödeyeceğim. İnanın o kadar dua etmiştim ki Allahım sen bana bir çıkış yolu göster diye. Dualarım kabul oldu. Yarın çocuk sevindireceğim çok mutlu oldum çoook hihoyyyt
canım çok sıkıldı ya düşünce yapısına bakarmısın ne kadar iğrenç birşey bu yaaa resmen dalga geçiyor...kötükedihüso
Mutlaka bir çıkış yolu oluyor işte sağlık olduğu sürece adına cok sevindim cnım benim senetlerim de öyle kuzu kuzu yatıyorkaydirigubbakcemile3
Burdasınız dımı kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?