- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.081
var canım annem istemiyo artık dedim, aramam anneni ben dedi. annemde onları aramıyo. inada bindi ben sıkıştım kaldım!burcu canım nedenir ki bilemiyorum,çok üzüldüm aslında ama,aileler karışmasa keşke
kendi aranızda halledebilseniz,kayınvalidenin,annenin yüzüğü atmak istediğinden haberi varmı canım?
var ve devam ettiriyorsa çok ayıp ya
günaydın herkeseopuyorumnanaktanbugün çoooook mutluyum,harika hissediyorum fotoğraflarını öpüp duruyorum mektupta göndermiş aşkımmmmm:asigim::asigim::asigim:hayatının ilk mektubu..benim için çooook özelŞenizdurur durp bakarım artık:asigim:
çok saol canımm.kısa biraz ama olsunkaydirigubbakcemile3bunu bile yazması gelişme olduğunu gösterir:1rolleyes:saklarım artık şimdi sıra bende galibaa.sdarısı başınıza canım işallah şu ailevi problem de biran önce çözülür zor durumda kalmışsın ,canın sıkılmıştırvar canım annem istemiyo artık dedim, aramam anneni ben dedi. annemde onları aramıyo. inada bindi ben sıkıştım kaldım!
gözünaydın canım, hatıra işte çocuklarınıza bile saklarsın, ne güzelopuyorumnanaktan
çok saol canımm.kısa biraz ama olsunkaydirigubbakcemile3bunu bile yazması gelişme olduğunu gösterir:1rolleyes:saklarım artık şimdi sıra bende galibaa.sdarısı başınıza canım işallah şu ailevi problem de biran önce çözülür zor durumda kalmışsın ,canın sıkılmıştırama zamanla düzeliceğine inanıyorum
senin yerinde olsam o mektubu durup durup okurdum ve sonunda ezberlerdim kaydirigubbakcemile3 nişanlımın askerde bana gönderdiği mesajları okadar çok okudum ki kelimesi kelimesine ezberledim.günaydın herkeseopuyorumnanaktanbugün çoooook mutluyum,harika hissediyorum fotoğraflarını öpüp duruyorum mektupta göndermiş aşkımmmmm:asigim::asigim::asigim:hayatının ilk mektubu..benim için çooook özelŞenizdurur durp bakarım artık:asigim:
bende cep kitabı göndericem, bide giderken bilekliğimi vermiştim, onu taşıyamıyomuş,komik olurmuş!
oyüzden bitane tesbih alıcam, elinde dursun diye=)
tespihle iice havaya girip maço olmasın seninki kaydirigubbakcemile3
zemuszemus bende alıştım sayırlır dediğin gibi alışmıycaz da napcaz:1no2:
senin yerinde olsam o mektubu durup durup okurdum ve sonunda ezberlerdim kaydirigubbakcemile3 nişanlımın askerde bana gönderdiği mesajları okadar çok okudum ki kelimesi kelimesine ezberledim.
Benimki de şiir yazmış bana opuyorumnanaktan kısa kısa 3tane şiir yazdım dedi :) Hiç beklemiyordum ondan böyle birşey
canım nişanlınada söyleyemessin askerdevar canım annem istemiyo artık dedim, aramam anneni ben dedi. annemde onları aramıyo. inada bindi ben sıkıştım kaldım!
gözünaydın canım, hatıra işte çocuklarınıza bile saklarsın, ne güzelopuyorumnanaktan
gitmeden önce hiç birşeyin tadı olmuyordirimcim ewt fotoğrafları bile 2dk da özlüyorum çok garip bir duygu.sen görmüşsün eşini negüzel canım.az kaldı.. ne sayıları bitirdik.. şimdi bizim şafak 112:1hug:ewet tam kışa girerken gitmeleri daha iyi haklısn canım yoksa şimdi daha başlamamıştık..1 buçuk ayı geçti gitti bile..
hadi yabende cep kitabı göndericem, bide giderken bilekliğimi vermiştim, onu taşıyamıyomuş,komik olurmuş!
oyüzden bitane tesbih alıcam, elinde dursun diye=)
canım nişanlınada söyleyemessin askerde
çok üzülür,işi akışına bırakın bari,zaten şurda askerliğin bitmesine ne kaldı
dermişim kafamçokkarıştı
hadi ya
bende bileklik göndermeyi düşünüyordum
benimkide aynı tepkiyi verir kesin
bide nazar boncuğu felanda var :bbo:
bana alırlar gibi geliyokaydirigubbakcemile3
benimkide mektup yazmış
başka zaman öldürsen düşünüpte yazmaz
bide çıkarken şiir yazmıştı
evlendikten sonra çok boşlamıştı
askere gitmesi iyi mi oldu ne kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?