- 31 Temmuz 2008
- 352
- 16
- 643
- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.861
canım ben resimlerini bulamadım ama linki göndereyim sana canım.
Biri burda:
::ıstikbal | Rahatlığın Adresi :: www.istikbal.com.tr Elelgance yatak örtüsü diye geçiyor
Diğeri de burda:
:: BELLONA :: Defne double face yatak örtüsü diye geçiyor
hoşgeldin canım, evet az kalmış gibi geliyo psikolojik işte 100le 98in ne farkı var demi=Kızlar merhaba nasılsınız keyifler nasıl 100 leri de bitirdik zaten
benim daha bitmedi 105 bir kere :dilcikar: gıcık oluyorum oyüzden size :dilcikar: kaydirigubbakcemile3Kızlar merhaba nasılsınız keyifler nasıl 100 leri de bitirdik zaten
canım istikbalinki çok güzelmiş siyahınıda begendim kremide, kadife gibi heralde kumaşı çok sveerim yumuşak kumaşları. bellonadakinin turuncusunu değilde yeşilini beğendim ama daha çok günlük kullanım için, ben istikbaldekine bayıldım=)
bunun lacivertlisini aldım canım 54 yazıyo nette ama 46ya aldım ben 4 tane 2büyük 2 küçük havlusu var çok kaliteliydi lifleri.alıntı yapmayın siliyim olurmu topicin dışına çıkmayalım=)))
=) saol canım böyl tek tek almaylaçeyizmi biter ya=)))cok güzelmiş canım güle güle kullan
kendisinden çok kutusuna vuruldum açık söyliim=)ben görmedim ama mafoldumben
valla aşkı memnuda acayip özendim alcam bitane saten bihter içine gömüldükçe kıskandım yanikaydirigubbakcemile3:))) ben de şimdi ona bakıyordum. çok beğendim ben de farklı renkleri de var :))) 120tl pahalı değil mi ama nevresim takımı için? bir de saten çok kayıyor hiç rahat olmuyor diyorlar. amaaa çok güzel duruyorlar :)
evet canım 2 tanesi baya büyük. ben lacivertini beğendim kutusu çok hoştu bide sabunu var filan gaza gelip aldım aslında kazıklandımçok güzelmiş canım. renkleri harika özellikle. bu banyo havlusu mu canım?
evet ya :jeyyar:valla aşkı memnuda acayip özendim alcam bitane saten bihter içine gömüldükçe kıskandım yanikaydirigubbakcemile3
bosver bizde arada sereriz kızkötükedihüso
evet canım 2 tanesi baya büyük. ben lacivertini beğendim kutusu çok hoştu bide sabunu var filan gaza gelip aldım aslında kazıklandımklava:
burda migros ne gezer canım :) ama takip ederim ben de anneme ya da teyzeme söylerim onlar alırlar artık bana.canım ben buhafta mudoya bakıcam indirim başlıycak dediler.
bide hani biyerde güral porselen 27 parça günlük yemek takımı vardıya yorum yazmışsın, o migroslatda var bende alıcam yeni gelcekmiş takip et sende kaçırma porselenine baktım ben bone değil tabiki ama güzel yinede
:roflol: bencede bihterden neyimiz eksik:dilcikar: (bunları yıkayıp ütülıycek hizmetçimiz eksik mesela=)))evet ya :jeyyar:
kocama süprizler yaparım ben bu saten nevresimlerle. Bırakıcam tencere falan almayı parayı saten olan ne varsa ona yatırıcam :roflol:
Canım bence iyi fiyatı. Benim teyzemin toptan alışveriş yaptığı yerler vardı. Ben ona 50tl vermiştim 12 tane tacın havlusunu almış. daha görmedim gerçi nasıllar ama bizimkiler çok beğenmiş çok kaliteli diyorlar. ama böle mağazalara göre bu fiyat bence çok iyi. İnternetten bornoz takımı modelleri indiriyorum şimdi. teyzeme göndereceğim ona göre bornoz takımı alacak bana. o da yarı yarıya gelecek 70 ya da 80e alırım dedi,kaliteli bir ürünü.
hizmetçi varmış gibi davranırız bizde canım :roflol::roflol: bencede bihterden neyimiz eksik:dilcikar: (bunları yıkayıp ütülıycek hizmetçimiz eksik mesela=)))
canım denizliye gidip geliyorum oralarda çeyiz çok çok ucuz eğer gerçekten bi isteğin olursa gönderirim ev hediyem olsunopuyorumnanaktan
taç evita değirmenci funika soley vs.. hepsi çok ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?