Ksa dnem Askerlik...

teşekkür ederim canım
bencede iyi oldu :asigim:
inşallah bizimde oğlun gibi şirin mi şirin çocuklarımız oluropuyorumnanaktan

ınsallah canımm Allah hepımızın gonlune gore versın ınsallahh..

evet canım
ankaradayım
eşim burayı bilmiyor tabi :kedi:
geçen hafta buna benzer bu olay yüzünden bir topikten dışladılar beni zatiii kaydirigubbakcemile3
ağlanacak halime gülüyorum kaydirigubbakcemile3

nasıl yanı canım ?

nasıl yani kim dısladı?

ınsallah canımm Allah hepımızın gonlune gore versın ınsallahh..

nasıl yanı canım ?
canım benim eşim buraya girdiğimi bilmiyor :kedi:
haliyle internetten arkadaşlarımla buluşacağım dediğimde
hoş karşılayacağını sanmıyorum
buda kimine garip kimine normal gelir
herkesin eşi benim gibi olucak değil
arkadaşlarla sohbet ediyorduk ki hepsini çok severdim
nerdeyse çoğunu 1 yıla yakın tanıyorum topikten
aralarından biri senin gibi kültürlü okumuş birine yakıştıramıyorum böyle şeyleri dedi
topiği kastederek keşke gelmeseydim,çok sinirlendim dedi
mesaj bana biraz ağır kaçtı canım
üstüne bir arkadaşta ne var bunda vs...
ozaman bir daha fikrimi paylaşmam olur biter dedi.
halbuki sadece rahatsız olduğu mu yazmıştım mesajla ilk mesajı kastederek
diğerleride fikrini söyledi,benim eşimde hiç karışmaz dediler
bunlara takılmam ben
iki arkadaşta bir da bu topiğe gelmicez gibi mesajlar atmışlar
olaylar bu kadar büyüdü yani anlıcağınız
bende çok kırıldım
bende girmiyorum
hoş girsem şimdi bazıları topikten kaçar:)))))
anlıcanız çok doluyum kızlar

Son düzenleme:
hafta sonu hiç bişey yapmak canım istemedi kızlar giremedim nete

burcucum cocuk istiyorum ama suan sozlesmeliyim hamile kalirsam kadromu vermezler diyede korkuyorum. ama artik neredeyse 30 olacam birde biliyorsun hosimato illeti var
ya canım inşallah olurbi bebişini,haşimoto engel değil öyle düşünme iyi düşün hep, allah rızkını verir inşallah kadroyu düşünme şimdi sen ohh teyze olcam kızkardeşim yok sizinkilere teyze olurum bende hihiopuyorumnanaktan
beni çok üzüyo ama.
çıkarken bile o edepsiz sitelerde üyeliği varmış, girmedim diyo ama girmezmi hiç?
çok adi bu erkekler iğrençler!
orda olan şeyler hiçte normal şeyler değil sapkınlık bu!!!
a cok zormus kız ben yanaşmıyom hiçkaydirigubbakcemile3
şu alesle kpds geçsin kapışalım senle günde 100 soru çözcez tamammı?:lepi:

ben ne zamandır koli göndercektim, bugün ihtiyacı olanlarla bi iki mektup gönderdim. mektubu okuyunca anlar beni inşallah artık, ne canım cicim diyebildim nede istemiyorum seni diyebildim.
içimi döktüm, dün güneş doğmadan düştüm yollara agladım hep geçtiğimiz yerlerden geçtim ilk sarıldıgımız ilk bulustugumuz yerlere gittim bütün gün ağladım.
ben ona bu kadar masum gelmişken, bukadar kırılganken onun bana özensiz davranmasına, ilişkimize hoyratça başka şeyler sokmasına dayanamıyorum.
aile vs hersey bi yana, yetinmeyi bilmek ve sabretmek biyana.ben yetinmeyi bilmeyen, beni bekleyemeyen erkek istemiyorum! kendisine çeki düzen vermezse evlenmeyi asla düşünmüyorum, onada yazdım bunları. kararlıyım bu konuda ve çok sertim!
tskler canım. bende de acayip heyecan var. daha hiç bisey belli deilken bile agır bisey kaldırasım gelmiyor :)))
kıyamam ya=))

bende söylemedim nişanlıma:mymeka:

bende söylemedim
ama alıştırmayı düşünüyorum
bilmiyorum artık nolcak

burcucum hayal kırıklığını anlayabiliyorum
birçoğumuzda bu sıkıntı yada korku var işte
öyle bişey yakalamadım ama yakalarsam gözüm kararır

