- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.901
kızlar okadar mutluyum ki anlatamam size hihoyyyt resmen mutluluktan havaya uçuyorum.
Benim düğün yakın biliyorsunuz ve benim öğrenim ödemem vardı. miktarı çok fazlaydı 7 milyar. bunu düğünden önce nasıl kapatacağımı düşünüp duruyordum. ben birkaç ödeme yapabilmiştim sadece ve zamanı dolmak üzereydi. eğer ödeme yapmazsam icraya düşer diye korkuyordum. kadir gecesi okadar dua ettim ki Allaha yuva kuracağım ama bu kadar borçla nasıl yapacağım diye. Şimdi bir baktım ki benim borca yapılandırma hakkı vermişler. Ayda sadece 160tl ödeyeceğim. İnanın o kadar dua etmiştim ki Allahım sen bana bir çıkış yolu göster diye. Dualarım kabul oldu. Yarın çocuk sevindireceğim çok mutlu oldum çoook hihoyyyt
Kavustum canım kavustum da şok oldum. 14 kilo vermis:1shok: resmen erimiş. kuculmus kalmis. Esmerlesmis iyice. Öle kötü oldum ki öle gorunce onu.Hasretinden eridim dio:asigim:
allaha sukur burda artık toparlanır heralde 1 ayda.
Darısı başınıza canlarım.
kızlar okadar mutluyum ki anlatamam size hihoyyyt resmen mutluluktan havaya uçuyorum.
Benim düğün yakın biliyorsunuz ve benim öğrenim ödemem vardı. miktarı çok fazlaydı 7 milyar. bunu düğünden önce nasıl kapatacağımı düşünüp duruyordum. ben birkaç ödeme yapabilmiştim sadece ve zamanı dolmak üzereydi. eğer ödeme yapmazsam icraya düşer diye korkuyordum. kadir gecesi okadar dua ettim ki Allaha yuva kuracağım ama bu kadar borçla nasıl yapacağım diye. Şimdi bir baktım ki benim borca yapılandırma hakkı vermişler. Ayda sadece 160tl ödeyeceğim. İnanın o kadar dua etmiştim ki Allahım sen bana bir çıkış yolu göster diye. Dualarım kabul oldu. Yarın çocuk sevindireceğim çok mutlu oldum çoook hihoyyyt
slm.selam kızlar.....
çok şükür az da olsa azaldığını hissediyoruz şafağın.Böyle böyle geçecek günlerimiz inşallah. Sen çalışıyor musun canım? Çalışıyorsan günler daha çabuk geçiyordur senin için. Benim okul başlasa hızlanacak ama şimdi oldukça yavaş ilerliyor sanki.çok şükür canım geçiyo günler..
ben kaç gündür giremiyorum ama bugün görmedim burda burcuyu belki dersleri falan yoğundur ya da iş temposu olabilir.burcu bizi görürsen ses ver canımyerimseniben
doğuda görev yapan askerlerimiz için hergece dua ediyorum inş sağsalim gelecekler Allah sevdiklerine,eşlerine,çocuklarına bağışlasın hepsini
iş arama telaşı da hiçbir şeye benzemez. inşallah en yakın zamanda bulursun istediğin işi.hergece yatarken bi çizik atıyorum sewiniyorum isteristemez günler geçiyo bişekilde.işten ayrılmıştım canım ewdeyim ailemle ama bazen dışarda işlerim oluyor,iş görüşmeleri falan zaman akıp geçiyo,yeni bir işe girince herşey daha güzel olacak inşş.
bende telaş yaparım ayy yemek yedinmi,bugün çokmu yoruldun,sesin niye böyle kötü geliyo,sorularım bitmez sewgilim alışkın artık,normalde nazlıdır baya..kötüyüm,yorgunum başım ağrıyo,canım sıkkın diye nazlatır kendini.askerde fazla yapamıyo huzursuz bırakmamak için beni:)
bugün sakin burası,kavuşanlar tadını çıkarıyodur:asigim: ne güzel
bende merak ettim şimdi bak..CADIARZU
hastayken ilgi gösterilmediği zaman hemen ağlıyorum ben. ne kadersizim, ben kimse beni sevmiyor diye :roflol:teşekkür ederim canım.ewet çok zor bi dönem aslında benim için.
benimki nazlıdır normalde ama üstüne fazla düşülmesini sewmez
bende onun gibiyim pek üstüme düşülmesini sewmem hasta olduğumda da pek sesim çıkmaz ilgi gösterilmesini istemem çok ilgincim=) iki deli iyi bulmuşuz birbirimizi:roflol:
gidiyomusun canım hayırlı yolculuklar görüşemessek şimdiden..
bidaha ki bayrama da siz hasret giderirsiniz ksımetse inş.nişanlınla
biz izin kullanmıcaz çabucak bitsin istiyorum sonuna kadar görşemicez
bayramda netten ancak:dilcikar:
inşallah çıkar ya. onun için de bir değişiklik olurbirazdan arıcam bakalım dışarı çıkabilcekmiymiş bayramda.tek başına geçircek yazık.ama en azından çalışıyo gibi bişey askeriyeden çıkmıcak zaman geçer
evet ya ben çok düşkünüm evime. annemin evinde bile 1 haftadan fazla kalamam.insan evini özlüyo ne de olsa..
kurban bayramında görşürüsünüz canım inş. moral olur hem
ben de aradım aşkımı 1 gün dönüşümlü olarak çarşı iznine çıkartıyolarmış
ewet bende çok istiyorumm biraz nefes alsın,gezsin azcık,yemek falan yesin=),4 kilo vermiş,kıyamam aşkımaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?