- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.361
benim 14ünde alesim bi hafta sonrada kpds var ben buralarda sürtüyorum
bunaldımdayım sanırım...
biz berbatız kızlar busefer çok fena hemde
:canım akşamları çalışsan halledersin bu işi,ama fazla nette takılmak yokyerimseniben.aklımız başka yerdeyken çalışmak da çok zor üff..ne yapıpı edip sınava kadar çalışmassak daha kötü hissedicez öyle düşünelim herşeyi bi kenara bırakıp sınava odaklanmak lazımbenim 14ünde alesim bi hafta sonrada kpds var ben buralarda sürtüyorum
bunaldımdayım sanırım...
biz berbatız kızlar busefer çok fena hemde
evet aslında canım şu son zamanları iyi değerlendirsem olcak ama kafam çok dağınık of .:canım akşamları çalışsan halledersin bu işi,ama fazla nette takılmak yokyerimseniben.aklımız başka yerdeyken çalışmak da çok zor üff..ne yapıpı edip sınava kadar çalışmassak daha kötü hissedicez öyle düşünelim herşeyi bi kenara bırakıp sınava odaklanmak lazım
noldu canım:uhm:bizimde aramız tuhaf daha doğrusu değişti benmkisi rsmen sıkıntıya sokuyo beni:çok üzgünüm:
şafak falan sayıcak halde değilim öyle sıkıldımki herşeyden,noluyo anlamadım saatler geçmiyosenağlamahiç tadım yok
benmde kpss lisans var yaz aylarında allahtan.dersane arıyorum,matematiğin msini hatırlamıyorum desem yalan olmaz-tatlicadiarzu-
ay canım ben sevindim ya=)istiyosun diye konusmustuk ama vazgeçtin heralde sonradan?kizlar sizle birsey paylasacammm. gecen hafta esimle korunmadan birlikte olduk. adet donemlerimle hesaplayinca en verimli zaman. acaba hamile olabilirmiyim. bi yandan istiyorum bi yandan korkuyorum. ustelik daha yeni evliyiz birlikte cok bi sey yapamadik. gelince gezip tozmak istiyorumhamile olursam o da zor. kafam cok karisik
beni çok üzüyo canım bıktım artık resmen yaşlandım şu 2bucuk ayda.askerlik nasil bir psikoloji ki cevresindeki herkesi ne hale sokuyor. birde simdiye kadar az cok gider gelir heyecaniyla zamanimiz gecti. artik yarilamak uzereyiz ve bu asamadan donra sabirimiz azaldi sikinti depresyonlarimizin kavgalarimizin nedeni bu. bunlarda bi sekilde gececek onemli olan telafisi olmayan kalp kiriklarimizin olmamasi
evet aslında canım şu son zamanları iyi değerlendirsem olcak ama kafam çok dağınık of .
o kpssyede gircem ben ama b grubuna. hem iş hem okul bide sınavlar cok zor oluyo.
sende çalış bakalım yaza kim kimi geçicek yarışalım hohohoo=))
ay canım ben sevindim ya=)istiyosun diye konusmustuk ama vazgeçtin heralde sonradan?
olsun olsun minicik bişi mis kokar o bide oh teyzeleride gelir belki bigün görmeyeopuyorumnanaktan
beni çok üzüyo canım bıktım artık resmen yaşlandım şu 2bucuk ayda.
ben eski hesaplarını buldum ...
hiç normal edepli siteler değil. çok kırıldım incindim. benle çıkarkende açıkmış hesapları ama girmedim diyo. inanmıyorum!
evet aslında canım şu son zamanları iyi değerlendirsem olcak ama kafam çok dağınık of .
o kpssyede gircem ben ama b grubuna. hem iş hem okul bide sınavlar cok zor oluyo.
sende çalış bakalım yaza kim kimi geçicek yarışalım hohohoo=))
anaaamsositosositobende b den giricem a yıda istiyorum ama pek yemiyo açıkçasıkaydirigubbakcemile3 90 alamassam kızarım kendime:mymeka: maraton başlıyo o zaman canım,
bu kafayla zor dimi anlıyorum:çok üzgünüm:
burcucum cocuk istiyorum ama suan sozlesmeliyim hamile kalirsam kadromu vermezler diyede korkuyorum. ama artik neredeyse 30 olacam birde biliyorsun hosimato illeti var
Canım eğer ki hamileysen sakın aldırma bebişini. Bebek biraz büyüdüğünde yine gitmek istediğiniz yerlere gidersiniz. Allah korusun ama belki de bu senin ilk ve son şansın olacak bebek konusunda.
yok canim hamileysem aldirmam zaten. onun gunahini tasiyamam
Hayırlısı olsun ozaman canım.
yok canim hamileysem aldirmam zaten. onun gunahini tasiyamam
tebrık edıyorum canım senı bu guzel dusucenden oturu.... keske herkes senın gıbı dusunse....
hamılelık testıne gelınce, adetın gecıkmesı oncelıkle bır bekle adet gecıkmesı olursa en az 4-5 gun gectıkten sonra sabah ıdrarıyla yapman daha dogru sonuc verır... daha oncesı ıse ancak kan tahlılınde bellı olur... hayırlısı olsun canım bakalım ne olcak :)
tskler canım. bende de acayip heyecan var. daha hiç bisey belli deilken bile agır bisey kaldırasım gelmiyor :)))
tskler canım. bende de acayip heyecan var. daha hiç bisey belli deilken bile agır bisey kaldırasım gelmiyor :)))
kaydirigubbakcemile3 oy tatlım yaa :)) ıhtımaller yarı yarıya bılıyosun suprız dıye dusunuyorken bu fıkre baglanmada bırden yoksa negatıf olunca uzulebılırsın bıle :):
(( evet cokda heveslenmek de istemiyorum. birde kızlar siz grip asısı vuruldunuz mu? ben yarın vurulayım diyorum
betulcum ne güzelmissin sen :)
oglunda sana benzemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?