Ksa dnem Askerlik...

bendede böcek fobisi var. bende bazen yatakta var mı diye bakarım. ve bende hamam böcegine karsı alerji var. alerji testinde cıkmıstı :bbo: görünce hatta suanda düşünüyrum ya kasınmaya baslıyorum

bende aynen alerjıden mı bılmıyorum ama gozumun onune getırınce dusununce fılan kasıntı tutuyo eger daha da cok huylanır korkarsam sırtım cok kotu kasınıyo huylanıyo bı tuhaf oluyorum benneyaptımki

çok saol canım inşallaah......
günaydın kızlar 98 mi oldu ne=)

99 mı oldu 98 mı oldu o konuda kafam karıstı.. :sinifsinif:
ne guzel sayıyodum ya ben :) neyse ıkı basamaklılara dustuk ya buna sukur :)

Kızlar çok teşekkür ederim. Dün Yatmadan önce okudum duaları. Bir de haklısınız onlar şimdi olmaz zaten değil mi:) Toprağın altına girmişlerdir çoktan. Allahım yaz gelmesin :))
Hamamböceğinden ben de korkarım. Aslında bişey yapmaz onlar ama garip işte korkuyoruz.

hiç denk gelemiyoruz buaralar canım nasılsın bugün

evet ya evlilik hayalleri bile kuramıyoruz artık :) iyiyim canım ben. sen nasılsın? gerçi dün 20dk konuştuysan nişanlınla keyfin yerindedir
evet buaralar çok iyiyim
bugün burda bi çeyiz magazasının açılışı varmış, iş çıkışı hemen damlıycam,anlıycağın geri dönüyorum sahalara canımcım:roflol: nevresimtakımı bakıyım diyorum

burcucum nasıl kayınvalıden le durumlar...
kayınvalidemle aynı canım, onu artık takmıyorum kafama. önemli olan ikimizin mutlu olması diye düşünüyorum, arada bi konusuyoruz ama aileler görüşmüyo=(((
problem özüldümü canım hihoyyyt
nişanlımla çok iyiyiz buaralar, hatta baya iyiyiz canım, aileleri napcaz bilmiyorum ama şuan oda bende düşünmek istemiyoruz bunları

Son düzenleme:
en ıyısını yapıyosun canım....

geçen gün baya etkiledim onu heralde, o günkü konusmamızdan sonra
hersey daha iyi gidiyo.
ailelerimiz bigün yanımızdan göçüp gidicek biz birbirimize kalıcaz üzmeyelim birbirimizi vs dedim, iyikide demişim aklı başına geldi, dün sanki yeni tanışmışız gibiydik keşke hep böyle olsa

slm sekerler nbrrrrr

esim ameliyet olackamıs akrar verilmiş dr... söylemiş ameliyat olmasını istemiyorum kızlarya insalalh olamsın ama care yok demiş tedaviyle iqne il qecmiyrmsu offff :sinifsinif
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…