- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.101
ya almasınlar çok sever onu, ordada satılmıyomuş canı istemiş=(
benim yazdıgım mektup ulasmamis o da bana yazmadi bende cok ozeniyorum en azindan 1 tane olsun icimde kalacak:sinifsinif:
ben günlük tutuyodum ama bıraktım, hele şuaralar yazsam olanları, çocugun kalbine iner=(
küçük bi resim göndersemmi diyorum şöyle derli toplu gayet mesafeli olanlardan, biri görüpte bişey demesin bideklava:
izinmi:1shok: yok canım ne izni tıktılar oraya kafasını dışarı çıkaramıyokaydirigubbakcemile3 yemin töreninden sonra hemen eğitime devam etmişlerdi düşün artık=))eee canım hic mi izinli cikmiyor biraz duygu sömürüsü yapiyor gibme geldikaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 iyi etmişsin kıskansın azcık, inşallah bişey olmaz göndermeyi düşünüyorum ama bakalım,istemez belkideben mektuba resmimide koymustum o da mektupla kayboldu :umursamaz: egegonderince ulasiyorsa gonder cnm. ben birde esimi kandirmistim bikinili tatil fotomuda koydum diye. bizimkide inanmis olur mu yaaaa konur mu okunuyor diyeee kızmıstıkaydirigubbakcemile3
sen bilirsin canımo konuyu pek açmak istemiyorum artık canım, kimseyi boğmak istemiyorum, bi sonuca bağlanırsa hepinize haber veririm ama inanın çok bunaldım, daha evlenmeden aileler bunları yaparsa ben naparımmafoldumben
benimkide nazar boncuklu filandı, giderken kolumda o vardı çıkartıp vermiştim.
beğenemedi demekki beyfendiklava:
atkı eldiven filanda alıp göndercem koliyle. bide komik olcak ama yeşil kutudaki pringles'i çok sever, bikutu göndersem alırlarmı?=)
canım eşim bana yazdığı mektubu elden verdi :kedi:benim yazdıgım mektup ulasmamis o da bana yazmadi bende cok ozeniyorum en azindan 1 tane olsun icimde kalacak:sinifsinif:
damlacığım kavuştunuz ve kayboldunuz opuyorumnanaktankızlar nasılsınız çoktandır yoktum arada kardeşimn pcsinden giriyorum izin aldığım sürece :) rabbim herkezi kavuştursunn aşkım geldi darısı sizin başınıza :)
nasılsınız kızlar?
yaz tatilinden sonra çalışmak oldukça zor geldi
Bir de ben sevdiceğimi çook özledim. Sanki her an gelecekmiş gibi oluyorum. mafoldumben
Bu hafta da biterse 17 haftamız kalıyor. Hafta hafta sayınca sanki daha azmış gibi geliyor.
izinmi:1shok: yok canım ne izni tıktılar oraya kafasını dışarı çıkaramıyokaydirigubbakcemile3 yemin töreninden sonra hemen eğitime devam etmişlerdi düşün artık=))
ohal diye geçiyomuş oralar, çarşı izni yok
kaydirigubbakcemile3 iyi etmişsin kıskansın azcık, inşallah bişey olmaz göndermeyi düşünüyorum ama bakalım,istemez belkide
cnm nbr bayramda hep sordum seni betüle falan konustunmu hiç die göremedim seni iimisin
saol canım benim, yalan söylemiycem hiiiç iyi değilim canım benim, bayram burnumdan geldi.
nişanlımla ayırmak istiyolar bizi
damlacığım kavuştunuz ve kayboldunuz opuyorumnanaktan
denizde yok ortalıklarda
inşallah canım
darısı bütün ayrı olanların başına
ayyy sacmalama tüylerim diken diken oldu nedemek ayırmak sakın izin verme aileler galba okudumda simdi cnm bnm güclü ol ailelere karsı sakın pes etme onlar nederse desin aralarındaki problem yüzünden sakın ayrılıgı düsünme önemli olan sizin mutlu olmanız
kızlar nasılsınız çoktandır yoktum arada kardeşimn pcsinden giriyorum izin aldığım sürece :) rabbim herkezi kavuştursunn aşkım geldi darısı sizin başınıza :)
günaydın canım
valla sıkıldım bende dert yanmaktan ama kötüyüm,
ailelerimiz birbirine girdi bayramda, nişan atılcak diyo annemler.
nişanlımın hiçbişeyden haberi yok, çok fenayım anlıycağın...
sen nasılsın? oğluşun iyimi
ben ayrılmam aslamafoldumben tek korkum onun ne tepki vereceği
ya annesini tutarda beni suçlarsa?
ozaman affetmem işte! beni kabullenmeyen annesi çünkü
charm canm şafakk 114 oldu demek azalıooo allah mn iznyle hepiniz kavşrsnz inş. sağlkla
Atarsa 113 canımm, yanı 12 den sonra... 99 olmasına 14 gun var ondan sonrası ınsallah daha cabuk akıııp bıtıcekk Allahın ıznıylee...
Amııın caanımmm...
canımm nasılsın karşılaşamadık pek
eşinle görşüyormusun durumu nasıl varmı bi sıkıntı
canım bu ara sık sık gorustuk ozellıkle ıstedım 3 gun olmasın dıye ıyı cok sukur bır sorun yok,
safak 113 ......... Bıtecek Allahın ıznıylee.....
sen nasılsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?