Ksa dnem Askerlik...

canım tam sana cevap yazıyordum misafir geldi eve :)
çeyiz işine başla da hareketlenelim biraz :) resimlerini falan paylaşalım

slm sekerler nbrrrrr

esim ameliyet olackamıs akrar verilmiş dr... söylemiş ameliyat olmasını istemiyorum kızlarya insalalh olamsın ama care yok demiş tedaviyle iqne il qecmiyrmsu offff :sinifsinif
:
geçmiş olsun canım ya ama şikayetleri bitecekse tabikide olmasında yarar var.
buarada hastanede geçirdiği sürede askerliktenmi sayılıyodu?:uhm:

inşalllah canım daha işteyim gidemedim eğer beğenip alırsam akşam yazarım, bayadır çöp bile almadım içimden gelmiyodu=((
ben de maaştan sonra birkaç şey daha alacağım inşallah. ben de ozaman eklerim.

daisybaby nesi varmış eşinin. elinde biir problem vardı ama tam olarak sorun neymiş peki?

ben de maaştan sonra birkaç şey daha alacağım inşallah. ben de ozaman eklerim.
daisybaby nesi varmış eşinin. elinde biir problem vardı ama tam olarak sorun neymiş peki?

canım ya sana bişey danışcam, nişanlım gelemey yakın saçımı boyuycam ama organik boya istiyorum ve 1 ton açık olsun istıyorum. şimdiye kadar hiç boyamamdım saçımı oyüzden bozulsun istemiyorum,hiç tecrübelide değilim boya konusunda=(
senin önerceğin marka varmı? bide oranik boyalarında zararı varmıdır?

annem saçını senelerdir boyuyor ve lorealin hiçbir zararı olmadı saçlarına. ben de boyatacağım saçımı kurban bayramından önce ama organik boyaları hiç düşünmedim.
Üniversitedeyken sadece uçlarını boyatmıştım organik boyayla.kuaförde yapıldığı için hiç sormamıştım markasını. sen doğru yerde konu açmışsın canım. orda bilenler eminim yazar sana.
Bir de papatya suyuyla saçlarını açanlar var öyle bir denesen olmaz mı? hiçbir zararı da olmaz saçına.

çok geçmiş olsun canım.moralini bozma eşininde senin desteğine ihtiyacı vardır biran önce iyileşir inşallah

sela m kızlar buarada
burcu bende saçımı ilk boyamaya karar verdiğim zaman ypranmasından korkuyordum ve kuaförde organik boyayla boyattırdım sonra birkez daha..beyazlarım vardı çünkü.sonra baktım organik çok pahalı geldi normal boyayla boyattım inan hiç farkı olmadı,yine de sen bilirsin canım

askımm canım kocacım bugün izinli cıktı. internet cafeden bana mail atmıs. gözlerim doldu. cokkkkkkkk özledimmmm cokkkkkk

evet canım 70 tl civarı organik boyalar. ne biliyim ilk sefer diye korkuyorum canım çok kıymetlidirde benim=))))

papatya suyunu lisedeyken heryaz tatilde sürerdi annem, sadece uçlarını açıyo canım biraz, ben beyazlarımıda kapatsın istiyorum. neyse bakıcam biraz daha..

buarada geldim alışverişten canım, bitek havlu aldım çok kalabalıktı dayanamadık attık kendimizi dışarı ama çook güzel işlemeli yaldızlı küçük yatak odası halıları vardı bittim ya... 114 milyondu 90a gelıyo indirimle, alcam kafaya koydum=)

burcucum sac boyası ile ilgili konunu gördüm yorum yazdım. boyanında markadasını arkadasıma yarın soracam.

yatak odası halısı 90 milyon mu canım? yani setin tamamıysa eğer fiyatı gerçekten çook uygun kaçırma bence.
ben de istikbalde beğendim birkaç tane yatak örtüsü. burdaysan eğer sana da göstereyim. kararsız kaldım da :)

burdayım canım benim, dur bende o halıyı bulayım sana. eger begenirsen alıp sanada yollarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…