Ksa dnem Askerlik...

Ve benim nişanlım buraya gelmeden önce 5 yıl istanbulda çalışmış
Lütfen bişeyler yazın kızlar.
bütün gün msnde bana bunu sormadı da şimdi sordu ve bana 2 haftadır aklımdaydı dedi
canım sen istanbula gitmemesi için neden önceden söz verdirdin, orda eski sevgilisi filanmı vardı?
konuyu geçiştirmek için evliliği kullanmış biraz bende bozulurdum haklısın canım, istanbulla gölücük az mesafedir 1 gün içinde gider gelirimmi dedi sana?

ben onun geçmişiyle ilgili hiçbir şey sormadım ona. daha önce kaç sevgilisi oldu,neredeydi onlar bilmiyorum hiç. sormadım çünkü kafamda bişeyler kurmak istemedim.
Ona söz verdirmiştim çünkü 5 yıl boyunca istanbulda çalıştıysa muhtemelen orda bir kız arkadaşı falan olmuştur diye düşünmüştüm hep.
cumartesi günü sabah gidip akşam geri gelecekmiş.
Asıl bozulduğum şey evliliğimizi malzeme yaptı bu konuya.klava: sırf istanbula gidebilmek için yani.

kıyamam arkadaşım ya sıkma canını kötü niyetli değildir, evlenmeyi düşündüğü kızı hele askerde uzaktayken hayatta üzmek istemez. ama hafiften erkeğe yakışır bi kazmalık etmiş yine okadar=))
sen sakin bi zamanında bunu aynen böyle anlat, çok üzüldüğünü belli et.
niye kızdıgını anlasın, yani sen bana güvenmiyosun türü laflar söyleyip konuyu değiştirmesine izin verme, benimki hemen öyle yapar çünküklava:
senin bikaç saatlik gezmene tozmana malzeme olcak bişeymiydi bizim evlilik planlarımız, bukadar basitmi senin gözünde filan dersen dmardan girersin canım,
vicdan yapar sonra özür diler merak etme sena.s

biz bugün yine avga ettik benim sevgilim tam öküz gerçekten ben eminim artık bu böyle biömür devam edicek, bi iyi bi kötü...
annesini savundu bana yine. gıcık kötükedihüso

azönce aradı diyor ki ben gitmeyeceğim bitanem. yok dedim git sen istanbula. Aramızı bozacaksa eğer gitmem dedi. ben de neden aramız bozulsun sen git istanbula gez dedim klava: ne kadar ısrar edersen et yine de gitmeyeceğim diyor :mymeka: ben hatamı anladım özür dilerim diyor bir de. hey allahım ya madem benim istmeyeceğimi biliyorsun neden sordun ozaman dedim. şansımı denemek istedim diyor kaydirigubbakcemile3
dengesiz bu erkekler valla

biz bugün yine avga ettik benim sevgilim tam öküz gerçekten ben eminim artık bu böyle biömür devam edicek, bi iyi bi kötü...
annesini savundu bana yine. gıcık kötükedihüso
Annesi aramış doldurmuştur onu canım kötükedihüso
Seninkisi ne anadan ne de senden vazgeçemiyor anlaşılan. ama sen onu yola getirirsin eminim :jeyyar:

bencedelaelaelaelaelae
senin istemediğin bişeyi yapmaz zaten canım, yapmaya kalkarsa halledersin dönüp gelceği yer kürkçü dükkanıhihoyyyt
bak seninki aramış benimki hala aramadı!!

Annesi aramış doldurmuştur onu canım kötükedihüso
Seninkisi ne anadan ne de senden vazgeçemiyor anlaşılan. ama sen onu yola getirirsin eminim :jeyyar:
bayramdaki yaptıklarına karşılık bana ne diyo biliyomusun,
bizde askere gittikten sonra annesinin yanına gitmemişiz!!!
ya benim annem çalışıyo kardeşim okuyo yakında değilki gidip gelsinler,
annem döndüğünde ne gerekiyosa yapıcak zaten..
evet kesin anası karıştırdı yine ortalıgı ya eminim ben

Annesinin karıştırdığı kesin canım. nişanlının böyle bir adetten haberdar olması imkansız çünkü erkekler bilmez böyle şeyleri. Benim annem aramadı bile kayınvalidemi. ama sorun etmediler yani. Kadın sorun çıkartmaya çalışıyor. sen onun eline koz verme canım.
Senin nişanlın yatışmayı bekliyor yine yarın arar kesin kaydirigubbakcemile3 nişanlılarımızı bile tanımaya başladık kaydirigubbakcemile3

evet yakında hayır zeytinyağlı sevmezki nişanlın etli sar filan diycez yani=))))
ararsa sakin konuscam, kavgadan bıktım:çok üzgünüm:
canım ben bıcıbıcı yapmaya gidiyorum öptüm seni

hiçbişey yok yusum indirimde yok ayrıca:sinifsinif:

meraba konuya sonradan dahıl oluyorum ama ben de ceyızlık bı seler alma telasndayım dugune bıraz daha var ama ufak tefek esyaları sımdıden tamamlıyorum. mudonun sıtesıne uye oldum ben ordan outlet urunlerı veya ındırımlı urunlerı takıp edebılıyorum sıze de tavsıye ederım benım yasadıgım yerbırbırımıze haber verelım.
bu arada bı de sy sorcam hemen hazir konusu gecmisken ben gural porselenın bı kahvaltı takımını begendım caydanlıgı falan ıcınde 180 lıra fıyatı sızce uygun mu?

cıkmam sözünde cnmmmm kaydirigubbakcemile5 .....
ewet dr.. abartılar aam ameliyat diyor hemen yapmıyorlar ilqnc bakalım nolcak...
damarda sorun olmus.... iiyce anlatmıyor cnm ...

cnm gecmiş olsun hayırdır ne ameliyatı

saqol cnm ... eqitim sırasında elini zedelemiş ....damarların sorun olmus ......
ilac ve iqne tedavi ile iyilestirmeyi uqrasıyorlar ...
dr. ultrasyona bakmıs ameliyat demiş....
bend e insallh tedaviyle iyilesirde ..... ameliyat olmaz insalalh

günaydın kızlaaropuyorumnanaktan

bence çok uygun canım, sadece çaydanlıklar 50 tl zaten.
mudoya ben sık sık gidiyorum yakınımda allahtan ama bende üye olym bari..
yalnız sitesindeki herşey magazada olmuyo, bazende magazadan aldıgım bişey sitesinde olmuyo=))

canım inşallah iyileşir
çok geçmiş olsun
eğitimler sıkı oluyor anlaşılan

Selamlar kizlar

safak 96 degil mi..................... :?
evet canım şafak 96 opuyorumnanaktan
günaydın buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…