Ksa dnem Askerlik...

ewet canım aynı anda=))
gördükçe daha çok özlem artıyo katılıyorum.yanındaymışsın ama bi o kadar da uzakmışsın gibi hissesdiyosun:a015:
benmkide uyku ya düşkün çok .uykucu şirin derdim ben ona=)
bıraksan bütün gün uyur normalde
senin hazırlıklar başlamış ay ne güzel:asigim:

Ben ufaktan bişeyler almaya başladım ama o gelince daha da hızlanacak. Biran önce evlenmek istiyorum aşkımla :kedi:
Sen şimdi korkuyorsun ama inan ilk adımları atınca yani söz,nişan olunca insanın duyguları tamamen değişiyor. zaman hızla aksa da biran önce kendi evimizde otursak diye düşünüyorsun :)

slm kızlar nasılsınız gorusmeyelı bugunumu temızlıge ayırdım oluyorum sırf zman gecırmek ıcın kendıme bınbır turlu ıs buluyorumm yarın nısanlım carsı ıznıne cıkcak ınsallah ınternette konusabılcez askımla cok mutluyummm

ben de aynı seylerı dusunuyorumm bı kac bı seler aldım almaya da devam edıyorum ama bızım kı atanmadan evlenmek ıstemyor malesef bu durumda bızım dugun en ıyı ıhtımal 2011 yaz tatilindee

çok hoş yazmışsın canım ya
bende birgün böyle söyleyebilecekmiyim:1ninca:
heves ediyim falan diye hayal kurmaya çalışıyorum bazen ama nebileyim:uhm:
eşya bakmayı da sewiyoruz aslındafisfisfis o bakarken benm zevkime göre şu odayı şöyle yaparım vs şeklinde konuşuyo:sm_confused:ama açıktan böyle ewlenme lafından kaçıyoruz sanki
geldiğinde nişanlın üstünden yük kalkacaktır,birlikte dewam alışwerişlerekaydirigubbakcemile2

selam canım
kameradan görürsün nişanlını özlem giderirsiniz

ben de aynı seylerı dusunuyorumm bı kac bı seler aldım almaya da devam edıyorum ama bızım kı atanmadan evlenmek ıstemyor malesef bu durumda bızım dugun en ıyı ıhtımal 2011 yaz tatilindee
Bu atamalar yüzünden birçok insan böyle önemli şeyleri ertelemek zorunda kalıyor zaten.
Askerden dönüşte girecek değil mi sınava? Branşı neydi nişanlının?
Canım eğer sevgilinin devamlı bir işi yani bir mesleği falan yoksa ondan çekiniyor olabilir. Çünkü erkekler daha garantici davranıyorlar.
Ben de bazen çok korkuyorum.Özellikle eşleri tarafından aldatılan bayanların yazdıklarını okuyunca :1ninca:

işten çıktı,eşdeğer başka bir firmada çalışabilir ama işte hiçbişeyin garantisi yok onu takıyo kafaya.kendi işini ortak olarak kurma durumu var ama gelince belli olacak herşey.bende şimdi iş arama döneminde olduğum için de pek sıcak bakmıyor olabilirim şu psikolojideyken. çalışmaya alıştığım için zorlanıyorum ve sewgi sorunu yok ama evlilik fikri oluşmadı bende galiba.
askerlik dönüşü konuşulacak bunlar,ister istemez kısmet diyim canım:1hug:
dediğin gibi neler yaşanıyo:1ninca:hayretle izliyorum bazen

Son düzenleme:

kım geldımı :)
=)darksea ye dedim canım =)

canım tamirci vardı evde rahat bırakmadı biz çok duramadım çıktım mecburen,
bende çok korkuyodum hatta hala korkuyorum hele şu olaylardan sonra iyice hevesim kaçtı aslında, ama sevdiğin insanla aynı evi paylaşmak herseyi beraber yaşamak filan bunlar çok güzel geliyo, yusumun dediği gibi nişan filan olursa daha çok istersin evlenmeyi. ama iş konusu önemli bence iş bulmadan evleneye kalkışmamak en mantıklısı canım. inşallah gönlünüze göre verir allah.
bide aile uyumu çok önemliymiş onu anladım, biz şu iki haftada hiç etmediğimiz kadar kavga ettik sırf ailesi yüzünden.sinir oluyorum buna!

