Ksa dnem Askerlik...

saol denizcim siz kutsadınız beni sizler var ettiniz=))))
ay bugece tam geyik yapasım var benim
hadi iskoya gidelim yusum azıcık kurt dökelim
evimede cok yakın biyer var yaa püff

sorunu cevaplamadan gitmeyeyim bari işte dediğim gibi şimdilik baya iyi ama işte göstermediği bi yüzü varsa onu bilemiyorum sevgilim de annemin yapcagını sanmıyorum ablamın kaynanası böyleydi onu yola getirdi fln dio. bu arada topic fikri güzelmiş aç bitane kaynananayı ne yapmalı diye:)

deniz senin kayınvaliden nasıl
ya ben topic açmlıyım kaynanalara hayır filan diye acayip yandaşım olur eminim kampanya bile başlatabilirimkaydirigubbakcemile3
Ben çekmesem de empati kurar yine de destek olurum sana =))
Benim tatlım da şimdi nöbete kalkar. off ya biz yatarken onlar nöbet tutuyor bu havada. Zaten benimkinin ömrü nöbet tutmakla geçecek =(

ay evet bugün temizlik yparken siyah kuşağımı aradım bulamadım ama yaav
bulsaydım takla atarak girip kareteyle selamlıycaktım aras kargoyu pazartesi=))
Siyah kuşak mı :1ninca: Sen neden nişan günü elbisenin üzerine takmadın onu =) İlk izlenim çok önemlidr biliyorsun kaydirigubbakcemile3

saol denizcim siz kutsadınız beni sizler var ettiniz=))))
ay bugece tam geyik yapasım var benim
hadi iskoya gidelim yusum azıcık kurt dökelim
evimede cok yakın biyer var yaa püff
topuk muhabbetine girmek istemiyorum ama =)) Ben ve o tarz eğlenceler bir araya asla gelemem. gelmek istersem topuklarıma sıkar benim sevgili nişanlım=))

ben ona en son kozu oynayıp bibardak vişnesuyunu boşaltma olasılığım çok yüksek hihoyt
kaydirigubbakcemile3

kaynar kazana atmalı =))

yusum bu iki oldu birincisi ptt ikincisi siyah kuşak!
hep sonradan aklıma getiriyosun olmuyo ya
oh ben küsüm ne rahat düşünmüyorum sabah uyandıranda yok pireler uçuşurken
ooh yan gel yat arayan yok soran yok
süper süper=))))

polyanna burcu diyebilir miyim sana =))

maşallah de deniz ama şimdiye kadar duyduğum ve gözlediğim şey her kaynananın içinde bi kaynana daha var. valla bak o küçük olanda poposu yere yakın olan cinsten oldugu için beter oluyo.
seninki baya derinde dışa vuramamış çok şanslısın=)))))))))
oyyy gece gece iyi dedikodu yaptım heee çarpılcam töbe töbe hihi

dilediğini de yusumcum
ama kız kurusu deme işte o çok dokunur ben yalnızlığın güzel bişey oldugu fikrine alışırkene derinden yaralar bak sakın he=)
ama valla bak kontörümde bitmiyo kaç gündür rahatmış kız:roflol:

yemek ye diyen yok
nerdesin diyen yok
bugün ne giydin diyen yok
senin annen bıdıbıdı benim annemse vıdıvıdı diyen zaten artık yok=)))
çok rahatım sefam olsun=)))

senin kaynananın mı poposu yere yakın.
Ben poposu yere yakın kimi tanıdıysam hep çok fettan kişilerdi. Her türlü cinliği yaptıklarını gördüm. Neden böyle ki acaba?? Kendilerini mi şartlandırıyorlar ki! Popom yere yakın ozaman ben de fenalık yapmalıyım mı diyorlar acaba :uhm: :roflol:

kıyamam canım uyuycaksan tutmıyım seni ben bugece sarcak baskasını bulurum
ben bekarım nişanlın arar yarın sen bana bakma:roflol:

evet işte o dediğin kaynanam ama bacagı uzun değil oyüzden popo yer mesafasınde
annemn sütun gibi bacakları var hernekadar kısa olsada poposu gökdelen misali...(höööh =)))

ben şuan bekar psikolojisinde olsam emin ol bu kuduruklukla burda çatırçutur yazmam eller havaya yapardım.
maalesef hala başım bağlı hihikaydirigubbakcemile3

hayır barışssak barı
yada yok kardeş dese
çocuk gibi küstüüm booz filan komik ya
hem o hatalı olan benden özür bekliyo delimi ne askerde şapı çok verdiler çocugun beyin hücreleri öldü sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…