Ksa dnem Askerlik...

benim 14ünde alesim bi hafta sonrada kpds var ben buralarda sürtüyorum
bunaldımdayım sanırım...
biz berbatız kızlar busefer çok fena hemde

askerlik nasil bir psikoloji ki cevresindeki herkesi ne hale sokuyor. birde simdiye kadar az cok gider gelir heyecaniyla zamanimiz gecti. artik yarilamak uzereyiz ve bu asamadan donra sabirimiz azaldi sikinti depresyonlarimizin kavgalarimizin nedeni bu. bunlarda bi sekilde gececek onemli olan telafisi olmayan kalp kiriklarimizin olmamasi

kizlar sizle birsey paylasacammm. gecen hafta esimle korunmadan birlikte olduk. adet donemlerimle hesaplayinca en verimli zaman. acaba hamile olabilirmiyim. bi yandan istiyorum bi yandan korkuyorum. ustelik daha yeni evliyiz birlikte cok bi sey yapamadik. gelince gezip tozmak istiyorumhamile olursam o da zor. kafam cok karisik

benim 14ünde alesim bi hafta sonrada kpds var ben buralarda sürtüyorum
bunaldımdayım sanırım...
biz berbatız kızlar busefer çok fena hemde
:canım akşamları çalışsan halledersin bu işi,ama fazla nette takılmak yokyerimseniben.aklımız başka yerdeyken çalışmak da çok zor üff..ne yapıpı edip sınava kadar çalışmassak daha kötü hissedicez öyle düşünelim herşeyi bi kenara bırakıp sınava odaklanmak lazım
noldu canım:uhm:bizimde aramız tuhaf daha doğrusu değişti benmkisi rsmen sıkıntıya sokuyo beni:çok üzgünüm:
şafak falan sayıcak halde değilim öyle sıkıldımki herşeyden,noluyo anlamadım saatler geçmiyosenağlamahiç tadım yok
benmde kpss lisans var yaz aylarında allahtan.dersane arıyorum,matematiğin msini hatırlamıyorum desem yalan olmaz-tatlicadiarzu-

evet aslında canım şu son zamanları iyi değerlendirsem olcak ama kafam çok dağınık of .
o kpssyede gircem ben ama b grubuna. hem iş hem okul bide sınavlar cok zor oluyo.
sende çalış bakalım yaza kim kimi geçicek yarışalım hohohoo=))

ay canım ben sevindim ya=)istiyosun diye konusmustuk ama vazgeçtin heralde sonradan?
olsun olsun minicik bişi mis kokar o bide oh teyzeleride gelir belki bigün görmeyeopuyorumnanaktan
beni çok üzüyo canım bıktım artık resmen yaşlandım şu 2bucuk ayda.
ben eski hesaplarını buldum ...
hiç normal edepli siteler değil. çok kırıldım incindim. benle çıkarkende açıkmış hesapları ama girmedim diyo. inanmıyorum!

cnm hic sorma etraftaki kac erkek var etrafindakilere bakmayan ve o tur sielere gurmeyen. benim esimin mailinede ....partner tarzi sitelerden mail geliyor. bir arkadasi mail atmis yanlislikla actim ama uye olmadim surekli mail geliyor demisti. bende mail adresinin ve facebook adresinin sfreleri var. kendi vermisti. girip o mailleri ben siliyorum

burcucum cocuk istiyorum ama suan sozlesmeliyim hamile kalirsam kadromu vermezler diyede korkuyorum. ama artik neredeyse 30 olacam birde biliyorsun hosimato illeti var

