- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.921
canım sen istanbula gitmemesi için neden önceden söz verdirdin, orda eski sevgilisi filanmı vardı?Ve benim nişanlım buraya gelmeden önce 5 yıl istanbulda çalışmış
Lütfen bişeyler yazın kızlar.
bütün gün msnde bana bunu sormadı da şimdi sordu ve bana 2 haftadır aklımdaydı dedi
canım sen istanbula gitmemesi için neden önceden söz verdirdin, orda eski sevgilisi filanmı vardı?
konuyu geçiştirmek için evliliği kullanmış biraz bende bozulurdum haklısın canım, istanbulla gölücük az mesafedir 1 gün içinde gider gelirimmi dedi sana?
kıyamam arkadaşım ya sıkma canını kötü niyetli değildir, evlenmeyi düşündüğü kızı hele askerde uzaktayken hayatta üzmek istemez. ama hafiften erkeğe yakışır bi kazmalık etmiş yine okadar=))ben onun geçmişiyle ilgili hiçbir şey sormadım ona. daha önce kaç sevgilisi oldu,neredeydi onlar bilmiyorum hiç. sormadım çünkü kafamda bişeyler kurmak istemedim.
Ona söz verdirmiştim çünkü 5 yıl boyunca istanbulda çalıştıysa muhtemelen orda bir kız arkadaşı falan olmuştur diye düşünmüştüm hep.
cumartesi günü sabah gidip akşam geri gelecekmiş.
Asıl bozulduğum şey evliliğimizi malzeme yaptı bu konuya.klava: sırf istanbula gidebilmek için yani.
azönce aradı diyor ki ben gitmeyeceğim bitanem. yok dedim git sen istanbula. Aramızı bozacaksa eğer gitmem dedi. ben de neden aramız bozulsun sen git istanbula gez dedimkıyamam arkadaşım ya sıkma canını kötü niyetli değildir, evlenmeyi düşündüğü kızı hele askerde uzaktayken hayatta üzmek istemez. ama hafiften erkeğe yakışır bi kazmalık etmiş yine okadar=))
sen sakin bi zamanında bunu aynen böyle anlat, çok üzüldüğünü belli et.
niye kızdıgını anlasın, yani sen bana güvenmiyosun türü laflar söyleyip konuyu değiştirmesine izin verme, benimki hemen öyle yapar çünküklava:
senin bikaç saatlik gezmene tozmana malzeme olcak bişeymiydi bizim evlilik planlarımız, bukadar basitmi senin gözünde filan dersen dmardan girersin canım,
vicdan yapar sonra özür diler merak etme sena.s
Annesi aramış doldurmuştur onu canım kötükedihüsobiz bugün yine avga ettik benim sevgilim tam öküz gerçekten ben eminim artık bu böyle biömür devam edicek, bi iyi bi kötü...
annesini savundu bana yine. gıcık kötükedihüso
bayramdaki yaptıklarına karşılık bana ne diyo biliyomusun,Annesi aramış doldurmuştur onu canım kötükedihüso
Seninkisi ne anadan ne de senden vazgeçemiyor anlaşılan. ama sen onu yola getirirsin eminim :jeyyar:
Annesinin karıştırdığı kesin canım. nişanlının böyle bir adetten haberdar olması imkansız çünkü erkekler bilmez böyle şeyleri. Benim annem aramadı bile kayınvalidemi. ama sorun etmediler yani. Kadın sorun çıkartmaya çalışıyor. sen onun eline koz verme canım.bayramdaki yaptıklarına karşılık bana ne diyo biliyomusun,
bizde askere gittikten sonra annesinin yanına gitmemişiz!!!
ya benim annem çalışıyo kardeşim okuyo yakında değilki gidip gelsinler,
annem döndüğünde ne gerekiyosa yapıcak zaten..
evet kesin anası karıştırdı yine ortalıgı ya eminim ben
evet yakında hayır zeytinyağlı sevmezki nişanlın etli sar filan diycez yani=))))Annesinin karıştırdığı kesin canım. nişanlının böyle bir adetten haberdar olması imkansız çünkü erkekler bilmez böyle şeyleri. Benim annem aramadı bile kayınvalidemi. ama sorun etmediler yani. Kadın sorun çıkartmaya çalışıyor. sen onun eline koz verme canım.
Senin nişanlın yatışmayı bekliyor yine yarın arar kesin kaydirigubbakcemile3 nişanlılarımızı bile tanımaya başladık kaydirigubbakcemile3
hiçbişey yok yusum indirimde yok ayrıca:sinifsinif:
Ne güzel olurdu valla. Baksak bile yeterdi valla. Keşke yakın bir yerlerde olsaydık. Toplanırdık hep beraber
Eşinin sözünden çıkma bakem sen :)) Hiçbirşey olmaz allahın izniyle. Doktorları bilmez misin hem sen abartırlar bazen. Elinde ne varmış ki o kadar uzun süre kalsın hastanede. sen bir öğrensene hastalığın tam adını. bakalım netten biraz neymiş bu rahatsızlık böyle.
gunaydınnnn
pazartesi sendromu yasıyorumakannehir
amcalarıda bakarlar sen üzülme canm ama için rahat edicekse git bi gör bencede.
sen üzülmeki kızlarında üzülmesin canım benim hemen farkeder onlar:teselli:
cnm gecmiş olsun hayırdır ne ameliyatı
bence çok uygun canım, sadece çaydanlıklar 50 tl zaten.meraba konuya sonradan dahıl oluyorum ama ben de ceyızlık bı seler alma telasndayım dugune bıraz daha var ama ufak tefek esyaları sımdıden tamamlıyorum. mudonun sıtesıne uye oldum ben ordan outlet urunlerı veya ındırımlı urunlerı takıp edebılıyorum sıze de tavsıye ederım benım yasadıgım yerbırbırımıze haber verelım.
bu arada bı de sy sorcam hemen hazir konusu gecmisken ben gural porselenın bı kahvaltı takımını begendım caydanlıgı falan ıcınde 180 lıra fıyatı sızce uygun mu?
canım inşallah iyileşirsaqol cnm ... eqitim sırasında elini zedelemiş ....damarların sorun olmus ......
ilac ve iqne tedavi ile iyilestirmeyi uqrasıyorlar ...
dr. ultrasyona bakmıs ameliyat demiş....
bend e insallh tedaviyle iyilesirde ..... ameliyat olmaz insalalh
evet canım şafak 96 opuyorumnanaktanSelamlar kizlar
safak 96 degil mi..................... :?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?