Ksa dnem Askerlik...

kızlar meraba nasılsınız epeydır uzak kaldım sıteden cok yogunum bu aralar hftasonu sbs kursum var haftaıcım full dolu bi de yatili okul oldugu icin nobetler derken yorgunluktan eve gelince sizip kaliyorum. bu arada da gunler hizlica gelip geciyor. sizler napiyorsunuz yarin plakalar basliyor bundan sonra daha hizli gecerler diyorlar insaaallah ole olur opuyorum hepinizi bu arada esse de indirim var ceyiz almak isteyenlere duyrulur cok guzel yemek takimlari falan var

spam maillerde mi hiç bi siteye girmemiş olsa gelmez pekii ??
canım sana spam mail geliyomu?
erkeklere gidiyo demeyin kardesime niye gitmiyo?
durduk yere kimseye bu tür yerlerden mail gelmez.
en azından 1 kez girmiştir oraya, anlaşmalı sitelerde dağıtırlar mail adresini, spam dediğimiz şeyi gönderirler.
aynı sitelerin bayanlar içinde olanları var, bizede ordan gelmesi gerekmezmi o zaman?
reklam maili diyip diyip kandırıyolar.
o maillerin bi nedeni var!!!!!

saol canım ama çeyiz almak en son yapacagım sey suan. aldıklarımı aşagı fırlatmak geliyo içimden

meraba kızlar
dün esime genelev konusunu actım cok kızdı onlar 18-20yas arasında yapılan seyler uzun dönemlerden gidenler var dedi. bu yastan sonra o tarz seylere meyil vermem dedi. baya aazarladı böyle düşündüğüm için.

evet canım.1 saattir bişeyler yazmaya çabalıyorum:1ninca:anca bunu yazabildim:roflol:
yazılanları da okuyamadım ki.yarın giricem:a015:

ya sitede problemmi var bugün
evet canım kaç saattir yazdıklarım siliniyor

:kedi:
öyleymiş canım eşimde didi :kedi:

evet canım.1 saattir bişeyler yazmaya çabalıyorum:1ninca:anca bunu yazabildim:roflol:
yazılanları da okuyamadım ki.yarın giricem:a015:
:gitme:

canım sız gelen maıllere baktıgınızda bır sıtenın acıldıgını soyledınız ama ben baktım sıte fılan yok zaten mailin konusunda yazılarında bıle dili belli olmayan yazılar var dil bile değildir, bı sıteye yonlendırılemıyorum kı oradan bakayım.. bu maıl yıllardır kullandıgı bır maıl hıc degıstırmedı.. bılmıyorum oncesınde gırmıslıgı varmıdır oyle bır ıhtımal var tabı ama bı çözebilsem sitemı degıl mı ?

bırde mailin to: yanı kime: kısmında kımısınde hıcbırsey yazmıyor kımısınde ıse atıyorum e ıle baslıyorsa mail adresi e ile baslayan alfetık sırada bır kac benzer mail var 5-6 tane....
bunun aslı ne acaba ya.................

bu arada benım oncekı kullandıgım maılıme de bu tıp mailler gelıyordu ama yenısını yaklasık 2-3 senedır kullanıyorum hıc almadım bu tıp bısey hatırladıgım kadarıyla...

hersey üstüstemi gelir ya
daha giden paramarıma üzülürken bide kazık yediğimi öğrenim
kazene söliim nickimi değiştirsin küçük emrah yapmak istiyom=(

hersey üstüstemi gelir ya
daha giden paramarıma üzülürken bide kazık yediğimi öğrenim
kazene söliim nickimi değiştirsin küçük emrah yapmak istiyom=(

burcucummm lütfen kendine gel. sen böyle üzülüp kendini yıpratınca bizde üzülüyoruz.
bunlarda gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…