Ksa dnem Askerlik...

Canım nerden buldun onu??? Fiyatı çok iyi. normelde 300 veya 320 güral porselenin çaydanlık da içinde olan takımı. Ben de bu ay alacağım ama 320 kahvaltı takımı için fazla bana göre.

gunaydınnnn
pazartesi sendromu yasıyorumakannehir
Benim pazar gününden başlıyor stres. hiç sevmiyorum pazartesi günlerini. En salaş olduğum gündür mesela pazartesileri :)

=) aynen saçlarım iğrenç duruyo bitsede gitsem havasındayım=)
acaba nasıl bi takım ya bende çok merak ettim essede bitane beğendim dün 300 küdürdü oda

cıkmam sözünde cnmmmm kaydirigubbakcemile5 .....
ewet dr.. abartılar aam ameliyat diyor hemen yapmıyorlar ilqnc bakalım nolcak...
damarda sorun olmus.... iiyce anlatmıyor cnm ...

canım birara benim de sol elimde sürekli uyuşma vardı. netten baktım karpal tünel sendromunun belirtileriydi. bu hazstalıkta ilerlediği zaman ameliyat oluyormuş. elinden ameliyat olan bir sürü insanın yazılarını okumuştum. ameliyat sonrası pek de sıkıntı yaşamamışlar. inş sizde de bir sorun olmaz. ama merak ettim açıkçası hastalığın adını.

=) aynen saçlarım iğrenç duruyo bitsede gitsem havasındayım=)
acaba nasıl bi takım ya bende çok merak ettim essede bitane beğendim dün 300 küdürdü oda
:) benim de öyle. ÖĞrenciler bile biliyor artık pazartesi gününü hiç sevmediğimi :)
Ben de merak ettim acaba internetten mi bulmuş ki arkadaş. ÇÜnkü yaklaşık 200tl daha düşük. neyse akşam öğreniriz artık.
aradı mı askerin ?

hayır aramadı. kendisi bilir canım ben ona tüm sevgimi veriyorum haksızlık etmemek için kızlarla bile gezemiyorum, ben ona nu kadar değer verirken o annesinin dolduruşuna gelipte bana tavır alırsa kendisi kaybeder, buyüzden içim rahat aramazsa aramasın:umursamaz:

Haklısın canım. Biraz objektif bakabilse aslında sorunun nerden kaynaklı olduğunu anlayacak ama şuanda onu yapamıyor ve sopayı hakediyor doğrusu klava:

benimde derdim koca zaten, istemiyorum koca mocaa:1shok:
akannehir ne oldu canım

kizlar bugun is cok yogundu canim ciktiiii
off ben de yoruluyorum okulda.
Az kaldı değil mi eşinle kavuşmana delikafadulden
Benimki de sen bana yine izin kullandıracaksın diyor kaydirigubbakcemile3 her aradığımda özledim yeter ayrı kaldığımız diyorum da :))

bilmiyorumki ..... anlatmıyor cnm iim diyor msn sişliqini qösterdi... sislk qidip qeliyormus .... souryorum anlatmıyrom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…