Ksa dnem Askerlik...

Dışarıya mı çıkacaktı ki bugün canım?
yok canım ya içerde bilgisayar odaları var ordan 1 saat filan girebiliyolar oda 1-2 haftada 1 kez oluyo.
şimdiye kadar 1 kez çarşıya çıktı benimki, ondada ilçede kalmışlar tuncelinin içine inemiyolarmış çook üzüldüm içim parçalandıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

esim dedi öyle ama hayrrlısı cnm ii olsunda qec qelsin baska birsey istemiyorumkiii....bilmiyom baaklım ne ve nasıl olck haber aldıkca ... sizede bildirim cnm

:1shok: canım benim çokk geçmiş olsun allah şifalar versin :gitme: en kısa zamada iyi olur inş üzülme

aminnnnnnn cnm
insallah ......
inan artık safaqı unuutum ii olsaydı da qec qelsseydi canın yanması beni cok üzüyor
hele birde yanında deqilim ..bu daha cok üzüzyor beni :gitme::gitme::sinifsinif:

Canım yıpratma kendini bu kadar bir gün o da gider belki tunceli merkeze :roflol:
esim dedi öyle ama hayrrlısı cnm ii olsunda qec qelsin baska birsey istemiyorumkiii....bilmiyom baaklım ne ve nasıl olck haber aldıkca ... sizede bildirim cnm
annenin yanında bir kişi daha olsa yanına giderdin eşinin.
Senin kayınvaliden,görümcen falan yok mu canım? Onlar gelsin sana. sen de 1günlüğüne de olsa eşinin yanına git.

varcnm onlar samsundalar....
istanbulda qörümcem ve esimin amcalrı var onlar ilqileniyor la rda ......
esim qelme diyor cocuklra bak sen benm iim diye beni beni teselli ediyor
ii deqil sesinden belli oluyorrrr.:)

amcalarıda bakarlar sen üzülme canm ama için rahat edicekse git bi gör bencede.
sen üzülmeki kızlarında üzülmesin canım benim hemen farkeder onlar:teselli:

yusum ya gelde çeyiz bakmaya gidelim kız yalnız bakmak istemiyom gir koluma
Ne güzel olurdu valla. Baksak bile yeterdi valla. Keşke yakın bir yerlerde olsaydık. Toplanırdık hep beraber

Eşinin sözünden çıkma bakem sen :)) Hiçbirşey olmaz allahın izniyle. Doktorları bilmez misin hem sen abartırlar bazen. Elinde ne varmış ki o kadar uzun süre kalsın hastanede. sen bir öğrensene hastalığın tam adını. bakalım netten biraz neymiş bu rahatsızlık böyle.

Ne güzel olurdu valla. Baksak bile yeterdi valla. Keşke yakın bir yerlerde olsaydık. Toplanırdık hep beraber
valla canım ya evlencek kızın halinden anlamıyo benim bekar arkadaşlar hemen sıkıyolar:dilcikar: ben mıncıklamak istiyorum her magazayı onlar yoruluyo hemen=(((
şimdi mudoya gidicem bi bakıcam nevar neyok. aramadı hala ama napıyım tek boş günüm bugün işlerim var ya çok kızıyorum yapcam dediği şeyi yapmayıncaklava:

Git mıncıkla canım mudoyu. gelince anlatırsın ben de mıncıklamış gibi olurum kaydirigubbakcemile3
Şimdi ben de netten kahvaltı takımlarına bakıyorum. ne yapayım burada mıncıklanacak :))mağaza yok. olanlar da pazar günü kapalı oluyor mafoldumben

ben kahvaltı takımı beğenmiştim bitane bayramdan önce ama nerde oldugunu unuttum ya şaka gibikaydirigubbakcemile3
burdada bi alışveriş merkezi var allahtan eve yakın yoksa pazar günleri hiçbi ihtiyacımı alamam. birazdan çıkıyorum zaten geleceğide yok arayacağıda yok !!:dilcikar:

hadi ya. alamadın ama olsun değişiklik olmuştur.
indirim konusunda hiç şanslı değilimdir ben.
azöncede migrosa gittim canım 6yemek 6pasta 6servis tabağıymış o, yani 18 parca 24 değil. 49 milyon ama güzel deseni yoktu ya yeşil kırmızı koca koca çiçekler vardı beğenmedim hiç:dilcikar:

azöncede migrosa gittim canım 6yemek 6pasta 6servis tabağıymış o, yani 18 parca 24 değil. 49 milyon ama güzel deseni yoktu ya yeşil kırmızı koca koca çiçekler vardı beğenmedim hiç:dilcikar:
yine de fiyatı bence iyi. çeyiz topğinde biri eklemişti o desen hoşuma gitti benim, siyahlı grili falan olursa daha şık durur ama.
bugün bütün gün msnde konuştuk nişanlımla. sonra askeriyeye girdi tam saatinde. ve beni aradı. senden bişey isteyeceğim dedi. Bugüne kadar hiçbir hatam olmadı sana karşı,normal hayatımızda da burda da dedi.neymiş isteğin dedim. İstanbul'a gidebilir miyim haftaya, benim eski ev sahibim kozalıydı onu aradım geçen hafta beni çağırdı dedi. O kadar canım sıkıldı ki anlatamam. sesim hemen değişti tabi ama git dedim. Benim sesimin değiştiğini o da anladı tabi. sesin böle olmasın bebeğim falan dedi. Ardından pat diye hemen işte biz düğünü nerde yaparız dedi. Ben de bilmiyorum ozaman gelince karar veririz dedim. Ben zaten gelince hemen nikah işlemlerini başlatacağım dedi.

Kızlar bu konuşmadan siz olsanız ne çıkartırdınız. Gölücük'e gitmeden önce ben nişanlımdan istanbula gitmek yok demiştim ve o da söz vermişti. Ve İstanbula gidebilmek için hemen pat diye konuşmayı evliliğe getirmesi çok canımı sıktı.

Ve benim nişanlım buraya gelmeden önce 5 yıl istanbulda çalışmış
Lütfen bişeyler yazın kızlar.
bütün gün msnde bana bunu sormadı da şimdi sordu ve bana 2 haftadır aklımdaydı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…