- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.821
bendede böcek fobisi var. bende bazen yatakta var mı diye bakarım. ve bende hamam böcegine karsı alerji var. alerji testinde cıkmıstı :bbo: görünce hatta suanda düşünüyrum ya kasınmaya baslıyorum
çok saol canım inşallaah......canım benim kıyamam inş. en kısa zamnda evlenirsiniz ve kurtlursunuz bu korkulardan korktuğunuzda (hatta bazen şakacıktan) koşup kocacıklarınızın boynuna sarılır kolları arasında rahat huzurlu ve güvende hissedersiniz kendinizi Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn:1hug:
=)) nasılsın canım99 mı oldu 98 mı oldu o konuda kafam karıstı.. :sinifsinif:
ne guzel sayıyodum ya ben :) neyse ıkı basamaklılara dustuk ya buna sukur :)
işteyim akşam olsun diye bekliyorum..dün nişanlımla 20dk konustuk, hiç bukadar uzun konusamamıştık.çok güzeldi:asigim:ıyıyım canım cok sukur sen nasılsıınnn :)
işteyim akşam olsun diye bekliyorum..dün nişanlımla 20dk konustuk, hiç bukadar uzun konusamamıştık.çok güzeldi:asigim:
hiç denk gelemiyoruz buaralar canım nasılsın bugünKızlar çok teşekkür ederim. Dün Yatmadan önce okudum duaları. Bir de haklısınız onlar şimdi olmaz zaten değil mi:) Toprağın altına girmişlerdir çoktan. Allahım yaz gelmesin :))
Hamamböceğinden ben de korkarım. Aslında bişey yapmaz onlar ama garip işte korkuyoruz.
evet canım. Nişanlımla aynı ilçede çalışıyoruz. ikimiz de ailelerden uzaktakyız yani.yusum aılenlre ayrı sehırlerdemısınız ?..
hiç denk gelemiyoruz buaralar canım nasılsın bugün
evet buaralar çok iyiyimevet ya evlilik hayalleri bile kuramıyoruz artık :) iyiyim canım ben. sen nasılsın? gerçi dün 20dk konuştuysan nişanlınla keyfin yerindedir
evet buaralar çok iyiyim
bugün burda bi çeyiz magazasının açılışı varmış, iş çıkışı hemen damlıycam,anlıycağın geri dönüyorum sahalara canımcım:roflol: nevresimtakımı bakıyım diyorum
kayınvalidemle aynı canım, onu artık takmıyorum kafama. önemli olan ikimizin mutlu olması diye düşünüyorum, arada bi konusuyoruz ama aileler görüşmüyo=(((burcucum nasıl kayınvalıden le durumlar...
nişanlımla çok iyiyiz buaralar, hatta baya iyiyiz canım,problem özüldümü canım hihoyyyt
en ıyısını yapıyosun canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?