- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.461
değmez belki ama elimde değil, hem hayal kırıklıgı hemde masumca sevdiğin adamın pis sapkınca şeylerden zevk aldıgını görmek...yapan adam başka zamanda yapar
canım değer mi bukadar
kendini hırpalamana,psikolojini bozmaya
annenin yanına git,biraz kendine gel
evet biz burda 3 kuruşun hesabını yapıyoruz
bir çoğunun düşüncesi aynı
al işte! hepsi aynı hepsi düzenbazbende dün nişanlımın mailini açmıştım baktım sitelerden davet gelmiş şu kız seni bekliyor diye mailin tamamını açtım üyelik bilgileride çıktı girdim siteye baktım burcunun dediği gibi görüntülü konuşmalı cinsten olan siteler konuştuğuna dair üyeliğine dair giç birşey bulamadım ne zaman üye olmuş hiç birşey bulamadım gerçekten üzülmeye değer mi şimdi bunlara 7 yıl akıp gitsin bıraksam akar gider...
benim 2 gündür gecem gundüzüm zehir oldu canım, o rahat rahat uyuyo. gercekten hakkımı helal etmıyorum!!!şaka gibi geliyor bana gece uyumadım bende sinirimden..önceleride tanıtıcı reklemlar geliyordı mailine demekki onlarada üyelik yaptırmış( çok acı gerçekten..
canım zaten spam mailler geliyo onlara takılmayın, ben üyelik maili buldum.burcucummm bu kadar yıpratma kendini. sakin olmaya calıs. bende o tarz mailler geldiğinde delirmiştim. baktım beyfendiye bisey oldugu yok ben kendi kendimi yiyorum. düşünmemeye calsıyorum. hala geliyor. arzulubilemem ne size özel mesat attı davet diyor gibilerinden. sonra bi baktım erkeklerde davet göndermiş. demek ki cinsiyeti bile belli deil üyeliğinde. cok da takmadım.
ama eger geneleve gittiyseeeeeeee o baskaaaa
orda tensel aldatma varrr
canım ben boşveremem, benim evleneceğim adamın geçmişide önemlidir geçmişini neden siliyorum, geçmiş kişinin aynasıdır bence. zaten bu olaylar biz çıkarkende olmus.Mehaba kızlar ben boşuna demiyorum size güzeller diye özel toplanmış gibi buradakiler
Bu arada kızlar siteymiş falan filan bunlar çok önemli seyler değil takmayın kafanıza bu kadar önemli olan sizin ilişkiniz zamnındakiler değil mi gerçi ben de bu konuda rahatsız olurdum yalan söylemeyeceğim ama mantıksız olduğunu biliyorum. İnanın ufak şeyler bunlar:teselli:
benim erkeklere hiç güvenim kalmadı.
ya benım sarteller atıyo yınee... ne demek erkek olmadıgın ıcın anlamazsın kadınların cınsel ısteklerı yokmu bazılarının kı erkeklerden bıle cok hatta e onlar napsın askerde napım ıhtıyacım var dıye baskalarıyla mı ıhtıyac gıdersın varmı boylesı yaa .... ya bence esını ıyıce bır uyar sen, konusanların yanında da durmasın adamında aklını celecekler yokmu oyle erkekler ya bosver nerden bılıcek deyıp goturenler.. gercı herkesın kendınde olcak bıraz ısterse yuz kısı desın aklı basındaysa kımseye uymaz..
valla çok sınırlendım ya bugun... altı ustu bır sey bee sabredemıyormusunuz oldunuzmu kudurdunuz mu noldu
değmez belki ama elimde değil, hem hayal kırıklıgı hemde masumca sevdiğin adamın pis sapkınca şeylerden zevk aldıgını görmek...
gözümle görmesem ne oldugunu belki bukadar etkılenmezdım ama ben hiç o tür seyleri izlememiştim bişeyde yaşamadım, allak bullak oldum kızlar gercekten doktora ıhtıyacım var 2tane atarax aldım hala sinirden ellerim titriyo
kıyamam canım,değmez üzüldüğünee,olan sana olmasın
benim erkeklere hiç güvenim kalmadı.
nişanı atarsam bidaha nasıl güvenirde biriyle evlenmeye kalkarım hiç olcak iş değil artık
ben iğreniyorum erkeklerden!burcudeniz kullanıcısından alıntı:a cok zormus kız ben yanaşmıyom hiçkaydirigubbakcemile3
şu alesle kpds geçsin kapışalım senle günde 100 soru çözcez tamammı?:lepi:
anlaştık canım,bu fikirle başlarsak kpssde dereceye girermişiz bidekaydirigubbakcemile3
inş iyi geçer sınavların
bütün yazılanları okudum,ne denir ki.erkekler pişman olacakları şeyleri nasıl bu kadar vurdumduymazlıkla yaparlar,hiçbirine güvenm tam değil.erkek ark.ım yaparsa günahı boynuna.ben hep şuna inanırım içinde varsa kadın erkek de farketmez.ama şöyle bir şeyde var erkekler aciz ve zaaflarına çok çabuk yenilen irade yoksunu tabiatında.yinede bir ilişkiyi bu hale getirirken nasıl bu kadar rahat olabildiklerine anlam veremiyorum.
