Ksa dnem Askerlik...

bayramda ailelerimiz bozuştu canım, nişanlımın haberi yok cok sıkkın canım annem olmaz buiş artık diyip duruyo..
cok gerildim 3 gün içinde, neyse.
saçların düz uzundu değilmi canım? eşin nasıl seviyosa öyle yap benimki uzun sevıyo. ben sıkıldıgım zaman kesimini değiştiriyorum arada dümdüz kestiriyorum arada kat veriyorum. yazın kısa sac evet iyi oluyo ama yazda geçti, uzun kullanmanda sakınca yokki canım. rengini değiştir bide kesimini düzelttir kırıkları aldır, baya değişiklik yapmış olursun canım bence.

ay cnm cok üzüldüm öncelikle hiççç üzüzlme düzelir cnm

esim birsey demiyor herikisinide beqeniyor ben uzun diyorum ananem kısa diyor offf cok kararsız kaldım sac renqimi neyse dert etmiyorum da ewet sacımınkırıklarını kestirecektim uzun model olarak katlı model kestimeyi düsünüyordum yanda katlı ama bana yakıscaqına eminim dediqin qibi yaz olsa belki kestiridim simdi istemiyorum cnm lütfen üzülme düzeşlir siz seviyorsanzı onlar için evlenmeyecekmisn siz mutlu iseniz oyeter bence

merhaba arkadaşlar kaç gündür yoktuk şafak yazamıyordum kayınvalideme gitmiştim yeni geldim veeeee hemen bugün kü şafağımı yazayım 113 tekirdağ merkez :kedi:

gelmedi canım bugün:sm_confused:yarın gelir bekliyorum heyecanla yazarım ne çıkacak bakalım:1rolleyes:herşeyi sizinle paylaşıyorum ,bu çok güzel

gelmedi canım bugün:sm_confused:yarın gelir bekliyorum heyecanla yazarım ne çıkacak bakalım:1rolleyes:herşeyi sizinle paylaşıyorum ,bu çok güzel

opuyorumnanaktan ben de burada sizlerle yaşadığım iyi kötü ne varsa paylaşmayı seviyorum. nişanlımın da pazar günüymüş çarşı izni eğer açık olursa kargolar göndereceğim dedi. Ben de gelince yazarım artık buraya. sanki o gelecekmiş gibi heyecan yaptım. delikafadulden

Kızlar benim oğlumda iki aylık asker.Ben de şafak sayıyorum.Özledim kuzumu
Bayramda yanında olmama rağmen.a.s.

Allah kavustursun, bende 1 haftadir kayinvalidemin yaninda kaliyorum kadincagiz ben uzulmeym diye kendi uzuntusunu yasayamiyor. bi anne icinde eminim cok zordur.

günaydınllaaaaaaaaar şafağımıızz bir gün dahaa eksildiii hihoyyyt ama saymıyorum saymayınca daha hızlı sankii turkbayragi

şafak 112 tekirdağ merkez zemuszemus
hrkese günaydınn kaydirigubbakcemile5
günaydın canım

bayramdı seyrandı fırsat olmadı canım..
nasılsın ?

valla sıkıldım bende dert yanmaktan ama kötüyüm,
ailelerimiz birbirine girdi bayramda, nişan atılcak diyo annemler.
nişanlımın hiçbişeyden haberi yok, çok fenayım anlıycağın...
sen nasılsın? oğluşun iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…