Ksa dnem Askerlik...

ne güzel canım ya Allah yardım ediyo bak.hihoyyyt
Benim de aralıkta başlıyo 3 ayda bir 900 milyoncuk ve muhtemelen ödemeye bile başlayamıcam inş bizim gibilere de bi ara yapılandırma yaparlar.Ödemeleri çk fazla ya:mymeka:

bende cok zorlanmıstım. ama ödedim kurtuldum. simde de esminki baslıyor. o askerde oldugu için ben ödemek zorundayım:bbo:

delikafadulden canım beim gözün aydın darısı bizlere inşallah :asigim:

hihoyyyt hadi gözün aydın canım rabbim içten yapılan hiç bir duayı geri çevirmez delikafadulden

merhabalar nasılsınız?
evet kızlar kurtuldum sonunda bu sıkıntıdan içime dert olmuştu çünkü
120leri bitirdiniz. benim 126 henüz. dün nöbet tutmaya başlamış. tam 4 saat nöbet tutuyormuş. gece nöbetleri zorluyormuş ama. sabah 6da aradı kurbana gelceksin değil mi diyor :)) tamam gelicem merak etme dedim:) bir de bayramda çarşı izni vermişler çocuklar gibi seviniyordu valla.
Doğudaki askerlerimize de inşallah çarşı izni verilir de biraz olsun rahatlarlar.
kızlar burcu kaç gündür yok merak etmeye başladım bişey mi oldu ki acaba? msnden görüşen var mı burcuyla?

çok şükür canım geçiyo günler..
ben kaç gündür giremiyorum ama bugün görmedim burda burcuyu belki dersleri falan yoğundur ya da iş temposu olabilir.burcu bizi görürsen ses ver canımyerimseniben
doğuda görev yapan askerlerimiz için hergece dua ediyorum inş sağsalim gelecekler Allah sevdiklerine,eşlerine,çocuklarına bağışlasın hepsini

çok şükür az da olsa azaldığını hissediyoruz şafağın.Böyle böyle geçecek günlerimiz inşallah. Sen çalışıyor musun canım? Çalışıyorsan günler daha çabuk geçiyordur senin için. Benim okul başlasa hızlanacak ama şimdi oldukça yavaş ilerliyor sanki.

Ben doğuda askeri olan arkadaşları görmeyince hemen merak ediyorum açıkçası. çok telaşlı bir insanımdır zaten. Bu huyumdan nefret ediyorum. Nişanlımın sesi azıcık kötü gelsin hemen soru yağmuruna tutarım neyin var hasta mısın, bir sorun mu var, biriyle mi tartıştın ..... :mymeka: kendime kızıyorum ama nafile böyleyim işte ben :)

Son düzenleme:
hergece yatarken bi çizik atıyorum sewiniyorum isteristemez günler geçiyo bişekilde.işten ayrılmıştım canım ewdeyim ailemle ama bazen dışarda işlerim oluyor,iş görüşmeleri falan zaman akıp geçiyo,yeni bir işe girince herşey daha güzel olacak inşş.
bende telaş yaparım ayy yemek yedinmi,bugün çokmu yoruldun,sesin niye böyle kötü geliyo,sorularım bitmez sewgilim alışkın artık,normalde nazlıdır baya..kötüyüm,yorgunum başım ağrıyo,canım sıkkın diye nazlatır kendini.askerde fazla yapamıyo huzursuz bırakmamak için beni:)
bugün sakin burası,kavuşanlar tadını çıkarıyodur:asigim: ne güzel
bende merak ettim şimdi bak..CADIARZU

iş arama telaşı da hiçbir şeye benzemez. inşallah en yakın zamanda bulursun istediğin işi.

çok nazlı değildir nişanlım. tam tersine hastalanır ama hiç belli etmemeye çalışır, üzülür belli etmez. ben de tam tersiyim. hastalandığım zaman annem de dahil olmak üzere herkes kaçar etrafımdan sırnaşık şey hak da veriyorum onlara.

evet kavuşanlar tadını çıkarıyordur şimdi. bir de herkeste bayram telaşı var şimdi. ben de yarın gideceğim ve birkaç gün olmayacağım burda.

teşekkür ederim canım.ewet çok zor bi dönem aslında benim için.
benimki nazlıdır normalde ama üstüne fazla düşülmesini sewmez
bende onun gibiyim pek üstüme düşülmesini sewmem hasta olduğumda da pek sesim çıkmaz ilgi gösterilmesini istemem çok ilgincim=) iki deli iyi bulmuşuz birbirimizi:roflol:
gidiyomusun canım hayırlı yolculuklar görüşemessek şimdiden..
bidaha ki bayrama da siz hasret giderirsiniz ksımetse inş.nişanlınla
biz izin kullanmıcaz çabucak bitsin istiyorum sonuna kadar görşemicez
bayramda netten ancak:dilcikar:

birazdan arıcam bakalım dışarı çıkabilcekmiymiş bayramda.tek başına geçircek yazık.ama en azından çalışıyo gibi bişey askeriyeden çıkmıcak zaman geçer

hastayken ilgi gösterilmediği zaman hemen ağlıyorum ben. ne kadersizim, ben kimse beni sevmiyor diye :roflol:
ben şimdi çalıştığım ilçedeyim yarın memlekte gideceğim ama çok kalmayacağım,2 gün sadece. bekar evi de olsa evimi özlüyorum ben hemen.
kurban bayramında gel diye tutturdu. bir aksilik çıkmazsa gideceğim inşallah. grçi iki elim kanda da olsa gitmem gerek yoksa yaşlılar gibi söylenip durur :)) bayramda akrabası gelenlere 2 gün izin veriyorlarmış.

birazdan arıcam bakalım dışarı çıkabilcekmiymiş bayramda.tek başına geçircek yazık.ama en azından çalışıyo gibi bişey askeriyeden çıkmıcak zaman geçer
inşallah çıkar ya. onun için de bir değişiklik olur

insan evini özlüyo ne de olsa..
kurban bayramında görşürüsünüz canım inş. moral olur hem
ben de aradım aşkımı 1 gün dönüşümlü olarak çarşı iznine çıkartıyolarmış
ewet bende çok istiyorumm biraz nefes alsın,gezsin azcık,yemek falan yesin=),4 kilo vermiş,kıyamam aşkımaŞeniz

evet ya ben çok düşkünüm evime. annemin evinde bile 1 haftadan fazla kalamam.
evlenince hiç bir yere gitmem herhalde :hulya:
bizim de öyleymiş izninler 1er gün arayla çarşı izni varmış. 2gün çıkacaklarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…