- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.921
Yusum senınde bayramın kutlu olsun ... opuyorumnanaktan
-
Hepımızın Bayramı Kutlu Olsun, Guzel Gunlere;
Barısa, Dostluğa, Bırlıge, Dırlıge, Feraha, Ulke Olarak, Mıllet Olarak, Dindaş Olarak Kardeşliğe Sebep Olsun Insallah...
amin inşaallah
herkesin bayramı kutlu olsun
benim içn buruk bir bayram
mafoldumbensenağlama
hepimiz için değişik bi bayram olacak sanırım...Allah başka ayrılıklar göstermesin.... turkbayragiturkbayragiturkbayragi
(şafak 120...malatya)
evet kısa dönem canım. eşim erhaçta. gerçi erhaç bi birlik adımı onuda bilmiyorum ama
Havacı mı canım eşin? Hava üssü var diye biliyorum orada.. Benimki de Altay kışlasında yanılmıyorsam.. Gidebiliyor musun peki Malatya'ya.. Denizliden de baya uzak oluyordur.. :1no2:
evet havacı.ne mümkün malatyaya gitmek aramız 15 saat(daha geçen hafta bugün gönderdim oraya acemilik kütahyaydı oraya gidebiliodum ama malatya çook uzak...sen gidebiliyor musun?
Yok canım nerdee, 13 saat sürüyor bulunduğum yerden.. Otobüs yolculuğu normalde zaten mahvediyor beni.. 13 saatte haşatım çıkar muhtemelen.. Belki tezkere alacağı zaman bir cesaret giderim diyorum ama bilmiyorum.. Allah kavuştursun canım a.s. [/QUOTE
otobüsle zaten çekilmez...ben düşünmüyorum gitmeyi belki cesarete gelir uçağa binebilirsem gidebilirim ancak ama ona da pek ihtimal vermiyorumseni de Allah kavuştursun canım.:1hug:
Bayramınız şimdiden mübarek olsun kızlar.
Eşim süper bi bayram hediyesi verdi bana.Yarın gittiğinden beri ilk defa msnde konuşucazhihoyyyt
Sanki gelecekmiş gbi heyecanlıyım
Kaç gün oldu yüzünü görmeyeliopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?