Ksa dnem Askerlik...

caniimmmm hosgeldin, bütün askerden gelenlerin sevincten ne yapacagini sasirdigini, kendisine gelene kadar biraz sabredeceksin canim

kızlar benim 17 haftam kaldı. sizlerin de 16 haftası kaldı zemuszemus
bakın ne kadar az kalmış değil mi kaydirigubbakcemile3

kızlar benim 17 haftam kaldı. sizlerin de 16 haftası kaldı zemuszemus
bakın ne kadar az kalmış değil mi kaydirigubbakcemile3

geldik işte siz nerdesiniz bakem lmaz:

nerdesiniz kız millet isyan ediyo kaydirigubbakcemile3 ben akşamları bazen giremiyorum, net bağlantımda problem var baştan söyliim kızmayın sonra

nerdesiniz kız millet isyan ediyo kaydirigubbakcemile3 ben akşamları bazen giremiyorum, net bağlantımda problem var baştan söyliim kızmayın sonra

kaydirigubbakcemile3
evde kışa hazırlık yaptım. halılarımı falan serdim. o kadar çok yoruldum ki ondan giremiyordum ben :kedi: ama bu akşam gelirim. şimdi çıkıp yemek yapacağım. ooofff offff bıktım yemek yapmaktan, hiç sevmiyorum. keşke kapsüller olsa ve onu içtiğimiz anda doysak kaydirigubbakcemile3 ne güzel olurdu

jetgillere havale ediyorum seni=))

merhaba kızlar nasılsınız
bugünü sevmedim:dilcikar:
insanlar çok garip,anlamak o kadar zor ki..:umursamaz:
içim sıkılıyo:çok üzgünüm:
yarın mektup gönderiyorumopuyorumnanaktan postalara sevgilim bakıyomuş onuda öğrendim buarada,riske girmeyelim durduk yerde

nolduki canım? niye sıkıldın bukadar
bende koli göndercektim ama hiç içimden gelmiyo çok kızgınım ona

genel olarak herşeyden sıkıldım canım buaralar:çok üzgünüm:yapmak istediğim çok şey var bende enerji sıfır:çok üzgünüm:
telefonumdaki fotoğrafları hafıza kartıyla fotoğrafçıya götürdüm adam garip tavırlar takınmış alala dedim müşteriye böyle davranıldığını bilmiyordum.yok cd yükleme olmazmış öyle olmaz böyle olmaz ben tavrımı bozmadım hatta bi müşteri yardımcı oldu hiçbişey sormadan.bu tip satıcılarla kimi zaman hepimiz karşılaşıyoruz da nebiliym aptal yerine koyuyorlar bi karış surat falanonu unttum gitti:mymeka:
asıl sıkıntım ailevi malesef:gitme:
biraz zaman geçsin canım bakalım sonra da düşünebilirsin yani göndermeyi şuan istememen normal
bende foto ve mektup yazdım,parfüm sıktım -tatlicadiarzu-
ağlayasım varmafoldumbenbunaldım

ben de bugün insanlara anlam vermedim.
bugün çok sinir bir öğretmenle karşılaştım eve giderken.Benimle aynı yaşta bir öğretmen arkadaş vardı. o da nişanlanmış. iyi hayırlı olsun onun da nişanı dedim. eee diyor onun nişanlısının son model arabası var daha siz araba ev falan almak için uğraşacaksınız :mymeka: inanın kızlar kadını dövmemek için kendimi zor tuttum. sizin işiniz gücünüz şimdi de ben mi oldum dedim :mymeka: beni başkalarıyla kıyaslayacağınıza önce bir arkanızdan söylenen "dedikoducu" sözlerine bir kulak verin dedim klava:

inan ben de günlerdir sürekli ağlıyorum. nişanlım beni çok kırmıştı sonra çok özür diledi düzeldi aramız ama ben çok özledim onu. yanımda olmasını istiyorum artık mafoldumben

bu cesareti nerden alıyo bu densizler çok merak ediyorumklava:
onamı dert olmuş:mymeka:
boşwer canım hiiç muhatap alıncak birisi değilmiş,ayıp ama ya

inan ben de günlerdir sürekli ağlıyorum. nişanlım beni çok kırmıştı sonra çok özür diledi düzeldi aramız ama ben çok özledim onu. yanımda olmasını istiyorum artık mafoldumben

canım uzun zamandır ayrıyız onlarla..ufak kırgınlıkları unutmak en güzeli,geçici bir süreç çünkü.iyi olduğunuza sewindim.bak nerdeyse 3 aya indi günlerimizalkisalkisalkis

bu cesareti nerden alıyo bu densizler çok merak ediyorumklava:
onamı dert olmuş:mymeka:
boşwer canım hiiç muhatap alıncak birisi değilmiş,ayıp ama ya

burda bunun gibi o kadar çok insan var ki! hepsi başkalarının hayatına burnunu sokmaya çalışıyor. 2 yıl daha sabredeceğiz. sonra inşallah tayinimiz çıkar da kurtulurum bu dengesiz insanlardan :mymeka:

kıyamam:teselli: gelicek canım bak az kaldı. senin içinde umut var, beklemeye gücün var bende şimdi oda yok.. böyle beklemek dahada zormuş..

sıkma kendini artık canım, bak gün bitti yarın yeni bigün.
bazen bende satcıların tavırlarından nefret edıyorum, helede telefon şirketleri vs. gibi yerlerde çalışıp kendini bişey sananlara!!! aile deme zaten, buara aile kavramını unutmuş durumdayım, hatırlamakta istemıyorum bisüre.. allahtan uzaktayım....

canım uzun zamandır ayrıyız onlarla..ufak kırgınlıkları unutmak en güzeli,geçici bir süreç çünkü.iyi olduğunuza sewindim.bak nerdeyse 3 aya indi günlerimizalkisalkisalkis

evet canım ya. kurban bayramı gelse diye bekliyorum. ondan sonra daha da az kalacak kaydirigubbakcemile2

kıyamam:teselli: gelicek canım bak az kaldı. senin içinde umut var, beklemeye gücün var bende şimdi oda yok.. böyle beklemek dahada zormuş
inşallah düzelecek canım bu durum. hem de askerden dönmeden önce düzelme sinyalleri verecek. senin,ailenin haklı olduğunu görecek o da zamanla. gerçi bu süreç seni çok yıpratacak biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…