Ksa dnem Askerlik...

Burcu evet canım van ne kadar dogu olursa olsun cok ıyı oldu... hayırlısı Allahtan her zaman... orası buyuk donanımlı bır sehır dogunun ıstanbulu gıbı.. askerlıgı uzun donem olacagı ıcın teror bolgesıne dusmesı endısesı vardı bende dogu olacagı kesın dı cunku... tek problemı cok cok soguk olması.... yeterkı saglık olsun buna çok sukur..

evet betülcüm ya ktmye gitmeleri konvoyla oluyo, herzaman konvoy olmazmış.
ktmden çıkışlarıda zaman alırmış, bide kışın dönenlerin kardan dolayı 1 hafta bekledikleride olurmuş
ne kadar kızgın olsam bile sağsalim gelsin diye dua ediyorum.
aptal adam hep üzüyo beniklava:

evet canım işin kötüsü tum bunlara kar kışta eklenıyor dedıgın gıbı ve doğu malum..
erken gelmesını bırak gununde gelebılse keşke, saglık olsun 2-3 gun de beklenır o kadar gunden sonra..

Hala benim gibi uyanık olan var mı kızlar arada bi özlemim depreşiyio uyuyasım gelmiyo da:bbo: bi tama alıştım diyorum bi başa dönüyorum akannehir neyse ki az kaldı gibi yarıyı geçtik işte çok şükür:icecream:

olmaz mı canım kaydirigubbakcemile3
Ben de bugün çook özledim. Bir de dışarıda yağmur yağıyor keşke yanımda olsaydı :gitme:
1 hafta iyi gidiyorsa ondan sonraki hafta sürekli ağlıyorum, özledim diye tutuluyorum resmen. Yazık o da ordan beni teselli ediyor tamam gelicem aşkım az kaldı diyor :çok üzgünüm:

gece gece yatak yeri değiştirdim
mobilyaları döve döve temizlik yaptım
annem benziyorum yaa oda böyle yapardı sinirlenince anneee=))

siz niye uyumadınız kızlar benim gibi eserikten değildir heralde
tam kaçık zıpçıktı oldum evde kendimle uğraşıyom
keske bende askere gitseydim kafam dağılırdı kaydirigubbakcemile3

sen de bi değişiklik yok mu pufff vala seninki tam sopalık ama anası karıştırıo hep valla yatck yeri yokklava:

sinirden temizliğe verdim kendimi
kafamdada bez kakılmış gibiyim görsen halimi yarılırsın=))))
ben de bugün bıraktım temizliği. sen beni dün görseydin dalga geçerdin benimle =))

Bizim burda odun kömür sobası kullanılıyor(yazık bana) kömür geldi onları poşetledim. koca koca 20 torbayı kömürlük içinde taşıyıp düzenledim. yüzümü görseniz zanci gibi olmuştum.
Benimki de gülüyor ordan bana! nişandan önce ben evine gitmiştim. hava da hafif soğuktu. benimkisi işteydi ben de bari mutfağını temizleyeyim dedim. sen misin temizlik yapan 2 gün yataktan kalkamadım. çok ateşlenmiştim. o günden sonra sana kışın temizlik yasak deyip durur ve tabi dalga da geçer benimle =))

iyi bari yanlız değilim nasılsınız kızlarkaydirigubbakcemile5
iyiyiz canım. sen nasılsın? depreşmiş özlemin yine. keşke şimdi yanımızda olsalar dimi ne güzel olurdu :asigim:

siz niye uyumadınız kızlar benim gibi eserikten değildir heralde
tam kaçık zıpçıktı oldum evde kendimle uğraşıyom
keske bende askere gitseydim kafam dağılırdı kaydirigubbakcemile3

:roflol: senin bu cevapların öldürüyor ben ya
kaynanana da böyle cevaplar versene. korksun azcık senden kaydirigubbakcemile3

anasını saf dışı ettim canım şimdilik.
telefonu açtım karısmayın artık daha şimdiden böyleyse evlenince yapamam ben dedim
delirttiler sonunda çıkıyo yavaş yavaş minik vampir dişlerim oh iyi etmişim demi=))))
rahatladım en azından ama hala sinir var üstümde

yusuum bilseydim senin için iki kelime daha eklerdim kaynanama kız
daha cok sey söyledimde anlatmıyım cadı gelin dersiniz=))
ama çıldırttı heee kadında korktu sen bukadar sinirlimiydin kızım diyokaydirigubbakcemile3
dedim sen benim içimdeki canavarı uyandırdın be kadıııın:roflol:

ohhhh ağzına sağlık az bile demişsin. Hakediyor senin kaynanatör =)
Korksun biraz senden klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…