Ksa dnem Askerlik...

bende baktım bulamadım ya altınbaşağındı, incecik yaldız işlemeli kenarları vardı bittim ama yanımda nakit yoktu bide cok kalabalıktı inşallah bitmez ya.:gitme: bakıyım canım dur

canım istikbalinki çok güzelmiş siyahınıda begendim kremide, kadife gibi heralde kumaşı çok sveerim yumuşak kumaşları. bellonadakinin turuncusunu değilde yeşilini beğendim ama daha çok günlük kullanım için, ben istikbaldekine bayıldım=)

bunun lacivertlisini aldım canım 54 yazıyo nette ama 46ya aldım ben 4 tane 2büyük 2 küçük havlusu var çok kaliteliydi lifleri.alıntı yapmayın siliyim olurmu topicin dışına çıkmayalım=)))

Son düzenleme:
Kızlar merhaba nasılsınız keyifler nasıl 100 leri de bitirdik zaten
benim daha bitmedi 105 bir kere :dilcikar: gıcık oluyorum oyüzden size :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Ben iyiyim canım. sen nasılsın?

Evet biri günlük kullanım için. İstikbale de gidip bir bakayım gerçekte de böle hoş duruyor mu? eğer iise alırım onu da bu ay.
Halıları cidden merak ettim. Ben burda merinosun parça halılarında sordum. Çok kaliteli durmuyorlardı ve 85tl dediler. ama hep sıradan modeller vardı çiçekli rengarenk şeylerdi.

:))) ben de şimdi ona bakıyordum. çok beğendim ben de farklı renkleri de var :))) 120tl pahalı değil mi ama nevresim takımı için? bir de saten çok kayıyor hiç rahat olmuyor diyorlar. amaaa çok güzel duruyorlar :)

ben görmedim ama mafoldumben
kendisinden çok kutusuna vuruldum açık söyliim=)
yanımda tekstil müh arkadaşım vardı liflerine bakıpta aldık okulunu okumuşla alışverişde zor oluyo yakaydirigubbakcemile3
canım dediğimi bulcam buhafta yine gidicem olmadı resmini çekicem çok beğenirsin eminim biz bayıldık:1rolleyes:sitesi yeni sanırım perde yatak örtüsü küçük fantazi halılarda vardı ama koymamışlar=(

Son düzenleme:
valla aşkı memnuda acayip özendim alcam bitane saten bihter içine gömüldükçe kıskandım yanikaydirigubbakcemile3
bosver bizde arada sereriz kızkötükedihüso

canım ben buhafta mudoya bakıcam indirim başlıycak dediler.
bide hani biyerde güral porselen 27 parça günlük yemek takımı vardıya yorum yazmışsın, o migroslatda var bende alıcam yeni gelcekmiş takip et sende kaçırma porselenine baktım ben bone değil tabiki ama güzel yinede

valla aşkı memnuda acayip özendim alcam bitane saten bihter içine gömüldükçe kıskandım yanikaydirigubbakcemile3
bosver bizde arada sereriz kızkötükedihüso
evet ya :jeyyar:
kocama süprizler yaparım ben bu saten nevresimlerle. Bırakıcam tencere falan almayı parayı saten olan ne varsa ona yatırıcam :roflol:

evet canım 2 tanesi baya büyük. ben lacivertini beğendim kutusu çok hoştu bide sabunu var filan gaza gelip aldım aslında kazıklandımklava:

Canım bence iyi fiyatı. Benim teyzemin toptan alışveriş yaptığı yerler vardı. Ben ona 50tl vermiştim 12 tane tacın havlusunu almış. daha görmedim gerçi nasıllar ama bizimkiler çok beğenmiş çok kaliteli diyorlar. ama böle mağazalara göre bu fiyat bence çok iyi. İnternetten bornoz takımı modelleri indiriyorum şimdi. teyzeme göndereceğim ona göre bornoz takımı alacak bana. o da yarı yarıya gelecek 70 ya da 80e alırım dedi,kaliteli bir ürünü.

burda migros ne gezer canım :) ama takip ederim ben de anneme ya da teyzeme söylerim onlar alırlar artık bana.

:roflol: bencede bihterden neyimiz eksik:dilcikar: (bunları yıkayıp ütülıycek hizmetçimiz eksik mesela=)))
canım denizliye gidip geliyorum oralarda çeyiz çok çok ucuz eğer gerçekten bi isteğin olursa gönderirim ev hediyem olsunopuyorumnanaktan
taç evita değirmenci funika soley vs.. hepsi çok ucuz

hizmetçi varmış gibi davranırız bizde canım :roflol:
opuyorumnanaktan teşekkür ederim canım.

eee nerelerdesiniz bakem, herkes kaçışmış yine :)
Zaten şafak doğan güneş diyenler hiiç ortalıkta yoklar klava:. Bizi unuttular :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…