Ksa dnem Askerlik...

bende tanıtıcı reklam sanıyordum hep silip geçiyordum iletiyi bi açtım üyelik bilgileri çıktı girdim sitelere üyelik bilgileri hakkında birşey bulamadım ama şifresi kullanıcı adı hep aynı üye olmuş ama ne zaman bulamadım kızların şeylerini görmekten başka birşey çıkmıyorki siteden..midem bulandı kapattım bende..

bende girdim yüz gorünmuyor zaten resmen direk oralarının resimlerini koymuslarÇok üzgünüm çoook

ya ama oyle bısey olsa nıye benım gırıp baktıgım maılınden yapsın yıllardır aynı maılı kullanıyo onu yapacak olsa baska maıl alır ordan yapardı heralde ne bılım ya amaaan
yapacak kişi baska adrestende yapar. onu takip edemeyiz ki.
yaa kızlar biz bu yüzde erken yaslanuyoıruz. onlar gamsızzz bisey olmuyor. kadın 40ına gelince cöküyor.

dedıgınız gıbı dırek sıteler cıkıyorsa baska ben baktıgım hıcbırınde o cıkmamıstı sımdı onemsız lere gelmıs maıller bır suru kargacık burgacık dılı bellı olmayan yazılar acıp kıme gonderıldıgıne baktım to yazan kısım kımısınde bos kımısınde alfetık sıraya gore bır kac kısıye yollanmıs..

ooy oyy madem boyle seylerde kendılerıne sahıp cıkamıyorlar nedıye evlılık yoluna gırıyorlar anlamıyorum kendınıze guvenmıyosanız bekar takılın kımsenınde hayatını karartmayın

ooy oyy madem boyle seylerde kendılerıne sahıp cıkamıyorlar nedıye evlılık yoluna gırıyorlar anlamıyorum kendınıze guvenmıyosanız bekar takılın kımsenınde hayatını karartmayın

o zaman senin ki spam maili. onlar banada geliyor. hiç bi seye üye olmadıgım halde

Mehaba kızlar ben boşuna demiyorum size güzeller diye özel toplanmış gibi buradakiler
Bu arada kızlar siteymiş falan filan bunlar çok önemli seyler değil takmayın kafanıza bu kadar önemli olan sizin ilişkiniz zamnındakiler değil mi gerçi ben de bu konuda rahatsız olurdum yalan söylemeyeceğim ama mantıksız olduğunu biliyorum. İnanın ufak şeyler bunlar:teselli:

ben sitelerden deil. geneleve gitmelerinden korkuyorum. yaa içime kurt düstü aksam arasada sorsam. cünkü adresini biliyor. nerden biliyorsun dedim. bölükteki erkekler konsuyordu dedi. ne pislikler yaa
söyleee kızlar var böyleee kızlar var diye anlatıyorlarmıs

canım acı olacak ama yapmayan erkek varmıdır diye düşünmek daha çözümcü olur..yapmıyorlarsada ya vakitleri yoktur ya da yapacak çevre uygun değildir hepsi için geçerlimidir? bilemiyorum bu tezi çürütmek lazım tabi

kızlar aklınıza kötü şeyler getirmeyin ama
eşim burda herkesle konuşulmuyor demişti
bu durumdan dolayı sanırım kötükedihüso
çok pis erkekler varya
hazmedemiyorum

akannehir

akşama kocişlerle kavga edicez sanırım :teselli::kedi:

bizimki aslında hak ediyor. dün yorgundum erken yatacaktım 10 a kadar bekledim aramasını sonra yattım. mac bittikten sonra aradı. sözde nöbet var ama mac socucunu ayrıntılarını biliyor nasılsaaaaa

birde esim erkek olmadıgın için anlamzsın demişti. nasıll yaaaaaaaa

ya benım sarteller atıyo yınee... ne demek erkek olmadıgın ıcın anlamazsın kadınların cınsel ısteklerı yokmu bazılarının kı erkeklerden bıle cok hatta e onlar napsın askerde napım ıhtıyacım var dıye baskalarıyla mı ıhtıyac gıdersın varmı boylesı yaa .... ya bence esını ıyıce bır uyar sen, konusanların yanında da durmasın adamında aklını celecekler yokmu oyle erkekler ya bosver nerden bılıcek deyıp goturenler.. gercı herkesın kendınde olcak bıraz ısterse yuz kısı desın aklı basındaysa kımseye uymaz..

valla çok sınırlendım ya bugun... altı ustu bır sey bee sabredemıyormusunuz oldunuzmu kudurdunuz mu noldu

katılıyorum betulcum. sanki kızların hormonları yok... hep kendileri hep kendileriiii

ben bu kadar basıte alamıyorum bu ıslerı ya yanı maılinden mesajından genelevıne kadar benım ıcın hepsı aynı.. bırısınde yazısarak dıgerınde yasayarak ne farkı var.. dusunme demekle olmyor ıste beynımı kemırıyor bır baslasın ardı arkası kesılmıyor bu dusuncelerın sonra olan yıne bana oluyor tabı ben kendımı yıyıp bıtırıyorum

kızlar ben çıkıyorum
herkese iyi akşamlar
yarından itibaren plaka saymaya başlıyoruzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…