Ksa dnem Askerlik...

günaydın herkeseopuyorumnanaktanbugün çoooook mutluyum,harika hissediyorum fotoğraflarını öpüp duruyorum mektupta göndermiş aşkımmmmm:asigim::asigim::asigim:hayatının ilk mektubu..benim için çooook özelŞenizdurur durp bakarım artık:asigim:

çok duygusallaştım ben bugünlerde offf ağlak bişey oldumağlamıyım diye mektup yazmış sewgilim busefer fotoğraflara 2. kez bakarken dayanamadım:1closedeyes:
neyse buna bi son veriyorum şu andan itibaren:dilcikar:kendime sinir oldum:umursamaz:

kızlar tünaydın
charm 14 gün sonra 100 lerin altına düşüyoruz bana da çabuk geçecek gibi geliyor,inşallah yani
ah bi kurban bayramı gelseydi hayırlısıyla,daha da azalacaktı

burcu canım nedenir ki bilemiyorum,çok üzüldüm aslında ama,aileler karışmasa keşke
kendi aranızda halledebilseniz,kayınvalidenin,annenin yüzüğü atmak istediğinden haberi varmı canım?
var ve devam ettiriyorsa çok ayıp ya

darsea canım insan fotoğraflara baktıkça üzülüyor
bende bayramda eşimin yanına gittim,yine teslim olurken ağla ağla bir hal olduk eşimle
canım az kaldı diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi
gerçekten 158 lerden indik ya,Allahtan gittilerde gün sayıyoruz,ya aralıkta gidecek olsalardı((

var canım annem istemiyo artık dedim, aramam anneni ben dedi. annemde onları aramıyo. inada bindi ben sıkıştım kaldım!

gözünaydın canım, hatıra işte çocuklarınıza bile saklarsın, ne güzelopuyorumnanaktan

dirimcim ewt fotoğrafları bile 2dk da özlüyorum çok garip bir duygu.sen görmüşsün eşini negüzel canım.az kaldı.. ne sayıları bitirdik.. şimdi bizim şafak 112:1hug:ewet tam kışa girerken gitmeleri daha iyi haklısn canım yoksa şimdi daha başlamamıştık..1 buçuk ayı geçti gitti bile..

çok saol canımm.kısa biraz ama olsunkaydirigubbakcemile3bunu bile yazması gelişme olduğunu gösterir:1rolleyes:saklarım artık şimdi sıra bende galibaa.sdarısı başınıza canım işallah şu ailevi problem de biran önce çözülür zor durumda kalmışsın ,canın sıkılmıştır ama zamanla düzeliceğine inanıyorum

:Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq:

bende cep kitabı göndericem, bide giderken bilekliğimi vermiştim, onu taşıyamıyomuş,komik olurmuş!
oyüzden bitane tesbih alıcam, elinde dursun diye=)

senin yerinde olsam o mektubu durup durup okurdum ve sonunda ezberlerdim kaydirigubbakcemile3 nişanlımın askerde bana gönderdiği mesajları okadar çok okudum ki kelimesi kelimesine ezberledim.
Benimki de şiir yazmış bana opuyorumnanaktan kısa kısa 3tane şiir yazdım dedi :) Hiç beklemiyordum ondan böyle birşey

tespihle iice havaya girip maço olmasın seninki kaydirigubbakcemile3

zaten kendisi istedi önce bi şaşırdım dedim noluyo:1shok:
meğer bilekliğim çok süslüymüş, elinde taşıyamıyomuş, tesbih uygun olurmşta ondan istemiş!! 4 ay söker maçolugu buraya gelsin ben onu eski haline getiririm=)))

o kadar mutlu oldum ki..öyle yapıyorum canım hatta şimdi yine okucamkaydirigubbakcemile3 zayıflamış yüzü çökmüş kandıramazsın dedim yok göbeğim çıktı yok kilo almaya başladım diyeyerimseniben
negüzel canım ya şiir bile yazmış nişanlın..herkes yazamaz bak..özlem neler yaptırıyo insana :asigim:

canım nişanlınada söyleyemessin askerde
çok üzülür,işi akışına bırakın bari,zaten şurda askerliğin bitmesine ne kaldı
dermişim kafamçokkarıştı

gitmeden önce hiç birşeyin tadı olmuyor
moraller bozuk oluyor
hayattan tad alamıyorsun
gidecek diye
şimdi daha iyi en azından
hayaller kuruyorum
geldiği günü hayal ediyorum
inşallah geldikten sonra kıymetlerimizi daha iyi anlarlar opuyorumnanaktan

bende cep kitabı göndericem, bide giderken bilekliğimi vermiştim, onu taşıyamıyomuş,komik olurmuş!
oyüzden bitane tesbih alıcam, elinde dursun diye=)
hadi ya
bende bileklik göndermeyi düşünüyordum
benimkide aynı tepkiyi verir kesin
bide nazar boncuğu felanda var :bbo:

benimkide mektup yazmış
başka zaman öldürsen düşünüpte yazmaz
bide çıkarken şiir yazmıştı
evlendikten sonra çok boşlamıştı
askere gitmesi iyi mi oldu ne kafamçokkarıştı

o konuyu pek açmak istemiyorum artık canım, kimseyi boğmak istemiyorum, bi sonuca bağlanırsa hepinize haber veririm ama inanın çok bunaldım, daha evlenmeden aileler bunları yaparsa ben naparımmafoldumben

benimkide nazar boncuklu filandı, giderken kolumda o vardı çıkartıp vermiştim.
beğenemedi demekki beyfendiklava:
atkı eldiven filanda alıp göndercem koliyle. bide komik olcak ama yeşil kutudaki pringles'i çok sever, bikutu göndersem alırlarmı?=)

benimkide mektup yazmış
başka zaman öldürsen düşünüpte yazmaz
bide çıkarken şiir yazmıştı
evlendikten sonra çok boşlamıştı
askere gitmesi iyi mi oldu ne kafamçokkarıştı

benim yazdıgım mektup ulasmamis o da bana yazmadi bende cok ozeniyorum en azindan 1 tane olsun icimde kalacak:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…