Ksa dnem Askerlik...

yaa işte arada depreşio sakinleşio öle yani istemem mi yanımda olsun şimdi

burcum sen de iyi etmişsin vala benim bile burdan tabiri caizse içimin yagları eridi oh olmuşzemuszemus

:roflol: :roflol:
Ay burdan gıcık oluyordum kadına keşke bize de bağlansaydın da iki kelime de biz söyleseydik ona =))

yaa işte arada depreşio sakinleşio öle yani istemem mi yanımda olsun şimdi

burcum sen de iyi etmişsin vala benim bile burdan tabiri caizse içimin yagları eridi oh olmuşzemuszemus

Burcu herkes gıcık olmuş kaynana valla. aranız düzelince bize kızmayasın sonra =)

zaten düğünde projektörle bağlancam size
yazarsınız biz naklen okur cevap yazarız
yusum sabahlar olmasın kaynana çatlasın yaz oldumu=)

zaten düğünde projektörle bağlancam size
yazarsınız biz naklen okur cevap yazarız
yusum sabahlar olmasın kaynana çatlasın yaz oldumu=)
Kolsuz elbise giyerse hemen kollarına laf atarım ben :roflol: amele yanığı gibi o ne öyle diye =))
Oooo hanım teyze takmış takıştırmışsın yine kaydirigubbakcemile3

vala açıkçası benim kaynana olaylarına içgüdüsel bi gıcıklığım var annem de çekmiş baya ondan olsa gerek hep soruyorm zaten sevgilime bak böle böle yapar mı ben bunlara gelemem fln diyorum. gerci şimdilik iyi askerlikle beraber daha sık görüşüp konuşuoruz pek bi şeker de sonra değişirse diye korkuyorumfisfisfis

hehe evet evet
ya gelinliğide giyip karşısında erdan kırcam
bide uzak biyere taşınırsam ohhh değmeyin keyfime=))
de bizim aramız hala bozuk şahzedeyle o ayrı=)))

benimde nişana kadar iyiydi
nişan oldu hersey ortaya çıktı mızrakları kuşandık allah allah diye koşturuyoz hala bakalım ne zaman yorulcak kaynana hatun

Birçok şey sevdiğin insanda bitiyor canım. eğer ki şimdiden karıştırmazsa seninle ilgili konulara ondan sonrası da aynen devam eder. tabi içinde bir canavar olanaları da var örnek burcunun kayınvalidesi, tam bir cadı.
Benimki de sanki yapacak gibi oldu ama ben nişanlımın peşinden hiç ayrılmadım,kuyruk misali =)) O da tek laf ettirmedi sağolsun.Ama kendi aralarında konuştular mı benimle ilgili onu bilemem tabi.

hehe evet evet
ya gelinliğide giyip karşısında erdan kırcam
bide uzak biyere taşınırsam ohhh değmeyin keyfime=))
de bizim aramız hala bozuk şahzedeyle o ayrı=)))
beyaz elbise giymeye kalkarmış seninki.

kk da ne?
derim sıyrılırım işin içinden
o bilmemne edepsizfrienffinderleri inkar ediyo amaa!!!
bende ederim ne vaar=)
Benimki kk şifremi istedi ben de veririm dedim. çeyiz sohbetlerine bakacak herhalde =)
gerçi ilk geleceği yer bu topic olur! kkya gir ordaki arkadaşlarınla dertleş diyor =)) sizleri pek bir benimsedi kaydirigubbakcemile3 hepiniz asker yolu gözlüyorsunuz birbirinizin halinden anlarsınız dio

evet süpürgesiz cadı görmek isteyenler düğünümde benden en uzak köşede hasetle izleyen bi kadın görürlerse işte o=)

ben heralde şifreyi versem ho hoooo=))))
evlenmeden boşanan ilk çift oluruz heralde , zaten anasının kuzusu buaralar
askerde olduğu için öyledir inşallah. Şu kargo ulaşsaydı eline sizin için birçok şey netleşecek aslında ama aras kargo çalışanlarını selamlıyorum burdan =))

deniz senin kayınvaliden nasıl
ya ben topic açmlıyım kaynanalara hayır filan diye acayip yandaşım olur eminim kampanya bile başlatabilirimkaydirigubbakcemile3

ahaha yusum koptum ya son kozunu oynayıp beyaz da giyermiş:roflol: Neyse kızlar ben yatayım artık sonra kaçta kalktın deyince aşkım şu saatte diyorum o sabahın köründe ayakta:ecrin_bebek: Burcum sana da bu kutsal savaşta başarılar ben yine de aşk kazancak diyorum hadi hayırlısı

ay evet bugün temizlik yparken siyah kuşağımı aradım bulamadım ama yaav
bulsaydım takla atarak girip kareteyle selamlıycaktım aras kargoyu pazartesi=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…