- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.421
2007 ocakta girmiş enson. biz 2006dan beri çıkıyoruz kızlar!!!
kızlar kamera açıyolar, chat yapılabiliniyo. sen söylüyosun o soyunuyo!!
ne halt karıstırıgına baktım, midem bulanıyo dün kendime gelemedim
ya canım be vallahı kendımı dusunerek soyluyorum... bunun aldatmaktan bır farkı yok..kızlar aldatmak değilmi bu??
kızlar aldatmak değilmi bu??
baktım ama temizlik yapmış, hiç giden yok. gelende 2000tane fılan . zararlıları temizlemiş aslında ama bunlar gözünden kaçmış!!
zaten o maıl adresını 4 senenın sonunda ele gecırebıldım, şifreyi hep bi bahaneyle vermei bana!
ayrılmayı bu kadar istemedim, bukadar karartmadım gözümü
özürde dilemiyo pislik! bana kızıyo sen bana inanmıyosun dıye sanki suçlu benim ya!!!!
neden kusra bakıyımki canım, ben size samimi olup anlatıyorum sizde samimi cevap verin istiyorum zaten. bencede yok! ama o inkar ediyo, üyeliğim vardı ama farketmemişim girmedim diyo. farkedincede silmişim diyo. ama 1 sene açık kalmış o ben varken. girmediğine hiç inanmıyorum, çünkü çıkmaya başladıktan sonra hiç bundan vazgeçircek bişey olmadı. eminim son zamanlarda bile yaptı. askere gidicek diyede yaptı. çok fenayım kızlar hep ağlıyorum doktora gitsem kesin ilaçverir, bide ne halt karıstırdıgını anlamak hesap sorabılmek için girdim baktım. gözümün önünden gitmiyo çok fenayım çok etkilendim!!ya canım be vallahı kendımı dusunerek soyluyorum... bunun aldatmaktan bır farkı yok..
senı uzmek ıstemıyorum ama senı kandırmaya calısmam ıyı bısey olmaz ki... yanı ha ekrandan yapılmıs bazı seyler ha gercekten ne farkı var ? neden bu erkekler boyle ya ınankı esımı dusunuyorum hemen..
hiç bir erkeğin yapmama ıhtımalı yok ya er yada gec hepsı yapıyomu bunların ne lanet bır yapıdır sapıklıktır anlamıyorum..
kusura bakma sınırlenıyorum ya... çok hassasım bu konularda cok.. sordunmu nısanlına bunu konustunuz mu ??
ya canım be vallahı kendımı dusunerek soyluyorum... bunun aldatmaktan bır farkı yok..
senı uzmek ıstemıyorum ama senı kandırmaya calısmam ıyı bısey olmaz ki... yanı ha ekrandan yapılmıs bazı seyler ha gercekten ne farkı var ? neden bu erkekler boyle ya ınankı esımı dusunuyorum hemen..
hiç bir erkeğin yapmama ıhtımalı yok ya er yada gec hepsı yapıyomu bunların ne lanet bır yapıdır sapıklıktır anlamıyorum..
kusura bakma sınırlenıyorum ya... çok hassasım bu konularda cok.. sordunmu nısanlına bunu konustunuz mu ??
biliyorum canım..bende seni üzmek istemiyorum canım ama
tabikide aldatmaktır burcucuğum
hala üste çıkıyorsa gerçekten ayıp
kesinlikle bu konuda sen aklısın
alttan almaya çalışma
biliyorum canım..
ayrılmayı istiyorum, ben bunları hakedicek hiçbişey yapmadım ona. ilk sevgilim benim o.
çok kötüyüm
neden kusra bakıyımki canım, ben size samimi olup anlatıyorum sizde samimi cevap verin istiyorum zaten. bencede yok! ama o inkar ediyo, üyeliğim vardı ama farketmemişim girmedim diyo. farkedincede silmişim diyo. ama 1 sene açık kalmış o ben varken. girmediğine hiç inanmıyorum, çünkü çıkmaya başladıktan sonra hiç bundan vazgeçircek bişey olmadı. eminim son zamanlarda bile yaptı. askere gidicek diyede yaptı. çok fenayım kızlar hep ağlıyorum doktora gitsem kesin ilaçverir, bide ne halt karıstırdıgını anlamak hesap sorabılmek için girdim baktım. gözümün önünden gitmiyo çok fenayım çok etkilendim!!
kahretsin yabiliyorum canım..
ayrılmayı istiyorum, ben bunları hakedicek hiçbişey yapmadım ona. ilk sevgilim benim o.
çok kötüyüm
evet canım eşimde bahsetmiştievet resmen sapıklık.
esim konusma arasında askerlerin geneleve gittiğinden bahsetmişti. birde bunu normal biseymiş gibi anlatıyordu. sanki sinemaya gitmek lokantaya gitmek gibi normal bi ses tonuyla anlattı. sinir oldum. nasıl insanlar bunlar eslerine sevgililerine mikrop bulastırma hakları kendilerinde buluyorlar dedim. o da prezarvatif kullanıyorlar dedi. Bak yaaa sanki sadece konu korunmaa ya bunun karsısındakine verdiği manevi zararı :mymeka:Çok üzgünüm çoook
neden kusra bakıyımki canım, ben size samimi olup anlatıyorum sizde samimi cevap verin istiyorum zaten. bencede yok! ama o inkar ediyo, üyeliğim vardı ama farketmemişim girmedim diyo. farkedincede silmişim diyo. ama 1 sene açık kalmış o ben varken. girmediğine hiç inanmıyorum, çünkü çıkmaya başladıktan sonra hiç bundan vazgeçircek bişey olmadı. eminim son zamanlarda bile yaptı. askere gidicek diyede yaptı. çok fenayım kızlar hep ağlıyorum doktora gitsem kesin ilaçverir, bide ne halt karıstırdıgını anlamak hesap sorabılmek için girdim baktım. gözümün önünden gitmiyo çok fenayım çok etkilendim!!
