Ksa dnem Askerlik...

evet işte o dediğin kaynanam ama bacagı uzun değil oyüzden popo yer mesafasınde
annemn sütun gibi bacakları var hernekadar kısa olsada poposu gökdelen misali...(höööh =)))

:roflol: :roflol: annenin poposu nasılmış öyle ya :roflol: karnım ağrıdı gülmekten.

Şapı bol atsınlar diye tutturursan olacağı bu olur işte =)) Hayır ben de söyledim bunu ama benimkinin bünyesi sağlam çıktı =)

seninkinin bünye normaldi giderken canım, oysaki benimkinin??
benimkinin gitmeden önceki bünyesi edepsiz şeyler izlemeye alışmış, orda şapı yiyince bünye afalladı ben suçlamıyorum nişanlımı tüm suç askeriyenin!!!!

biliyor musun içerde kim var ???
Annem :gitme:
Halbuki orda şimdi nşanlım yatıyor olacaktı. bugün tutturdu kaynanatörüme selam söyle diyor =))

tmm bak yarışmak istemiyorum sizinle ama benimkinin bünyesini de böyle küçük göremezsin. potansiyelini de hesaba katarsak başabaş gider bzimkiler =))

tmm bak yarışmak istemiyorum sizinle ama benimkinin bünyesini de böyle küçük göremezsin. potansiyelini de hesaba katarsak başabaş gider bzimkiler =))
potansiyeli fian bırakalım göz var nizam var benimkinin girdiği yerin adı yeter heyyt be friendfinder mış!!!!! kafasını gömcem ben onun gelsin hele bi

kaynanalık yaptı resmen. kız annelerinin de damarı tuttu mu erkek annelerinden hiç de geri kalır yanları olmuyor maalesef =))
ya boşver ozaman nasılsa evlenince onunda annesi gelip haftalarca kalmayaçalışcak sizde, ona saysın nişanlın oh bosver 1-0 öndesiniz=) ben fena kaptırdım bizim evlilik derbi maçı havasında geçicek belli oldu:roflol:

potansiyeli fian bırakalım göz var nizam var benimkinin girdiği yerin adı yeter heyyt be friendfinder mış!!!!! kafasını gömcem ben onun gelsin hele bi

=)) Geldikten sonra geri dönmek için dua edecekler herhalde!
Tatlım ben esnemeye başlamışken yatayım yoksa sabah olur uyuyamam.Şu aptal horozlar da ötmelerini keserlerse inşallah uyurum bu sefer.
Yarın görüşürüz, ii geceler opuyorumnanaktan

:roflol:
evlenince başlasaydık bari bizimkisi =))

ay yoruldum kendimden yatıcam ben artık canım yarın bide ödev yapıcam ben hüüü
alışveriş yapıcam evde bişey kalmamış, çokta soğuk hava yarın ylnızbasıma nasıl alısverış yapcam ben hep beraber yapardık eve bırakırdı benı üff

ben de kaç gündür çarşıya çıkayım diyorum ama yağmur bir dinmiyor ki!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…