inşallah canımcıım:1hug: bizde şu dertleri halletsekte bende eski haime geri dönsem, çeyiz meyiz hazırlamak içimden gelmiyo, aldıklarımı fırlatıp atasım gelmişi geçen hafta hatta. benim işim allahlık oldu artık:çok üzgünüm:

burcucum nişan olursa eğer ki ondan bile korkuyorum ve kaçıyorum değişirim canım siz öyle diyorsanız=)benm erkek arkdaşım çok inceleyen birisi.iş konusunda mesleği var ve gelecek vadediyor ama haklısın çok garantici.bütün erkekler böyle.bende çalışmaya başlarım yakında inşş:Saruboceq:düşünemiyorum rüyalarıma giriyo rahatsızım yani belirsizlikten canım.
bazen bakıma muhtaç çocuk gibi davranıyo hep orda dur düşün diyorum kendimeCADIARZUiyi düşün diyorum o zamanlarda.hatta bi kere kendisine yüzüne söyledim o yüzden seninle ewlliliği düşünemiyorum diye.günlerce içinde tuttu sonra bigün içerlediğini itiraf etti
haklısn canım aile uyumu huyları vs..ailesini uzaktan tanıyorum uyum nasıl olur kafamda tartmaya çalışıyorum.şimdilik

senin bölümün ne canım?tabiki sadece ekonomik olarak değil, kendine güvenininde artması açısından çalışman daha iyi olur. ya canım ben sana benimkini hiç anlatmadımmı??yardıma muhtaç çocuktan beter oluyo,beni okurken yurttan kaç kez çağırdı çok fenayım aman ölüyorum derdi elim ayağıma dolanırdı bi giderdim keyfi yerinde, açmış filmini çayını yapmış çerezler yanında!! ben çok çektim nazını halada çekiyorum. o çocukluktan değil bence, bizi anaları sandıklarından=))
bence çok düşünme, eğer herşey yolunda giderse hissedersin zaten, yanlış giden bişey oluncada kabak gibi ortada oluyo.
mesela ben ailelerin uyuşmadığını tam 3 sene önce anlamıştım ama hep direndim. bazen pişman olmuyo değilim ama kabullenmekten başka çarem yok .ben kaşındım=)))

kızlar ben netcem ya dun resımlerden sonra bı acayıp oldum ıcım ıcıme sıgmıyo sankı asık olursun ya yenıden asıkmı oldum ne :))))
ama daha eskısı bıtmemıstı ? :)))

muhasebeciyim canım.kesinlikle haklısın evde durduğumda köreldiğimi hissesdiyorum yapamam çalışmadan.şimdi ailemleyim rahatım maddi manevi.kendi evimde sorumluluklar yüzkatı artacak.
biliyorum hemen aklıma geldi zaten o hastalık bahanesiopuyorumnanaktan
işte ewliyken ben bunları kaldırabilirmiyim emin olamıyorum çok çabuk parlayan bir yapım var bazen anaçlığı kaptırmışım yemeği bile elimle yediriyim istiyo:roflol:alışıyo.sewgimden bende hoşuma gidiyo o hali.bazen de abartınca diyorum bi evi nasıl çekip çevircez böyle iki çocuk ruhlu.babamdan korkuyo :roflol: çoksert duruyomuş mesela=)
sizin öyle fikir vermeniz beni olumlu etkiliyo çok düşünme dedinya alışıyorum ozaman bu fikre.eninde sonunda olcak diye düşünmeye başlıyorum.etkili oluyor kesinlikle
ailesini sewdim içlerine girmesemde bizimkilerle anlaşır gibi geliyo ama o konuda yine de emin değilim biz anlaştıktan sonra herşey yoluna girermi acabaCADIARZUyoksa baştan nasıl giderse öyledmidir bilmiyorum

hepinize iyi geceler kızlar nasılız bakalım geçiyo günler bir şekilde ağzımızın tadı olsun daa.s.

kızlar ben netcem ya dun resımlerden sonra bı acayıp oldum ıcım ıcıme sıgmıyo sankı asık olursun ya yenıden asıkmı oldum ne :))))
ama daha eskısı bıtmemıstı ? :)))
maşallah canım allah bozmasın ya ne güzel

valla o kadarını bende bilmiyorum canım, şuan gerçekten çok umutsuzum ailelerimiz evlensek bile hep böyle kalıcak. inşallah korkularının boş oldugunu görür hep mutlu olursun canım benim ya:1hug: herşeyi akışına bırakmak en iyisi oluyo bazen hele şuan hiiç kafaya takma, gelsin oturur konusursunuz herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…