- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.941
Canım nerden buldun onu??? Fiyatı çok iyi. normelde 300 veya 320 güral porselenin çaydanlık da içinde olan takımı. Ben de bu ay alacağım ama 320 kahvaltı takımı için fazla bana göre.meraba konuya sonradan dahıl oluyorum ama ben de ceyızlık bı seler alma telasndayım dugune bıraz daha var ama ufak tefek esyaları sımdıden tamamlıyorum. mudonun sıtesıne uye oldum ben ordan outlet urunlerı veya ındırımlı urunlerı takıp edebılıyorum sıze de tavsıye ederım benım yasadıgım yerbırbırımıze haber verelım.
bu arada bı de sy sorcam hemen hazir konusu gecmisken ben gural porselenın bı kahvaltı takımını begendım caydanlıgı falan ıcınde 180 lıra fıyatı sızce uygun mu?
Benim pazar gününden başlıyor stres. hiç sevmiyorum pazartesi günlerini. En salaş olduğum gündür mesela pazartesileri :)gunaydınnnn
pazartesi sendromu yasıyorumakannehir
=) aynen saçlarım iğrenç duruyo bitsede gitsem havasındayım=)Canım nerden buldun onu??? Fiyatı çok iyi. normelde 300 veya 320 güral porselenin çaydanlık da içinde olan takımı. Ben de bu ay alacağım ama 320 kahvaltı takımı için fazla bana göre.
Benim pazar gününden başlıyor stres. hiç sevmiyorum pazartesi günlerini. En salaş olduğum gündür mesela pazartesileri :)
cıkmam sözünde cnmmmm kaydirigubbakcemile5 .....
ewet dr.. abartılar aam ameliyat diyor hemen yapmıyorlar ilqnc bakalım nolcak...
damarda sorun olmus.... iiyce anlatmıyor cnm ...
:) benim de öyle. ÖĞrenciler bile biliyor artık pazartesi gününü hiç sevmediğimi :)=) aynen saçlarım iğrenç duruyo bitsede gitsem havasındayım=)
acaba nasıl bi takım ya bende çok merak ettim essede bitane beğendim dün 300 küdürdü oda
hayır aramadı. kendisi bilir canım ben ona tüm sevgimi veriyorum haksızlık etmemek için kızlarla bile gezemiyorum, ben ona nu kadar değer verirken o annesinin dolduruşuna gelipte bana tavır alırsa kendisi kaybeder, buyüzden içim rahat aramazsa aramasın:umursamaz::) benim de öyle. ÖĞrenciler bile biliyor artık pazartesi gününü hiç sevmediğimi :)
Ben de merak ettim acaba internetten mi bulmuş ki arkadaş. ÇÜnkü yaklaşık 200tl daha düşük. neyse akşam öğreniriz artık.
aradı mı askerin ?
hayır aramadı. kendisi bilir canım ben ona tüm sevgimi veriyorum haksızlık etmemek için kızlarla bile gezemiyorum, ben ona nu kadar değer verirken o annesinin dolduruşuna gelipte bana tavır alırsa kendisi kaybeder, buyüzden içim rahat aramazsa aramasın:umursamaz:
canımı sıkmıyorum hiiiç kendi bilirnaniknanikHaklısın canım. Biraz objektif bakabilse aslında sorunun nerden kaynaklı olduğunu anlayacak ama şuanda onu yapamıyor ve sopayı hakediyor doğrusuklava:
ya kızlar nerdesiniz ya hüüü
mafoldumben
canım sıkıldımafoldumbenNe oldu canım :teselli:
canım sıkıldımafoldumben
benimde derdim koca zaten, istemiyorum koca mocaa:1shok:Canı sıkılanın canı koca istermiş derdi ananem kaydirigubbakcemile3
akannehir ne oldu canımbenimde derdim koca zaten, istemiyorum koca mocaa:1shok:
off ben de yoruluyorum okulda.kizlar bugun is cok yogundu canim ciktiiii
canım inşallah iyileşir
çok geçmiş olsun
eğitimler sıkı oluyor anlaşılan
evet canım şafak 96 opuyorumnanaktan
günaydın buarada
canım birara benim de sol elimde sürekli uyuşma vardı. netten baktım karpal tünel sendromunun belirtileriydi. bu hazstalıkta ilerlediği zaman ameliyat oluyormuş. elinden ameliyat olan bir sürü insanın yazılarını okumuştum. ameliyat sonrası pek de sıkıntı yaşamamışlar. inş sizde de bir sorun olmaz. ama merak ettim açıkçası hastalığın adını.
İnşallah ameliyatı kolay geçer canım ya.bilmiyorumki ..... anlatmıyor cnm iim diyor msn sişliqini qösterdi... sislk qidip qeliyormus .... souryorum anlatmıyrom
Canı sıkılanın canı koca istermiş derdi ananem kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?