- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.441
kaydirigubbakcemile3 aynı anda yazmışız galiba canım.yusum cum nasılsın canım nişanlından haber varmı
ewet canım aynı anda=))
gördükçe daha çok özlem artıyo katılıyorum.yanındaymışsın ama bi o kadar da uzakmışsın gibi hissesdiyosun:a015:
benmkide uyku ya düşkün çok .uykucu şirin derdim ben ona=)
bıraksan bütün gün uyur normalde
senin hazırlıklar başlamış ay ne güzel:asigim:
Ben ufaktan bişeyler almaya başladım ama o gelince daha da hızlanacak. Biran önce evlenmek istiyorum aşkımla :kedi:
Sen şimdi korkuyorsun ama inan ilk adımları atınca yani söz,nişan olunca insanın duyguları tamamen değişiyor. zaman hızla aksa da biran önce kendi evimizde otursak diye düşünüyorsun :)
slm kızlar nasılsınız gorusmeyelı bugunumu temızlıge ayırdım oluyorum sırf zman gecırmek ıcın kendıme bınbır turlu ıs buluyorumm yarın nısanlım carsı ıznıne cıkcak ınsallah ınternette konusabılcez askımla cok mutluyummm
Bu atamalar yüzünden birçok insan böyle önemli şeyleri ertelemek zorunda kalıyor zaten.ben de aynı seylerı dusunuyorumm bı kac bı seler aldım almaya da devam edıyorum ama bızım kı atanmadan evlenmek ıstemyor malesef bu durumda bızım dugun en ıyı ıhtımal 2011 yaz tatilindee
Canım eğer sevgilinin devamlı bir işi yani bir mesleği falan yoksa ondan çekiniyor olabilir. Çünkü erkekler daha garantici davranıyorlar.çok hoş yazmışsın canım ya
bende birgün böyle söyleyebilecekmiyim:1ninca:
heves ediyim falan diye hayal kurmaya çalışıyorum bazen ama nebileyim:uhm:
eşya bakmayı da sewiyoruz aslındafisfisfis o bakarken benm zevkime göre şu odayı şöyle yaparım vs şeklinde konuşuyo:sm_confused:ama açıktan böyle ewlenme lafından kaçıyoruz sanki
geldiğinde nişanlın üstünden yük kalkacaktır,birlikte dewam alışwerişlerekaydirigubbakcemile2
Bu atamalar yüzünden birçok insan böyle önemli şeyleri ertelemek zorunda kalıyor zaten.
Askerden dönüşte girecek değil mi sınava? Branşı neydi nişanlının?
bransi ingilizce aslinda bizim bölümde pek sıkıntı yok ama bakalım inşalah bu sene sıkı bir çalışmayla atanır dua etmekten başka yapabilecek olduğum bir şey yok maleseff
=)darksea ye dedim canım =)kım geldımı :)
iyiakşamlar kızlaropuyorumnanaktan
ben geldim
burcu ne niaşn ne söz var bizde canım
hiç o tür konuşmalar geçmiyo aramızda
bende evlilik korkusu var o da farklı düşünmüyo benden.belirsiz,benimde düşüncelerim değişebiliyo zaman zaman o yüzden hiç bilmiyorum kifisfisfis
işten çıktı,eşdeğer başka bir firmada çalışabilir ama işte hiçbişeyin garantisi yok onu takıyo kafaya.kendi işini ortak olarak kurma durumu var ama gelince belli olacak herşey.bende şimdi iş arama döneminde olduğum için de pek sıcak bakmıyor olabilirim şu psikolojideyken. çalışmaya alıştığım için zorlanıyorum ve sewgi sorunu yok ama evlilik fikri oluşmadı bende galiba.
