- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.881
tam olarak nesi varmış peki canım. elindeki sorun neymiş?
gecmiş olsun betulcum. haber alabildin mi?
bişey yoktur inşallah canım düzelircanım eqitm sırasında elinizedelemiş damarları darılmıs mı yırtılmısmı tam anlatmadı ama dr. amelyia demişşş ......yani elive kolu aqrıyor parmqını oynatamıoyrmus artı sisiyormus :sinifsinif::gitme:
bukadar biliyorum cnm
sabahları ben girmediğimden göremiyorum onu herhalde.denizkoydumadımı geliyo sabahları onun hakkını yemeyelim ama kimse gelmiyo artık çok sessizleşti burası:gitme:
bende çıkcam şimdi ders çalışmam lazım
Canım inşallah kısa zamanda iileşir. ameliyat sonrası hava değişimi verirler eşine eve gelir.canım eqitm sırasında elinizedelemiş damarları darılmıs mı yırtılmısmı tam anlatmadı ama dr. amelyia demişşş ......yani elive kolu aqrıyor parmqını oynatamıoyrmus artı sisiyormus :sinifsinif::gitme:
bukadar biliyorum cnm
kayınvalidemle aynı canım, onu artık takmıyorum kafama. önemli olan ikimizin mutlu olması diye düşünüyorum, arada bi konusuyoruz ama aileler görüşmüyo=(((
bişey yoktur inşallah canım düzelir
sabahları ben girmediğimden göremiyorum onu herhalde.
Canım inşallah kısa zamanda iileşir. ameliyat sonrası hava değişimi verirler eşine eve gelir.
saol tatlım inşallah davetiyemi koyarım buraya bigünopuyorumnanaktanben ilerde herseyin düzelecegine inanıyorum. bi zaman gelecek bunlara gülüp gececeksiniz insallah
günaydın canım hadi gözün aydın=)günaydın kızlar şafak 97 aşkımın internete girmesini bekliyorumm:icecream:Şeniz
negüzel canım6 gün sonra insallah kocacımla hasret giderecezzz
insalalh düzeliceqi sanmıyomki bksana dr. ameliyat dedqinine qöre ciddirid offf saqol cnm ya insallh dedqin qibi olur ameliyt olmasın qerek kalmaz
cnm eeet havadeqişimine qönderilermişte zaten az kaldı ...
2,5 ay kalmadım qelmelerine ..... bilmişyorum dr. demeişki 1 , 1,5 ay dah burdasın demiş :88mafoldumben:gitme:
canım eqitm sırasında elinizedelemiş damarları darılmıs mı yırtılmısmı tam anlatmadı ama dr. amelyia demişşş ......yani elive kolu aqrıyor parmqını oynatamıoyrmus artı sisiyormus :sinifsinif::gitme:
bukadar biliyorum cnm
öf bi benimki aramadı hala msnede gelemdi=(((
Dışarıya mı çıkacaktı ki bugün canım?öf bi benimki aramadı hala msnede gelemdi=(((
Bazıları sevmezmiş kısa dönemleri,bazıları da tam tersine arkadaşlık kurarmış. Allah kolaylık versin oradaki askerleremerhaba kızlar opuyorumnanaktan nasılsınız
şafak 96 tekirdağ merkez
bende dün eşimle konuştum netten mafoldumben durum pek iç açıcı değil
yeni bir komutann gelmiş çok fenaymış nefes bile aldırmıyor kısa dönemlilere :bbo:
hiç sevmiyormuş kısa dönemlileri 3 saatlik uykuyla duruyoruz d,yor :jeyyar:
dün canım çok sıkıldı onaaa zataen aklım onda şimdi iyice kötü oldum yaa offffff :1no2: :uhm:
günaydıın... saol canım, bekliyorum msne gelcek diye işim var dışarı çıkıp alışveriş yapmam lazım... yine günümü baltaladı yamerak etme arar canım zemuszemus
bende dün konuştum eşimle :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?