- 31 Temmuz 2008
- 352
- 16
- 643
- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.681
yusuum bilseydim senin için iki kelime daha eklerdim kaynanama kız
daha cok sey söyledimde anlatmıyım cadı gelin dersiniz=))
ama çıldırttı heee kadında korktu sen bukadar sinirlimiydin kızım diyokaydirigubbakcemile3
dedim sen benim içimdeki canavarı uyandırdın be kadıııın:roflol:
yaa işte arada depreşio sakinleşio öle yani istemem mi yanımda olsun şimdi
burcum sen de iyi etmişsin vala benim bile burdan tabiri caizse içimin yagları eridi oh olmuşzemuszemus
Kolsuz elbise giyerse hemen kollarına laf atarım ben :roflol: amele yanığı gibi o ne öyle diye =))zaten düğünde projektörle bağlancam size
yazarsınız biz naklen okur cevap yazarız
yusum sabahlar olmasın kaynana çatlasın yaz oldumu=)
:roflol:kız aram düzelirse öküzittinimle düzelir
kaynanadan banane
sayın ardını önünü anasını satiim=)))))))))))))
Birçok şey sevdiğin insanda bitiyor canım. eğer ki şimdiden karıştırmazsa seninle ilgili konulara ondan sonrası da aynen devam eder. tabi içinde bir canavar olanaları da var örnek burcunun kayınvalidesi, tam bir cadı.vala açıkçası benim kaynana olaylarına içgüdüsel bi gıcıklığım var annem de çekmiş baya ondan olsa gerekhep soruyorm zaten sevgilime bak böle böle yapar mı ben bunlara gelemem fln diyorum. gerci şimdilik iyi askerlikle beraber daha sık görüşüp konuşuoruz pek bi şeker de sonra değişirse diye korkuyorumfisfisfis
beyaz elbise giymeye kalkarmış seninki.hehe evet evet
ya gelinliğide giyip karşısında erdan kırcam
bide uzak biyere taşınırsam ohhh değmeyin keyfime=))
de bizim aramız hala bozuk şahzedeyle o ayrı=)))
Benimki kk şifremi istedi ben de veririm dedim. çeyiz sohbetlerine bakacak herhalde =)kk da ne?
derim sıyrılırım işin içinden
o bilmemne edepsizfrienffinderleri inkar ediyo amaa!!!
bende ederim ne vaar=)
anneler gününde bir süpürge al da imajı tamamlansın kadının =))evet süpürgesiz cadı görmek isteyenler düğünümde benden en uzak köşede hasetle izleyen bi kadın görürlerse işte o=)
askerde olduğu için öyledir inşallah. Şu kargo ulaşsaydı eline sizin için birçok şey netleşecek aslında ama aras kargo çalışanlarını selamlıyorum burdan =))ben heralde şifreyi versem ho hoooo=))))
evlenmeden boşanan ilk çift oluruz heralde , zaten anasının kuzusu buaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?