Ksa dnem Askerlik...

burcucum nisanlinin ailesi nasil olursa olsun nisanlinin bunu sana nasil yansittigi onemli. suan hic bir seyden haberi yok ama sen yinede tanimissindir. eger her zaman senin arkandaysa kimseyi dinleme derim ben

evet canim oldum. suan burnumda alci var ve cok kotu kasiniyor. burnumda kocaman oldu sisti ((( doktor iner dedi bakalim agrilarla bekliyorum. esimde yanimda deil nazda yapamiyorum (
canım çok geçmiş olsun
eşinde yok sahi senin için çok zor olmuştur
gözünün altı felan şişmiştir iyice
yengeminde morarmıştı
en azından düzeldikten sonra görücek
zaten merak etmiştir eşin

kizlarrrrr birde bu itibar puani nasil veriliyor
canım anlatayım hemen
benim yazdığım yerin üzerinde kötü içerik diye bir yer var gördün mü?
onun hemen yanında terazi resmi var
onu tıklıyorsun :kedi:
bir kutu açılıyor
katılıyorum kutucuğuna tik atıyorsun

günaydın kızlaar nasılsınız
şafak 113...:hulya:90 a inince az kalmış gibi gelecek,azz kaldı:içelim:
bugün sewgilimden gelecek süprüz kargoyu bekliyorum:asigim::dance:

günaydın kızlar

burcucum nisanlinin ailesi nasil olursa olsun nisanlinin bunu sana nasil yansittigi onemli. suan hic bir seyden haberi yok ama sen yinede tanimissindir. eger her zaman senin arkandaysa kimseyi dinleme derim ben
saol canım benim. zamana bıraktım suan yapacak bişey yok, benim kontrolümde değil artık hiçbişey.

günaydın kızlaar nasılsınız
şafak 113...:hulya:90 a inince az kalmış gibi gelecek,azz kaldı:içelim:
bugün sewgilimden gelecek süprüz kargoyu bekliyorum:asigim::dance:

ben heyecandan ölürdüm heralde=)bende göndermek istiyorum koli ama nişanlım istemiyo, adreside vermedi ama ben buldum yakında gönderirim bişeyler

hem de nasıl heyecanlıyım ve mutluyum,düzeldim hemen de:1hug::asigim:evden çıkma bugün dedi.
gönderirsin canım adres varsa çok mutlu olur bence süper olur.opuyorumnanaktan

düzelicek burcu içini sıkma lütfen canım.bende üzüldüm şimdi inanırmısın:çok üzgünüm:geçicek hepsi görüceksin..

butterfly geçmiş olsun.
burcu üzülme artık. düzelecek inşallah.
darksea benim nişanlım da sana mektup falan göndereceğim haftasonu kargoyla dedi. ben de heyecanla bekliyorum Şeniz sana neler gelecek bakalım. akşama yazarsın buraya artık :kedi:

öperim cnm ya nedne berbatsın cnm niye bayram kötüümü qectiokuyamadım insalalah cnm ya burcuqum benim kafam karıstı saclarım uzun uzun olarak deqişiklik yapacaktım annem kafatyı taktı saclarıma kestir sacını deqislik istiyorsun ya falan offf bend ekısa sacı sevmiyorum uzun sac seviyorum ya bana fikir verrimsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…