evet resmen sapıklık.
esim konusma arasında askerlerin geneleve gittiğinden bahsetmişti. birde bunu normal biseymiş gibi anlatıyordu. sanki sinemaya gitmek lokantaya gitmek gibi normal bi ses tonuyla anlattı. sinir oldum. nasıl insanlar bunlar eslerine sevgililerine mikrop bulastırma hakları kendilerinde buluyorlar dedim. o da prezarvatif kullanıyorlar dedi. Bak yaaa sanki sadece konu korunmaa ya bunun karsısındakine verdiği manevi zararı :mymeka:Çok üzgünüm çoook
bukadarmı düşkündü ? okumus insan bide ya o iğrenç mahluklara prim vericek kadar cahilmiydi?kahretsin ya
çok üzüldüm canım
nasıl böyle birşey yapabiliyorlar
aklım almıyor
sevgi varlken bağlılık varken neden zevk alıyorlar aklım almıyor
evet canım eşimde bahsetmişti
çok pis konuşanlar var dedi
ayrıntıya girmedi:umursamaz:
şahit oldunuz işte kızlar.
canım etkılenmekte cok haklısın ınankı ben bıle burdan etkılendım işte..
yanı farkında olmadan nasıl uye olunur bır sıteye anlamadım ? uye olduysa neden gırmesın kı... böyle bır sıteye uye olupta sonra unutmusum dıyebılcegını sanmıyorum ben bı erkegın !
zaten bır kere olduysa bu devamı cok rahat gelır.. o ılkını yapabılmek onemlı.. ar damarı catladımı alıskanlık bıle yapar yanıı sureklı oradan kızlarla bu tıp sohbetler yapmak..
oof of ya bı de uste cıkmalar yok mu.. vallaha sabır tası olmak lazım. bunu hıc bır kadın haketmez canım.. yaptıkları cok acizce.. bır uckur sevdasına ne ilişkiler bıtıyor, yuvalar yıkılıyor.. degıyor mu acaba elın bilmemnesine.....
ya oha dıyorum.. onlarda yer arıyor zaten fırsat bulmaya gorsunler.. ne de olsa askerdeler hesap soran yok ne yaptı ettı bılen yok takılıyorlar rahat rahat mıkroplarla..
ya ben bu mantıgı anlayamıyorum gercekten hıcte anlamayacagım...
esım doguya gıtmeden once sureklı carşıya cıktıgında bırıne bakarmı bırıyle konusurmu ona buna aklı kayarmı dusunup dusunup duruyordum sureklı tehdıt edıyordum bak bı hıssetmeme bakar anlarsam bu ıs bıter dıye.. benım tavrımı zaten hep bılyor ama yınede soylemeden rahat edemıyordum gercı soylesemde rahat edemıyorum ya hep aynı..
ınanırmısın ancak bu konu hakkında doğuya gıttıgıne sevınebılıyorum, herseyde bır hayır var demekkı yoksa sanıyorum cok kavga ederdık çook benım ıcın çok zor olurdu şimdi çarşı yuzu fılan gordugu yok etraf dağdan baska bısey yok..
ha bunların hıc bı onemı var mı aslında yok.. ınsan bir namussuzluk serefsızlık yapacaksa bu ıcınde varsa etrafında karı kız olmasa bıle dusuncelerınde yapar yapacagını.. ve benım ıcınde hepsı aynı kapıya cıkıyor hepsi birdir hepsi aldatmadır. bılmıyorum artık herkesın ıcını Allah bılıyo.. bu tıp seyler dusundugumde bıle soguyabılıyorum esımden valla...
yapan adam başka zamanda yaparyaa kızlar acaba geneleve gidiyorlarmıdır?
simdide bu kurcaladı kafamı
eger böylee bisey yapıyorsaaaaaaaa :mymeka:
canım değer mi bukadarbukadarmı düşkündü ? okumus insan bide ya o iğrenç mahluklara prim vericek kadar cahilmiydi?
şahit oldunuz işte kızlar.
ben burda onunla kurcagım yuvanın hayalını kurup ceyiz bakıp biriktirdiğim 3 kuruşu harcamaya kıyamazken o beni aldattı.
ben yeni büyüyorum!
şaka gibi geliyor bana gece uyumadım bende sinirimden..önceleride tanıtıcı reklemlar geliyordı mailine demekki onlarada üyelik yaptırmış( çok acı gerçekten..
bende dün nişanlımın mailini açmıştım baktım sitelerden davet gelmiş şu kız seni bekliyor diye mailin tamamını açtım üyelik bilgileride çıktı girdim siteye baktım burcunun dediği gibi görüntülü konuşmalı cinsten olan siteler konuştuğuna dair üyeliğine dair giç birşey bulamadım ne zaman üye olmuş hiç birşey bulamadım gerçekten üzülmeye değer mi şimdi bunlara 7 yıl akıp gitsin bıraksam akar gider...
gözlerim kan çanağı oldu işyerinde rezil oldum herkes suratıma bakıyo garip garip
psikolojim bozuldu eger kendime gelemezsem annemin yanına izmire gidicem. doktora götürsün beni
dün güneş doğmadan sokaga cıktım ilk buluştugumuz yerde oturdum agladım hiç normal değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?