tek tek alıntı yapamadım kızlar ama burcunun da anlattığı gibi biz birazcık haifyelik yaptık ve sonunda biz üzüldük.akannehir
Benimkisinin eski bir hesabını buldum benden önceki bir durum ama çok incindim bana anlatmadığı için. nerdeyse ayrılacaktım ama çok üzüldü. Beni yeniden kazanmak için çaba sarfedince bir de ordan kaçmasından korktuğum için ben de dedim benleyken değilmiş madem affettim seni.
Dün yine eski bir hesabını buldum 3-4 yıl öncesinin. Fotoğraf eklemiş bir de oraya :mymeka: ben senin arkanı toplayamam varsa başka hesapların başka resimlerin sil onları =) Yeni de bir msn aldım sana bundan sonra onu kullanıyoruz dedim, tamam dedi kaydirigubbakcemile3 Arada bir eline sopayı almak gerekiyormuş bunu anladım.
Geçmiş geçmişte kalır ama bilmek canımı yaktı nedense.Gördüğüm birşey var mı hayır yok.Yani ne bir mesaj ne bir sevgi sözü falan.Ama bilmek bile acıttı içimi.
Ben onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ama bazen içimde oluşan azıcık bir güvensizlik bitkin düşmeme neden oluyor.Ben onunla sonsuza dek yaşamak istiyorum çünkü.
Bu süreçte ben çook ağladım hemen gelmek istedi ama henüz tam karar veremedim gelip gelmemesi konusunda

burcucum cocuk istiyorum ama suan sozlesmeliyim hamile kalirsam kadromu vermezler diyede korkuyorum. ama artik neredeyse 30 olacam birde biliyorsun hosimato illeti var

Canım eğer ki hamileysen sakın aldırma bebişini. Bebek biraz büyüdüğünde yine gitmek istediğiniz yerlere gidersiniz. Allah korusun ama belki de bu senin ilk ve son şansın olacak bebek konusunda.

Canım eğer ki hamileysen sakın aldırma bebişini. Bebek biraz büyüdüğünde yine gitmek istediğiniz yerlere gidersiniz. Allah korusun ama belki de bu senin ilk ve son şansın olacak bebek konusunda.

yok canim hamileysem aldirmam zaten. onun gunahini tasiyamam

yok canim hamileysem aldirmam zaten. onun gunahini tasiyamam

tebrık edıyorum canım senı bu guzel dusucenden oturu.... keske herkes senın gıbı dusunse....

hamılelık testıne gelınce, adetın gecıkmesı oncelıkle bır bekle adet gecıkmesı olursa en az 4-5 gun gectıkten sonra sabah ıdrarıyla yapman daha dogru sonuc verır... daha oncesı ıse ancak kan tahlılınde bellı olur... hayırlısı olsun canım bakalım ne olcak :)

kızlar toplu halde depresyondayız anlaşılan kaydirigubbakcemile3dikkat edin bulaşıcı herkes içinde olduğu şartlara göre nasibini alıo
bekarların ayrrı dert nişanlıların ayrı dert evlilerin ayrı sabredelim ve kızlar hafiyeliğin zamanımı yani sıkıntıdan hafiyelik yapacağıınıza çalışın anaam ayrılmak için bahane mi arıyorunuz bulmuş bulandırıyoruz resmen az sabredelim herşey geçecek sağ salim elimize düşsünler azda dinlnme toparlanmak için zaman verelim sonra sopayı alırız elimizeklava: onları bu halleriyle kabul ettik biz de sıkılıyoruz eziyet çekiyoruz onlarda birbirimizi idare edelim
şimdiki takıntılarımız sinir haliyle söylediklerimiz ileride kapanması imkansız yaralar açabilir burda birnin sıkıntısı hepimizi üzüyor mutluluğuda hepimizi mutlu ediyor ben buna inanıyorum bizde birbirimize moral verelim

Allah sabır versin ve hayırlı kapılar açsın vede maddi manevi sağlam bir şekilde sevdiklerimizle kavuşmayı nasip etsina.s.:asigim::1hug:

tskler canım. bende de acayip heyecan var. daha hiç bisey belli deilken bile agır bisey kaldırasım gelmiyor :)))

tskler canım. bende de acayip heyecan var. daha hiç bisey belli deilken bile agır bisey kaldırasım gelmiyor :)))

kaydirigubbakcemile3 oy tatlım yaa :)) ıhtımaller yarı yarıya bılıyosun suprız dıye dusunuyorken bu fıkre baglanmada bırden yoksa negatıf olunca uzulebılırsın bıle :):

kaydirigubbakcemile3 oy tatlım yaa :)) ıhtımaller yarı yarıya bılıyosun suprız dıye dusunuyorken bu fıkre baglanmada bırden yoksa negatıf olunca uzulebılırsın bıle :):

(( evet cokda heveslenmek de istemiyorum. birde kızlar siz grip asısı vuruldunuz mu? ben yarın vurulayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…