Ksa dnem Askerlik...

4yaşında çocuk ama bir görsen öyle kilolu ki ne bulsa yiyor. bacakları birbirine yapışık ve cinsel organında bile yapışma olmuş düşün artık durumu. annesi ne iterse yapıyor ve yediriyor bu durumda bile. çocuğun yanında oyuncağı oluyor mesela anne ver dio elini uzatsa alacak oyuncağı ama ben allaaamaaamm diyor ve annesi de kalkıp veriyor. çocuk şımarık ve eğitim adına bişey yok. ayyy ne dertliymişim ben bunlardan yahu kaydirigubbakcemile3
inşallah canım biz de görürüz o günleri.
eee hasret zayıflatır insanı tabi. atık rahatladınız. o da eski haline döner artık.
eee resim yok mu buluşma anına ait kaydirigubbakcemile3

ya iyiydim aslında daaa birşey canımı sıktı. bunu burdan söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama yinede söylemek istiyorum. hiç cinsel tacize uğradınız mı diye bir topik vardı oraya en son mesaj yazan kişi canımı sıktı biraz çok şaçma şeyler demiş vede erkekmiş galiba. kime şikayet edeceğimi bilemedim biraz acemiyimde.

tatlım modlardan birine söylesen onlar halleder sanırım

kızlar okadar mutluyum ki anlatamam size hihoyyyt resmen mutluluktan havaya uçuyorum.
Benim düğün yakın biliyorsunuz ve benim öğrenim ödemem vardı. miktarı çok fazlaydı 7 milyar. bunu düğünden önce nasıl kapatacağımı düşünüp duruyordum. ben birkaç ödeme yapabilmiştim sadece ve zamanı dolmak üzereydi. eğer ödeme yapmazsam icraya düşer diye korkuyordum. kadir gecesi okadar dua ettim ki Allaha yuva kuracağım ama bu kadar borçla nasıl yapacağım diye. Şimdi bir baktım ki benim borca yapılandırma hakkı vermişler. Ayda sadece 160tl ödeyeceğim. ınanın o kadar dua etmiştim ki Allahım sen bana bir çıkış yolu göster diye. Dualarım kabul oldu. Yarın çocuk sevindireceğim çok mutlu oldum çoook hihoyyyt

hadi gözün aydın canım darısı başıma inşallah bende öderim evlenmeden önce..akannehir

Mutlaka bir çıkış yolu oluyor işte sağlık olduğu sürece adına cok sevindim cnım benim senetlerim de öyle kuzu kuzu yatıyorkaydirigubbakcemile3
canım çok sıkıldı ya düşünce yapısına bakarmısın ne kadar iğrenç birşey bu yaaa resmen dalga geçiyor...kötükedihüso

Boşver tatlım inşallah onun da kendi deyimiyle beyni upgrade edilmiş çook geniş düşünceli karısı kızı olur sengözlerimebaksanab

Mutlaka bir çıkış yolu oluyor işte sağlık olduğu sürece adına cok sevindim cnım benim senetlerim de öyle kuzu kuzu yatıyorkaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim canım. öyle içten dua etmişim ki 2günde kabul oldu duam

Burdasınız dımı kızlar...

hayırdır canım bişey mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…