Ksa dnem Askerlik...

iyiyim canım. senin söylediğin sebepler bir de bir de üzerine gün içinde 3 nöbet eklenince bu hale geldim dedi. Biraz sürünme sonucu affına karar verdim :)
sen nasılsın? Bir gelişme var mı canım?

benimkide acayip kazma buaralar. takma hepsine geliyo bu haller.sevindim düzeldiğineopuyorumnanaktan
hala aynıyız canım, ben alıştım bile bu halimeÇok üzgünüm çoook
annesi sinirimi bozuyo ama halaklava:

slm kızlar
bu topik iyice sustu ya
bugün umutsuzluğa kapıldım
daha 111 gün var ya
topu topu 1.5 ay geçti
sanki 1 yıl geçti üzerinden

slm kızlar
bu topik iyice sustu ya
daha 111 gün var ya
topu topu 1.5 ay geçti

canım valla benimde nerdeyse askerliğe dönsün demek geliyorum içimden şimdi memleketinde 1 hafta sonra işine başlayacak sesini bile duyamıyorum içim kırılıyor mafoldumben askerdeyken günde 3 kere arardı sadece bana odaklanmıştı beynim çok rahattı ya şimdi ailesinin yanında içinden mi aramak gelmiyor anlamadım bende bıraktım öyle mafoldumben hep başa dönüyoruz kırgınım bu hayatamafoldumben
umarım sizler için başıda sonuda olumlu biter ben sarıldığım an tekrar yitiriyorum siz sımsıkı sarılın gitmesin biryere :a015:

teşekkür ederim dirimcim bu sevdadan vazgeçemeyeceğimize göre beklemekten başka çaremiz var mı.sağol canım benim yanımda olduğun için allah gönlüne göre versin:1hug:

ama canım öyle düşünme, askerdeyken hep aklımız onlarda iyimi kötümü ne yer ne içer ne halde vs..
şimdi iyi olduğunu biliyosun en azından, inşallah evlenirsin ykında bu derdinde biter gider canımcımopuyorumnanaktan

slm kızlar
bu topik iyice sustu ya
daha 111 gün var ya
topu topu 1.5 ay geçti
valla bende çok dertliyim bu konudaklava:
hadi ben depresifim bide evdeki ner bağlantım bozuk, bu kızlara noldu anlamadım, gelin kız şurayaklava:
:roflol::roflol:

sorun bu ya canım 6 ay ne yedi ne içti diye düşünmekten helak oldum ama o ailesine kavuşup unuttu düşünüyor mu benim nasıl olduğumu yinede iyi olsun tabi bilir ölümde bile onu düşüneceğimi rahatlığı bu yüzden

canım anlıyorum seni
kırıldığın yönler farklı
belki ziyaretine gelenler vardır,arayamıyordur
arar canım benim
biraz zaman tanı

erkek milleti işte, düşüncesizler azıcıkklava:
sen her yediğin lokmada onu düşündün 5 ay ama o geldi aramıyo öylemi.. hepimizin sonu bu canım, oyüzden sen sıkma canını.. benim nişanlımda beni hayal kırıklıgına ugrattı ailelerimiz bozuştu ve ben o üzülmesin diye anlatmak istemedim, bayram nurnumdan geldi..
annemler nişanı at diyince çaresiz kaldım biraz çıtlattım en sonunda ama o ailesini tutuyomafoldumben

annesi ne yapıyorki canım hayret kaynanamda ne kadar olumlu bakmamı sağlıyor ilişkimize

kaynanam tam kaynana çıktı canım...
beni istemediği besbelli bayramda annemlerin yanında 'oğluma tanıdığım biri olsun isterdim
ama böyle oldu' dedi, bayramdada bana hiçbişey getirmedi, geldi yemek yediler ve gitti..
çok kırıldım.. hele sende aramıyo filan dedinya, iyice sinir oldum çünkü benimkide gittimi herseyi unutur, bende 5 ay kendimi harab ettiğimle kalırım:mymeka:

demişsin ya "insan istese neler yapar şu hayatta"
bencede herşey bahane ya
biz üzdüğümüzle kalıyoruz kendimizi
5 ay bekle bekle
göğemi erdik hayır :umursamaz:

canım benim işin çok zormuş gerçekten ailesiyle hiçbir problemim yok bayramda yanlarındaydım çok mutlu ettiler beni ailemi.onların sevgisi için katlanmak geliyor içimden,nişanlımda iyidir ama gel görki fedakarlıklarda hiç eşit olamadık yada dediği gibi ben abarttım kaynanamda aynını yapsaydı bende sevgimi unutur bu daha acı gelirdi herhalde bana. istenmeyen gelin olmadım ama sevgim hep yarım işte hep yarımmafoldumben eksik yani birşeyler..canım aileler arası sorun hakkında birşey diyemeceğim ama nişanlılın tutumu çok önemli iyi kulak ver ona bu konuda nişanlım el üstünde tutar beni biri bi kelime diyemez yakar ortalığı sende gözlemle en kendi ailene karış ne de onun ailesine.kaynanan banada çok olumsuz bir insan olarak geldi çok kabaca istediğim birini bulsaydım demesi yaralamak istemiş dur bakalım umutsuz olma canım herşeyin hayırlısı ben bile hala 7 yıldan sonra gelin ata binmiş ya kısmet demiş diyorum nişan olduysa dünyanın sonu değil ya bir yüzük ömrümüze bedel olamaz..

burcucum sizinde hikayeniz uzun mu nişanlınla.sevenlerin arasına niye girerlerki körde olsa topalda olsa sevmiştir bitmiştir ne oluyor yani el kızını örnek vermek bana dediği an nişanlımıda bi çırpıda silerdim herhalde

askerde diye vicdan yapıyorum canım, annemin aklına uysam şuan o nişan atılmıştı çoktan..
gelmesini bekliyorum, yüzyüze konusulmadıkça anlayamıycam çünkü ne tepki verdiğini..
bende artık hayatımın adamı o diyemiyorum beni çok kırdı çünkü. dediğin gibi gelin ata binmiş ya nasip demiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…