Burcu ya ben kacırdım sanırım bıseyler nısanlının netten bazı uyelıklerını gormussun sanırım oylemı (

oyyy oyy bu erkekler ne yapmalı bılmıyorum yaa boyle gelmıs boylemı gıder acaba hep....

o ne saçmalık oyle... benım de eşim istemıyordu 1,5 seneden fazla oldu sureklı takıldıgım bır topık var bulusamadım arkadaslarla ama dogru duzgun sormadım bıle cunku fıkrını bılıyorum.. ama bılmıyorum bır dahaı seferlerde ne der belki anlasabılırız fıkrını degıstırebılır o bıze kalmış...

herkesin eşi kendıne ya kımse kımseye hesap vermek zorunda degıl kı ısteyen bulusur ıstemeyen yada yapamayan bulusamaz.. kımsenın kımseye saygısı yok ya herkes kendı gıbı olucak sanıyor karısısındakını... bırde şöyle elestırmelerı yokmu senin aile ilişkini valla ifrit oluyorum bu bilmiş insanlara :mymeka:

yediremiyorum hala. nasıl evlencem ben onunla ? erkeklerin zevk alma şekli çok anormalmiş gerçekten

canım sadece bunun okumuşlukla yada kültürle ne alakası var onu anlayamıyorum
eşim belki doğru değil ama kimse kimseyi bu şekilde eleştiremez
buna kızıyorum
bu durumda, ufacık anlaşmazlık yüzünden topiği bırakıp gitmek kültürlülükse bişey demiyorum
ve bugün canımı sıkmamak adına kapatıyorum bu konuyu kafamda
umursamıyorum artıkkaydirigubbakcemile5

evet canım. ama edepsiz siteler.
hatta kamera karşısında soyunan kızlar varya, öyle siteler.aldatıldım aslında bi nevi

yediremiyorum hala. nasıl evlencem ben onunla ? erkeklerin zevk alma şekli çok anormalmiş gerçekten

canım bu üyelikleri senleyken mi önceden mi olmuş
hiçbiri haklı olduğunu göstermez tabi
ama insanın zoruna gidiyor bu tarz şeyler
yakıştıramıyorsun,yapmaz diyosun ama erkek milleti kötükedihüso

Alla alla cok garipmiş yaa

canım bu üyelikleri senleyken mi önceden mi olmuş
hiçbiri haklı olduğunu göstermez tabi
ama insanın zoruna gidiyor bu tarz şeyler
yakıştıramıyorsun,yapmaz diyosun ama erkek milleti kötükedihüso

of of..... hey Allahım yarabbım... ne zaman olmus bu ?
2007 ocakta girmiş enson. biz 2006dan beri çıkıyoruz kızlar!!!
kızlar kamera açıyolar, chat yapılabiliniyo. sen söylüyosun o soyunuyo!!
ne halt karıstırıgına baktım, midem bulanıyo dün kendime gelemedim

peki gelen giden postalarına baktın mı? kızlara biseyler yazmıs mı? belkide mail geldi sırf meraktan bi kere girdi bi daha girmedi.

baktım ama temizlik yapmış, hiç giden yok. gelende 2000tane fılan . zararlıları temizlemiş aslında ama bunlar gözünden kaçmış!!
zaten o maıl adresını 4 senenın sonunda ele gecırebıldım, şifreyi hep bi bahaneyle vermei bana!
ayrılmayı bu kadar istemedim, bukadar karartmadım gözümü
özürde dilemiyo pislik! bana kızıyo sen bana inanmıyosun dıye sanki suçlu benim ya!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…