- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.181
okuldan ev işinden fırsat bulup çok fazla giremiyorum artık
aynen=(
nasılsın canım durumlar nasıl?
iyiyim canım. senin söylediğin sebepler bir de bir de üzerine gün içinde 3 nöbet eklenince bu hale geldim dedi. Biraz sürünme sonucu affına karar verdim :)
sen nasılsın? Bir gelişme var mı canım?
slm kızlar
bu topik iyice sustu ya
bugün umutsuzluğa kapıldım
daha 111 gün var ya
topu topu 1.5 ay geçti
sanki 1 yıl geçti üzerinden
denizciğim eşim askere gitmeden önce ayrılığın ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemiyordum
diyorum ya insan nelere alışıyor
dayanmaktan başka çaremiz yok
sizinki belki biraz daha uzun sürecek
ama kavuştuğunuzda da süper olacak :)))
dua edelim ki,inşallah asaleti tasdik olduktan sonra kavuşursunuz
ama canım öyle düşünme, askerdeyken hep aklımız onlarda iyimi kötümü ne yer ne içer ne halde vs..canım valla benimde nerdeyse askerliğe dönsün demek geliyorum içimden şimdi memleketinde 1 hafta sonra işine başlayacak sesini bile duyamıyorum içim kırılıyor mafoldumben askerdeyken günde 3 kere arardı sadece bana odaklanmıştı beynim çok rahattı ya şimdi ailesinin yanında içinden mi aramak gelmiyor anlamadım bende bıraktım öyle mafoldumben hep başa dönüyoruz kırgınım bu hayatamafoldumben
umarım sizler için başıda sonuda olumlu biter ben sarıldığım an tekrar yitiriyorum siz sımsıkı sarılın gitmesin biryere :a015:
valla bende çok dertliyim bu konudaslm kızlar
bu topik iyice sustu ya
bugün umutsuzluğa kapıldım
daha 111 gün var ya
topu topu 1.5 ay geçti
sanki 1 yıl geçti üzerinden
benimkide acayip kazma buaralar. takma hepsine geliyo bu haller.sevindim düzeldiğineopuyorumnanaktan
hala aynıyız canım, ben alıştım bile bu halimeÇok üzgünüm çoook
annesi sinirimi bozuyo ama halaklava:
sorun bu ya canım 6 ay ne yedi ne içti diye düşünmekten helak oldum ama o ailesine kavuşup unuttu düşünüyor mu benim nasıl olduğumuama canım öyle düşünme, askerdeyken hep aklımız onlarda iyimi kötümü ne yer ne içer ne halde vs..
şimdi iyi olduğunu biliyosun en azından, inşallah evlenirsin ykında bu derdinde biter gider canımcımopuyorumnanaktan
canım anlıyorum senicanım valla benimde nerdeyse askerliğe dönsün demek geliyorum içimden şimdi memleketinde 1 hafta sonra işine başlayacak sesini bile duyamıyorum içim kırılıyor mafoldumben askerdeyken günde 3 kere arardı sadece bana odaklanmıştı beynim çok rahattı ya şimdi ailesinin yanında içinden mi aramak gelmiyor anlamadım bende bıraktım öyle mafoldumben hep başa dönüyoruz kırgınım bu hayatamafoldumben
umarım sizler için başıda sonuda olumlu biter ben sarıldığım an tekrar yitiriyorum siz sımsıkı sarılın gitmesin biryere :a015:
canım anlıyorum seni
kırıldığın yönler farklı
belki ziyaretine gelenler vardır,arayamıyordur
arar canım benim
biraz zaman tanı
erkek milleti işte, düşüncesizler azıcıksorun bu ya canım 6 ay ne yedi ne içti diye düşünmekten helak oldum ama o ailesine kavuşup unuttu düşünüyor mu benim nasıl olduğumuyinede iyi olsun tabi bilir ölümde bile onu düşüneceğimi rahatlığı bu yüzden
annesi ne yapıyorki canım hayret kaynanamda ne kadar olumlu bakmamı sağlıyor ilişkimize
demişsin ya "insan istese neler yapar şu hayatta"sorun bu ya canım 6 ay ne yedi ne içti diye düşünmekten helak oldum ama o ailesine kavuşup unuttu düşünüyor mu benim nasıl olduğumuyinede iyi olsun tabi bilir ölümde bile onu düşüneceğimi rahatlığı bu yüzden
erkek milleti işte, düşüncesizler azıcıkklava:
sen her yediğin lokmada onu düşündün 5 ay ama o geldi aramıyo öylemi.. hepimizin sonu bu canım, oyüzden sen sıkma canını.. benim nişanlımda beni hayal kırıklıgına ugrattı ailelerimiz bozuştu ve ben o üzülmesin diye anlatmak istemedim, bayram nurnumdan geldi..
annemler nişanı at diyince çaresiz kaldım biraz çıtlattım en sonunda ama o ailesini tutuyomafoldumben
kaynanam tam kaynana çıktı canım...
beni istemediği besbelli bayramda annemlerin yanında 'oğluma tanıdığım biri olsun isterdim
ama böyle oldu' dedi, bayramdada bana hiçbişey getirmedi, geldi yemek yediler ve gitti..
çok kırıldım.. hele sende aramıyo filan dedinya, iyice sinir oldum çünkü benimkide gittimi herseyi unutur, bende 5 ay kendimi harab ettiğimle kalırım:mymeka:
demişsin ya "insan istese neler yapar şu hayatta"
bencede herşey bahane ya
biz üzdüğümüzle kalıyoruz kendimizi
5 ay bekle bekle
göğemi erdik hayır :umursamaz:
kaynanam tam kaynana çıktı canım...
beni istemediği besbelli bayramda annemlerin yanında 'oğluma tanıdığım biri olsun isterdim
ama böyle oldu' dedi, bayramdada bana hiçbişey getirmedi, geldi yemek yediler ve gitti..
çok kırıldım.. hele sende aramıyo filan dedinya, iyice sinir oldum çünkü benimkide gittimi herseyi unutur, bende 5 ay kendimi harab ettiğimle kalırım:mymeka:
burcucum sizinde hikayeniz uzun mu nişanlınla.sevenlerin arasına niye girerlerki körde olsa topalda olsa sevmiştir bitmiştir ne oluyor yani el kızını örnek vermek bana dediği an nişanlımıda bi çırpıda silerdim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?