Ksa dnem Askerlik...

biz de netten ne kadar harcadigina bakarak filan almistik guya hesapli is yaptik sandik tabi
ona verecegimiz elektrik parasina klima alir hemde yaz kis kullanirdik
ama olmazsa baska bir cozum bulmak lazim simdiki evimiz kombili o yuzden ufoya gerek kalmadi ama arastirmak lazim illaki vardir ya

hangı modelını kullanıyorsun ıkı cesıdı var bı tanesı normal 250 cıvarı fıyatı bırde UK*classıc var 450 lıra fıyatı oturdugum oda kucuk orta boy bı tane alsam yeterlı olur mu acaba

ya ufo dediğime bakma o tarz sobaların genel adını ufo diye kullanırız ya ondan öyle yazdım.Benim ki kumtel'in annem de aynısını kullanıyor.Ona da çok fazla gelmezdi kışın elektrik faturası.Valla yalan olmasın ben geçen kış 150 civarı bi fiyata almıştım.Bayagı uygun gelmişti bana.Benim oturma odam çok büyük değil derece ayarlamasını yapıyorm o kendi kendine yanıyo.Yatak odam daha küçük bir gece açık bırakıp yattık kan ter içinde uyandık öyle ısıtıyo yani.Yine de sen bilirsin

bak o dogrudur iste ufo disindaki isiticilar hesapli olabilir ama bizim ufodan cebimiz yandi :bbo:

benım nısanlımda ogrencı evınde kumtel kullanıyordu ankara gıbı bır yerde ustelık en ust kattı evı yıne de ıyı ısıtıyordu aylık parası da azdı ama bı aksam otururkenn parlak bır ısıkla patladı ondan cok korktum o yusden gercı aldıgımız yerden hemen yenısnı verdıler bı sorun cıkmadı dıgerınden ama yıne de korktum ondan bı kere

bizim burda da kaloriferli ev yok. oyüzden herkes kömür sobası kullanıyor,ben de tabi. yazın bile elektrik faturam 90dan aşağıya inmiyor. kışın bir de klima ya da soba kullansam ne kadar gelir acaba ?
geçen kış annem yanımdaydı. okuldan gelince sıcacık oluyordu ev ama bu kış annem de yok. ne yapacağımı ben de düşünür oldum. elektrik faturası ödemekten bıktığım için yine kömür sobasına devam edeceğim bu kış. benim sobam yaktıktan 15-20 dk sonra odamı sıcacık yapıyor bir de üzerinde kestane pişirmeye bayılıyorum. bir yanda kestane bir yanda çay oluyor. yaktıktan sonra bayılıyorum keyfine :) seneye lojmana çıkınca bu keyfi çok arayacağıma eminim :)

arkadaslar kimin sobaya ihtiyacı var okumadm ama benim ev kombiliydi çok geliodu bizde ufo aldık orjinal ufo baya ii uygun geldifatura ama ondan daha iisi vecta var tavsiye ederim günde 11 saat yakınca aylık 60 tl fatura geliyor ben ufoyu satıp almayı düşünüyorum

günaydın kızlar güzel bir tatilden sonra döndümmafoldumben askerimede kavuştum rüya gibiydi herşey mardindeydik birlikte ama ayrılık geldi çattı ve onu orda bırakıp geldim mafoldumben Allah sabır versin.güzel dakikalar hep bitmeye mahkum oluyor herzaman:a015: hepinize hayırlı teskereler..

Günaydın canım benim
öyle malesef
her ayrılık mahvediyor
inşallah bugünleride atlatırsınız canım
şimdi 1 sene mi bekliceksiniz canım benim

günaydınnn zemuszemus
şafak 109 tekirdağ merkez :hulya:
100 lerin altına düşeceğiz inşallah kızlar kaydirigubbakcemile
eşim mektup göndermiş çokm mutlu oldum yaaaa :gitme:
ama ben ona nasıl yazcam okuyor askeriye mektupları artık postanaye gönderirim bende delikafadulden

denizciğim ne denirki ya gerçekten de zor
burda bir arkadaş daha var
evlendi,düğünden 1 ay sonra eşi başka bir ile atandı
1 yıl olacak,arkadaş bekliyor
gerçekten zor farkındayım
işe girdi öyle düşün her işte bir hayır vardır

sağol canım benim desteğin için:1hug: evet ayrılık örnekleri çevremizde çok teselli bulmayıp ne yapalım başka çaresi yok beklemek beklemekkafamçokkarıştı ne kadar kendimi teselli etsemde telefonu elime aldım mı tüm ümitlerim bi anda gidiyor yüreğim acıyor mafoldumben sabır en önemlisi.

denizciğim eşim askere gitmeden önce ayrılığın ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemiyordum
diyorum ya insan nelere alışıyor
dayanmaktan başka çaremiz yok
sizinki belki biraz daha uzun sürecek
ama kavuştuğunuzda da süper olacak :)))
dua edelim ki,inşallah asaleti tasdik olduktan sonra kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…