- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.061
öperim cnm ya nedne berbatsın cnm niye bayram kötüümü qectiokuyamadım insalalah cnm ya burcuqum benim kafam karıstı saclarım uzun uzun olarak deqişiklik yapacaktım annem kafatyı taktı saclarıma kestir sacını deqislik istiyorsun ya falan offf bend ekısa sacı sevmiyorum uzun sac seviyorum ya bana fikir verrimsn cnm
bayramda ailelerimiz bozuştu canım, nişanlımın haberi yok cok sıkkın canım annem olmaz buiş artık diyip duruyo..
cok gerildim 3 gün içinde, neyse.
saçların düz uzundu değilmi canım? eşin nasıl seviyosa öyle yap benimki uzun sevıyo. ben sıkıldıgım zaman kesimini değiştiriyorum arada dümdüz kestiriyorum arada kat veriyorum. yazın kısa sac evet iyi oluyo ama yazda geçti, uzun kullanmanda sakınca yokki canım. rengini değiştir bide kesimini düzelttir kırıkları aldır, baya değişiklik yapmış olursun canım bence.
senin canın nasıl isterse öyle yap saç senin saçın tatlım
daisbaby canım nasılsın alıştın mı zemuszemus
gelmedi canım bugün:sm_confused:yarın gelir bekliyorum heyecanla yazarım ne çıkacak bakalım:1rolleyes:herşeyi sizinle paylaşıyorum ,bu çok güzelbutterfly geçmiş olsun.
burcu üzülme artık. düzelecek inşallah.
darksea benim nişanlım da sana mektup falan göndereceğim haftasonu kargoyla dedi. ben de heyecanla bekliyorum Şeniz sana neler gelecek bakalım. akşama yazarsın buraya artık :kedi:
gelmedi canım bugün:sm_confused:yarın gelir bekliyorum heyecanla yazarım ne çıkacak bakalım:1rolleyes:herşeyi sizinle paylaşıyorum ,bu çok güzel
Kızlar benim oğlumda iki aylık asker.Ben de şafak sayıyorum.Özledim kuzumu
Bayramda yanında olmama rağmen.a.s.
Selamlar bakamadım ne zamandırr..
Şafak 114...........
Kızlar 99 dan sonrası cok daha hızlı olacaak ınss...
nerelerdeydin canım merak ettim
inşallah canım..
alıstım sayılır cnm mecbur alıscaqız artık iim cnm misafir falan qeldi onlar zamn qecti qezmelrle zamn qeciyoru zbaaklım sen nasılsn sen alıstınmı
günaydın canımşafak 112 tekirdağ merkez zemuszemus
hrkese günaydınn kaydirigubbakcemile5
bayramdı seyrandı fırsat olmadı canım..
nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?