askerlik dönüşü konuşulacak bunlar,ister istemez kısmet diyim canım:1hug:
dediğin gibi neler yaşanıyo:1ninca:hayretle izliyorum bazen
inşallah canımcıım:1hug: bizde şu dertleri halletsekte bende eski haime geri dönsem, çeyiz meyiz hazırlamak içimden gelmiyo, aldıklarımı fırlatıp atasım gelmişi geçen hafta hatta. benim işim allahlık oldu artık:çok üzgünüm:Ben ufaktan bişeyler almaya başladım ama o gelince daha da hızlanacak. Biran önce evlenmek istiyorum aşkımla :kedi:
Sen şimdi korkuyorsun ama inan ilk adımları atınca yani söz,nişan olunca insanın duyguları tamamen değişiyor. zaman hızla aksa da biran önce kendi evimizde otursak diye düşünüyorsun :)
burcucum nişan olursa eğer ki ondan bile korkuyorum ve kaçıyorum değişirim canım siz öyle diyorsanız=)benm erkek arkdaşım çok inceleyen birisi.iş konusunda mesleği var ve gelecek vadediyor ama haklısın çok garantici.bütün erkekler böyle.bende çalışmaya başlarım yakında inşş:Saruboceq:düşünemiyorum rüyalarıma giriyo rahatsızım yani belirsizlikten canım.
bazen bakıma muhtaç çocuk gibi davranıyo hep orda dur düşün diyorum kendimeCADIARZUiyi düşün diyorum o zamanlarda.hatta bi kere kendisine yüzüne söyledim o yüzden seninle ewlliliği düşünemiyorum diye.günlerce içinde tuttu sonra bigün içerlediğini itiraf etti
haklısn canım aile uyumu huyları vs..ailesini uzaktan tanıyorum uyum nasıl olur kafamda tartmaya çalışıyorum.şimdilik
maşallah canım allah bozmasın ya ne güzelkızlar ben netcem ya dun resımlerden sonra bı acayıp oldum ıcım ıcıme sıgmıyo sankı asık olursun ya yenıden asıkmı oldum ne :))))
ama daha eskısı bıtmemıstı ? :)))
muhasebeciyim canım.kesinlikle haklısın evde durduğumda köreldiğimi hissesdiyorum yapamam çalışmadan.şimdi ailemleyim rahatım maddi manevi.kendi evimde sorumluluklar yüzkatı artacak.
biliyorum hemen aklıma geldi zaten o hastalık bahanesiopuyorumnanaktan
işte ewliyken ben bunları kaldırabilirmiyim emin olamıyorum çok çabuk parlayan bir yapım var bazen anaçlığı kaptırmışım yemeği bile elimle yediriyim istiyo:roflol:alışıyo.sewgimden bende hoşuma gidiyo o hali.bazen de abartınca diyorum bi evi nasıl çekip çevircez böyle iki çocuk ruhlu.babamdan korkuyo :roflol: çoksert duruyomuş mesela=)
sizin öyle fikir vermeniz beni olumlu etkiliyo çok düşünme dedinya alışıyorum ozaman bu fikre.eninde sonunda olcak diye düşünmeye başlıyorum.etkili oluyor kesinlikle
ailesini sewdim içlerine girmesemde bizimkilerle anlaşır gibi geliyo ama o konuda yine de emin değilim biz anlaştıktan sonra herşey yoluna girermi acabaCADIARZUyoksa baştan nasıl giderse öyledmidir bilmiyorum
İngilizceyse ii ozaman canım. inşallah döndüğünde bu sorunu halleder de hepimiz evli barklı insanlar oluruzkaydirigubbakcemile3Bu atamalar yüzünden birçok insan böyle önemli şeyleri ertelemek zorunda kalıyor zaten.
Askerden dönüşte girecek değil mi sınava? Branşı neydi nişanlının?
bransi ingilizce aslinda bizim bölümde pek sıkıntı yok ama bakalım inşalah bu sene sıkı bir çalışmayla atanır dua etmekten başka yapabilecek olduğum bir şey yok maleseff
Siz ayrı kalamazsınız canım. 3 yıl önce farketmişsin ailelerin uyuşmadığını ama yoluna devam etmişsin. Bundan sonra da inşallah sorunsuz devam eder herşey. Askerin seni hiç bırakamaz zaten.inşallah canımcıım:1hug: bizde şu dertleri halletsekte bende eski haime geri dönsem, çeyiz meyiz hazırlamak içimden gelmiyo, aldıklarımı fırlatıp atasım gelmişi geçen hafta hatta. benim işim allahlık oldu artık:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?