- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.701
Ben çekmesem de empati kurar yine de destek olurum sana =))deniz senin kayınvaliden nasıl
ya ben topic açmlıyım kaynanalara hayır filan diye acayip yandaşım olur eminim kampanya bile başlatabilirimkaydirigubbakcemile3
Benim tatlım da şimdi nöbete kalkar. off ya biz yatarken onlar nöbet tutuyor bu havada. Zaten benimkinin ömrü nöbet tutmakla geçecek =(ahaha yusum koptum ya son kozunu oynayıp beyaz da giyermiş:roflol: Neyse kızlar ben yatayım artık sonra kaçta kalktın deyince aşkım şu saatte diyorum o sabahın köründe ayakta:ecrin_bebek: Burcum sana da bu kutsal savaşta başarılar ben yine de aşk kazancak diyorum hadi hayırlısı
Siyah kuşak mı :1ninca: Sen neden nişan günü elbisenin üzerine takmadın onu =) İlk izlenim çok önemlidr biliyorsun kaydirigubbakcemile3ay evet bugün temizlik yparken siyah kuşağımı aradım bulamadım ama yaav
bulsaydım takla atarak girip kareteyle selamlıycaktım aras kargoyu pazartesi=))
topuk muhabbetine girmek istemiyorum ama =)) Ben ve o tarz eğlenceler bir araya asla gelemem. gelmek istersem topuklarıma sıkar benim sevgili nişanlım=))saol denizcim siz kutsadınız beni sizler var ettiniz=))))
ay bugece tam geyik yapasım var benim
hadi iskoya gidelim yusum azıcık kurt dökelim
evimede cok yakın biyer var yaa püff
kaydirigubbakcemile3ben ona en son kozu oynayıp bibardak vişnesuyunu boşaltma olasılığım çok yüksek hihoyt
kaynar kazana atmalı =))sorunu cevaplamadan gitmeyeyim bari işte dediğim gibi şimdilik baya iyiama işte göstermediği bi yüzü varsa onu bilemiyorum sevgilim de annemin yapcagını sanmıyorum ablamın kaynanası böyleydi onu yola getirdi fln dio. bu arada topic fikri güzelmiş aç bitane kaynananayı ne yapmalı diye:)
polyanna burcu diyebilir miyim sana =))yusum bu iki oldu birincisi ptt ikincisi siyah kuşak!
hep sonradan aklıma getiriyosun olmuyo ya
oh ben küsüm ne rahat düşünmüyorum sabah uyandıranda yok pireler uçuşurken
ooh yan gel yat arayan yok soran yok
süper süper=))))
maşallah de deniz ama şimdiye kadar duyduğum ve gözlediğim şey her kaynananın içinde bi kaynana daha var. valla bak o küçük olanda poposu yere yakın olan cinsten oldugu için beter oluyo.
seninki baya derinde dışa vuramamış çok şanslısın=)))))))))
oyyy gece gece iyi dedikodu yaptım heee çarpılcam töbe töbe hihi
kısa boylu olupta uzun bacaklı olanlar bu gruba girmez demi
annem öylede=))
kıyamam canım uyuycaksan tutmıyım seni ben bugece sarcak baskasını bulurum
ben bekarım nişanlın arar yarın sen bana bakma:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?