- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.141
Günaydın kızlarrrŞeniz
NAsılsınız nihayet bayram tatili bitti evime döndüm
Öyle güzel uyandımki bugün.
Milli eğitimden telefon bekliyordum ücretli öğretmenlik için
Onların telefonuna uyandım evimin çok yakınına bi liseye vermişlerhihoyyyt
Ben Türkçe öğretmeniyim ama Edebiyat öğretmenliği çıkmış olsun buna da şükür
Gerçi gözüm korkmuyor değil ama altından kalkabilirim inşallah
Hem de eşimin yiğeninin de aynı okula edb öğretmeni olarak çıkmış
Şansa bak ya süper olacak.:lepi:
Bi de eşime ulaşıp mutlu haberi verebilseydim çok daha süper olacaktı
Sabırsızlıkla aramasını bekliyorum
Kendinize iyi bakın kızlarŞeniz
Şafak 113 Adana
aslında safagı biten çok kişi yoktu canım ama okullar açılınca sanırım herkesin işleri oldugundan pek giremıyolar. benim netim iki gündür sorunlu bağlanamıyorum, yoksa ben genelde buralardayım.evet ya bu aralar cok sessiz burası sanırım safak bitirenler baya kişi darısı basımızakaydirigubbakcemile5
valla ilk buna tıkladım aldım nası oldu bilmıyorum=) pastada hedıye zatenhihoyyytaldigin kirmzi ayakkabia bayildim bende alayim dedim puanim yokmus nasil aldinizzz
görüşemedim tatlım ya görüşünce mail atıcam sana, konusamıyoruz buaralarcanım görüşemedin mi ?
Allah yardım etsin canım askerlik hali idare et biraz gelincede sopayı alırsın elineYa kafayı yememek mümkün değil
Adam oradan da yetiyor bana
Geçenlerde çarşıya çıktığında arkadaşı da vardı yanında.
Msnde konuşurken arkadaşı çıkalım demiş.Dedim ki onun karısı sevgilisi yok mu o da konuşsun bizi rahat bıraksın
Bana adamın evli olduğunu söyledi konuşmuyo eşiyle şimdi falan dedi kapattık konuyu.
Sonra o arkadaşı benim üniversiteden arkadaşım çıktı bugün evli mi diye sordum yooo hayır dedi sanki kendisi evli dememiş gibi.
Niye yalan atıyosun dedim çarşıdayım aklın kalmasın diye dedi.
Ya aklım niye kalsın ki bekar biriyle çarşıya çıkıp beni mi aldatacak orda.
Şimdi yalan attığı için benim aklıma bin tane şey geliyo bi insan niye yalan atar ki.
Bi de beyfendiye of bile demicez.Neden ona dert yanıyomuşum.Sanki ben burda günümü gün ediyorum bütün sıkıntıyı beyimiz çekiyo
Off bıktım artık ya her şey yıkıldı benim üstüme ailesinden tek destek göremiyorum ama ailesinden kıymetlisi yok
Onlar birşey yapıyorsa sebebi vardır
Ben her şeyi yutmak her sıkıntıyı çekmek ama ona asla belli etmemek zorundayım
Taş mıyım ben ya
Allah yardım etsin canım askerlik hali idare et biraz gelincede sopayı alırsın elineklava:
nasılsınız kızlar pek rasgelemıyoruz bu ara...
betülcüm nasılsın cnm eşin nasıl ii mi nasıl geciomus
ıyı canım cok sukur, esımın moralıde ıyı bır yaramazlık yok hamdolsun..
sen nasılsın ? sızden ne haber canım...
merabalar arkadaslar uzun zmandır ınternnete gıremıyorum sayfadan bayagı uzak kaldım sıze kucuk bır sorum olacak malum havalar sogumaya basladı evımde kalorıfer yok malesef sızce kısın ısınmak ıcın ufo mu daha ekonomık olur yoksa klımamı kullananlar varsa yardımlarınızı beklıyorum gorusmek uzere
ben ufoların cok ii ısıttıgını dusunuyorum klima bence daha cok elektrik ceker ufo daha eknomik olabilir
merabalar arkadaslar uzun zmandır ınternnete gıremıyorum sayfadan bayagı uzak kaldım sıze kucuk bır sorum olacak malum havalar sogumaya basladı evımde kalorıfer yok malesef sızce kısın ısınmak ıcın ufo mu daha ekonomık olur yoksa klımamı kullananlar varsa yardımlarınızı beklıyorum gorusmek uzere
Ben kışın ufo çok kullanırm.Ve bana daha ekonomik geliyor.Ayrıca çok da güzel ısıtıyor
kizlarr UFOMUU dedinizzzz akannehir
aman aman diyiim size
oglum yeni dogdugu zamanlarda onceki evimiz merkezi ve isinmiyo diye ufo kullanalim dedik iki aylik elektrik faturamiz 500 tl idi ama mecbur kullanmaya devam ettik hasta olur filan diye biz bile cok usuyorduk cunku ustune aylik aidat 250 o da cabasi tabi
kesinlikle ufo tavsiye etmem :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?