Ksa dnem Askerlik...

denizkoydumadımı geliyo sabahları onun hakkını yemeyelim ama kimse gelmiyo artık çok sessizleşti burası:gitme:
bende çıkcam şimdi ders çalışmam lazım

tam olarak nesi varmış peki canım. elindeki sorun neymiş?

canım eqitm sırasında elinizedelemiş damarları darılmıs mı yırtılmısmı tam anlatmadı ama dr. amelyia demişşş ......yani elive kolu aqrıyor parmqını oynatamıoyrmus artı sisiyormus :sinifsinif::gitme:
bukadar biliyorum cnm

denizkoydumadımı geliyo sabahları onun hakkını yemeyelim ama kimse gelmiyo artık çok sessizleşti burası:gitme:
bende çıkcam şimdi ders çalışmam lazım
sabahları ben girmediğimden göremiyorum onu herhalde.
Canım inşallah kısa zamanda iileşir. ameliyat sonrası hava değişimi verirler eşine eve gelir.

bişey yoktur inşallah canım düzelir

insalalh düzeliceqi sanmıyomki bksana dr. ameliyat dedqinine qöre ciddirid offf saqol cnm ya insallh dedqin qibi olur ameliyt olmasın qerek kalmaz

sabahları ben girmediğimden göremiyorum onu herhalde.

Canım inşallah kısa zamanda iileşir. ameliyat sonrası hava değişimi verirler eşine eve gelir.

cnm eeet havadeqişimine qönderilermişte zaten az kaldı ...
2,5 ay kalmadım qelmelerine ..... bilmişyorum dr. demeişki 1 , 1,5 ay dah burdasın demiş :88mafoldumben:gitme:

ben ilerde herseyin düzelecegine inanıyorum. bi zaman gelecek bunlara gülüp gececeksiniz insallah
saol tatlım inşallah davetiyemi koyarım buraya bigünopuyorumnanaktan
günaydın kızlar şafak 97 aşkımın internete girmesini bekliyorumm:icecream:Şeniz
günaydın canım hadi gözün aydın=)
6 gün sonra insallah kocacımla hasret giderecezzz
negüzel canım geç gelicek diye üzülme sakın, bende görebilsemde keske 1-2 hafta geç gelsin razıyım

canım ozaman senin eşinin askerliği bitmiş sayılır. ameliyat sonrası eşini hava değişimine eve gönderirler. orada yani askerliğini yaptığı yerde kalmaz. azönce nişanlımla konuştum o da aynı şeyi söyledi. birinin kolu kırılmış ona bile 20 günlük hava değişimi verip evine göndermişler. seninki ameliyat olacağı için hastaneden çıkıp eve gelir muhtemelen.

:1shok: canım benim çokk geçmiş olsun allah şifalar versin :gitme: en kısa zamada iyi olur inş üzülme

merhaba kızlar opuyorumnanaktan nasılsınız
şafak 96 tekirdağ merkez
bende dün eşimle konuştum netten mafoldumben durum pek iç açıcı değil
yeni bir komutann gelmiş çok fenaymış nefes bile aldırmıyor kısa dönemlilere :bbo:
hiç sevmiyormuş kısa dönemlileri 3 saatlik uykuyla duruyoruz d,yor :jeyyar:
dün canım çok sıkıldı onaaa zataen aklım onda şimdi iyice kötü oldum yaa offffff :1no2: :uhm:

öf bi benimki aramadı hala msnede gelemdi=(((
Dışarıya mı çıkacaktı ki bugün canım?

Bazıları sevmezmiş kısa dönemleri,bazıları da tam tersine arkadaşlık kurarmış. Allah kolaylık versin oradaki askerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…