Ksa dnem Askerlik...

:umursamaz: profilini kurcalamasak öğrenemeyeceğiz demek.

hayırlı olsun şirinem, çok sevindim.

lmaz:fırçanı yiyeceksin ama, az sabret -tatlicadiarzu-

evet ya bu aralar cok sessiz burası sanırım safak bitirenler baya kişi darısı basımızakaydirigubbakcemile5
aslında safagı biten çok kişi yoktu canım ama okullar açılınca sanırım herkesin işleri oldugundan pek giremıyolar. benim netim iki gündür sorunlu bağlanamıyorum, yoksa ben genelde buralardayım.
daisyde pek girmiyo buaralar yusumda

aldigin kirmzi ayakkabia bayildim bende alayim dedim puanim yokmus nasil aldinizzz
valla ilk buna tıkladım aldım nası oldu bilmıyorum=) pastada hedıye zatenhihoyyyt

canım görüşemedin mi ?
görüşemedim tatlım ya görüşünce mail atıcam sana, konusamıyoruz buaralar

Nasılsınız kızlar pek karşılaşmak mümkün olmuyor.
İnşallah herkes iyidir.

Şafak 112 Adana İncirlik

Ya kafayı yememek mümkün değil
Adam oradan da yetiyor bana
Geçenlerde çarşıya çıktığında arkadaşı da vardı yanında.
Msnde konuşurken arkadaşı çıkalım demiş.Dedim ki onun karısı sevgilisi yok mu o da konuşsun bizi rahat bıraksın
Bana adamın evli olduğunu söyledi konuşmuyo eşiyle şimdi falan dedi kapattık konuyu.
Sonra o arkadaşı benim üniversiteden arkadaşım çıktı bugün evli mi diye sordum yooo hayır dedi sanki kendisi evli dememiş gibi.
Niye yalan atıyosun dedim çarşıdayım aklın kalmasın diye dedi.
Ya aklım niye kalsın ki bekar biriyle çarşıya çıkıp beni mi aldatacak orda.
Şimdi yalan attığı için benim aklıma bin tane şey geliyo bi insan niye yalan atar ki.
Bi de beyfendiye of bile demicez.Neden ona dert yanıyomuşum.Sanki ben burda günümü gün ediyorum bütün sıkıntıyı beyimiz çekiyo
Off bıktım artık ya her şey yıkıldı benim üstüme ailesinden tek destek göremiyorum ama ailesinden kıymetlisi yok
Onlar birşey yapıyorsa sebebi vardır
Ben her şeyi yutmak her sıkıntıyı çekmek ama ona asla belli etmemek zorundayım
Taş mıyım ben ya

Allah yardım etsin canım askerlik hali idare et biraz gelincede sopayı alırsın elineklava:

selam kızlar nasılsınız?
Burda havalar soğumaya başladı. Ben de buyüzden bugün halılarımı serdim. acayip yoruldum ama bitti sonunda zemuszemus dersler başlamadan bu iş de aradan çıktı nihayet.
sizler napıyorsunuz?Askerlerinizden haber var mı?

Buarada siteye iyice sinir olmaya başladım.Hergün yeni birşey çıkarıyorlar. kafamçokkarıştı

merabalar arkadaslar uzun zmandır ınternnete gıremıyorum sayfadan bayagı uzak kaldım sıze kucuk bır sorum olacak malum havalar sogumaya basladı evımde kalorıfer yok malesef sızce kısın ısınmak ıcın ufo mu daha ekonomık olur yoksa klımamı kullananlar varsa yardımlarınızı beklıyorum gorusmek uzere

ben ufoların cok ii ısıttıgını dusunuyorum klima bence daha cok elektrik ceker ufo daha eknomik olabilir

ben ufoların cok ii ısıttıgını dusunuyorum klima bence daha cok elektrik ceker ufo daha eknomik olabilir

ben de oyle dusunuyordum ama bı arkadasım esıt oldgunu soyledı ama pek aklım almadı dogrusu cunku genelde daha fazla elektrık cekıyor olarak bılınıyor bır de ufolar cok ıyı ısıtmıyor dıye duydum ama benım ıcın ufo daha ekonomık her halukarda praya kıyıp klıma alsam bu sefer hem taksıt hem elektrık faturası zor gelecek ama yıne de ıyı bı se olsun ıstıyorm kafam karıstı bıraz. arastırmaya devam edıyorım bakalım hangısıne karar vercemm

Ben kışın ufo çok kullanırm.Ve bana daha ekonomik geliyor.Ayrıca çok da güzel ısıtıyor

Ben kışın ufo çok kullanırm.Ve bana daha ekonomik geliyor.Ayrıca çok da güzel ısıtıyor

hangı modelını kullanıyorsun ıkı cesıdı var bı tanesı normal 250 cıvarı fıyatı bırde UK*classıc var 450 lıra fıyatı oturdugum oda kucuk orta boy bı tane alsam yeterlı olur mu acaba

kizlarr UFOMUU dedinizzzz akannehir
aman aman diyiim size
oglum yeni dogdugu zamanlarda onceki evimiz merkezi ve isinmiyo diye ufo kullanalim dedik iki aylik elektrik faturamiz 500 tl idi ama mecbur kullanmaya devam ettik hasta olur filan diye biz bile cok usuyorduk cunku ustune aylik aidat 250 o da cabasi tabi
kesinlikle ufo tavsiye etmem :1no2:

oyhh tam da ufoya karar verıyordummm :umursamaz: ne kullanıcam o zman soba olsa zaten okuldan aksam gelıyorum bn onu yakıp evı ısıtana kadar aRADAN zman gecer yatma zamanım gelırr klıma mı alsam o da pahalı ayy ne zor ısmıss bu yaa bunların elektrık harcaması modelıne gore degısıyor mu acabaa aylık 180le ısınanlar da var ama bılemedım sımdı bu sene elektrıge de zam geldıı yandım ben desenıze her halukarda mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…