- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.721
evet işte o dediğin kaynanam ama bacagı uzun değil oyüzden popo yer mesafasınde
annemn sütun gibi bacakları var hernekadar kısa olsada poposu gökdelen misali...(höööh =)))
Şapı bol atsınlar diye tutturursan olacağı bu olur işte =)) Hayır ben de söyledim bunu ama benimkinin bünyesi sağlam çıktı =)hayır barışssak barı
yada yok kardeş dese
çocuk gibi küstüüm booz filan komik ya
hem o hatalı olan benden özür bekliyo delimi ne askerde şapı çok verdiler çocugun beyin hücreleri öldü sonunda
annemi sana anlatmak için izmirdeki hilton otelini örnek gösterebilirim canım:roflol: :roflol: annenin poposu nasılmış öyle ya :roflol: karnım ağrıdı gülmekten.
tmm bak yarışmak istemiyorum sizinle ama benimkinin bünyesini de böyle küçük göremezsin. potansiyelini de hesaba katarsak başabaş gider bzimkiler =))seninkinin bünye normaldi giderken canım, oysaki benimkinin??
benimkinin gitmeden önceki bünyesi edepsiz şeyler izlemeye alışmış, orda şapı yiyince bünye afalladı ben suçlamıyorum nişanlımı tüm suç askeriyenin!!!!
ya annen niye illede gelcem diye tutturduki anlamadım
senimi özledi yoksa kaynanalıkmı yaptı=)))
potansiyeli fian bırakalım göz var nizam var benimkinin girdiği yerin adı yeter heyyt be friendfinder mış!!!!! kafasını gömcem ben onun gelsin hele bitmm bak yarışmak istemiyorum sizinle ama benimkinin bünyesini de böyle küçük göremezsin. potansiyelini de hesaba katarsak başabaş gider bzimkiler =))
ya boşver ozaman nasılsa evlenince onunda annesi gelip haftalarca kalmayaçalışcak sizde, ona saysın nişanlın oh bosver 1-0 öndesiniz=) ben fena kaptırdım bizim evlilik derbi maçı havasında geçicek belli oldu:roflol:kaynanalık yaptı resmen. kız annelerinin de damarı tuttu mu erkek annelerinden hiç de geri kalır yanları olmuyor maalesef =))
potansiyeli fian bırakalım göz var nizam var benimkinin girdiği yerin adı yeter heyyt be friendfinder mış!!!!! kafasını gömcem ben onun gelsin hele bi
:roflol:ya boşver ozaman nasılsa evlenince onunda annesi gelip haftalarca kalmayaçalışcak sizde, ona saysın nişanlın oh bosver 1-0 öndesiniz=) ben fena kaptırdım bizim evlilik derbi maçı havasında geçicek belli oldu:roflol:
ay yoruldum kendimden yatıcam ben artık canım yarın bide ödev yapıcam ben hüüü
alışveriş yapıcam evde bişey kalmamış, çokta soğuk hava yarın ylnızbasıma nasıl alısverış yapcam ben hep beraber yapardık eve bırakırdı benı üff
siz ısınma turlarındasınız canım, ben direk derbiden grip şampiyonluğa oynuycam=))))))))
iyi geceler öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?