kaç haftadır koli göndercektim, lazım bikaç sey istemişti. bugün onları gönderdim ama içine bi minicik kagıda bıle güzel bı not yazmadım yazamadım!ya burcucum of ya.. lutfen sakın olmaya calıs... aklına getırıp durma.. senı cok ıyı anlıyorum ama sakın olup ılk fırsatta bunu nısanlınla bır daha konus. duygularını dıle getır.. gercekten cok zor bırsey... ama herseyın sonu gıbı gorme.. ınsanlar neler yasıyor da hayata tekrar baglanıyor bu nedır kı.. elbette cok uzucu kırıcı ama gelecegını sımsıyah gormeye degmez...
saol canım benimanladım canım bunları bılmıyordum... bakalım zaman ne gosterıcek... kendını uzmemeye calıs lutfen..
ya bosveririm canım bişekilde unuturum bigün, hatta ayrılınca onuda unuturum mutlaka bigün gelir ama ben gururumla oynanmasını hazmedemıyorum!burcu lütfen kendini yıpratma canım.haklı olarak konuşmak bile gelmiyor içinden nişanlınla.ki zaten ne hissettiğini mektupda yazmışsın.inş. mantıklı bir sonuç çıkar da açıklığa kavuşur herşey hayırlısıyla
erkekler offf çok düşüncesizklava:hepsi birbirinin kopyası aslından
herkes gözünü dört açsın ben kocama güveniyorum diyipte sırtınızı dönmeyin
uyanık olun kızlar hepiniz çokçok zeki insanlarsınız benim gibi senelerce ayakta uyumayın
bende girdim yüz gorünmuyor zaten resmen direk oralarının resimlerini koymuslarÇok üzgünüm çoook
yapacak kişi baska adrestende yapar. onu takip edemeyiz ki.
yaa kızlar biz bu yüzde erken yaslanuyoıruz. onlar gamsızzz bisey olmuyor. kadın 40ına gelince cöküyor.
Bunu yine kadınlar yapıyor canım.Örneğin erkek anneleri evlatlarını koruyorlar bu sözlerle erkektir yapar diyorlar. Ama damatları aynı şeyleri yapınca veryansın ediyorlar.ya bı de anlamadıgım doğasında var doğasında var deyıp durulur ya,
yahu Allah bunların doğasını bılerek mı boyle yaptı karılarını aldatsınlar, yuvalarını yıksınlar, onlerıne gelene sarksınlar dıyemı bu doğayı onlara bahşetti..
bu saçmalıkta hepten beter ondan sonrada bunun ustune konuyorlar ...
hepimizin doğasında cinsellik var onumuze gelene yamulalım mı yanı, varsa eşinle var ne yapıyosan yap...
bi sn kızlar ya bakın ben bilgisayar öğretmeniyim.Bazı siteler erkeklerin maillerini bulup onlara özel nick ve şifre atayıp mail atarlar.Örneğin derlerki kullanıcı adınız:şahoni şifreniz:ttttt gibi.Yani siteler kendileri şifre belirler.
Kocanız belki hiç girmemiştir oraya.Eğer siz bu şifreyi kocanızın kendi şifresi sanıp girerseniz üyeliği aktifleştirmiş olursunuz.Diyelimki girdiniz.Orada gelen mesajlar kısmında mesaj olacaktır.Ama giden mesajlarda mesaj yoksa kocanız muhtemelen suçsuzdur.Tabi bunun diğer yöntemi eşinize veya nişanlınıza sormak.Böyle bir yere üye oldunmu kızmayacam diyerek sorun.Sert sorarsanız yanlış cevaplar alabilirsiniz.Sevgiyle kalın..
onlar spam mailler canım, benim yakaladıgım mailler kendisine ait hesap bildirileri.kızlar şifre ve kullanıcı adını o üyeliği aktifleştirmek için gönderirler.Sakın eşinizin veya nişanlınızın şifresi filan sanmayın.şöyledir mesela: Arzu sana mesaj gönderdi der siz açarsınız o maili altta kullanıcı adı ve şifre yazar.Aslında o şifre ve kullanıcı adını sırf o siteye girmeniz için gönderirler. Web sitelerinin yapısını görevimden dolayı iyi kötü biliyorum o yüzden burda okudukça sanki bana siz yanılıyomuşsunuz gibi geldi. Ama girdiniz baktınız kendi maillere cevap yazıysa falan o başka.Ama diğer türlü günahlarınıda alıyo olabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?