- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.761
neden ağlıyosun :sinifsinif:
canım bende hipotiroid ve haşimoto var 3 senedir filan.ama olsa tahlillerde çıkardı
tahlillerine bi baksana canım antitpo antitpg bide tsha bakılmışmı ve degerlein kaç?
gözünüz aydın canım benim inşallah o günleride görürsünopuyorumnanaktan
trioid olup olmadığı tsh tahliliyle mi çıkarben mesa hastanesine gidiyorum orda şen hanım var. benim doktorum
az kaldı canım ya2 dir arıyorum konuşamadık canım çok sıkıldı komutan çok sıkıyo anlaşılan zaten panik atak olduğumu öğrendim.dün geceden beri 3-4 saat uyumuşumdur canım bunaldım buaralar.çarşı izni haftalardır yok netten görmek de=(( neyse alışmak zorundayım bu duruma 2 buçuk ay sonra yanımızdalar
şafak artık inişe geçtia.s 75
teşekkür ederim canımGünaydın kızlarrr nasılsınız kasımı çizitititrmeye başladınız mıkaydirigubbakcemile3
Bu arada geçmiş olsun Dirimcim inşallah önemli bişi degildir
canım bende hipotiroid ve haşimoto var 3 senedir filan.ama olsa tahlillerde çıkardı
tahlillerine bi baksana canım antitpo antitpg bide tsha bakılmışmı ve degerlein kaç?
gözünüz aydın canım benim inşallah o günleride görürsünopuyorumnanaktan
trioid olup olmadığı tsh tahliliyle mi çıkar
kızlar tsh hormonuma bakıldı,normal değerinde
yanımda olmadığı için kaç olduğunu hatırlmaıyorum
antitpo ve antitpg ye bakılmadı ama
bide reglinin kaçıncı günü gidiliyor?
az kaldı canım ya
ayın 15 inde tam 2 ay kalacak
şaka gibi
neydi o ilk günler :bbo:
evet canım bi kasım la aralık var ocak çabuk geçer diye tahmin ediyorum.zemuszemus
geçmiş olsun dirim buarada inş sonuçlar temiz çıkar tiroid demişken belirtilerinin hepsi bende mevcuttu tahlil yaptırdım temiz çıkmıştı
malesef artık bir panik atak sahibiyim bendelaelaelaelaelae sevgilime söylesemmi karar veremedimfisfisfis
geçmiş olsun dirim buarada inş sonuçlar temiz çıkar tiroid demişken belirtilerinin hepsi bende mevcuttu tahlil yaptırdım temiz çıkmıştı
malesef artık bir panik atak sahibiyim bendelaelaelaelaelae sevgilime söylesemmi karar veremedimfisfisfis
anladım canımregli zamanında gitmiyorum ben. doktor sadece adetin düzenli gidiyor mu? birde kac gün önce oldun diye soruyor. ona göre kendi degerlendiriyor galiba.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlarrr bu arada kocisimden mektup geldi opuyorumnanaktan
cok güzel bir duygu
onu cokkk seviyorummmm:asigim:
canım geçmiş olsunaz kaldı canım ya
ayın 15 inde tam 2 ay kalacak
şaka gibi
neydi o ilk günler :bbo:
evet canım bi kasım la aralık var ocak çabuk geçer diye tahmin ediyorum.zemuszemus
bende merak ettim belirtilerini
ben de panik atak olma yolunda ilerliyorum sanırım
herşeyi dert ediyorum
canım geçmiş olsun
bende merak ettim belirtilerini
ben de panik atak olma yolunda ilerliyorum sanırım
herşeyi dert ediyorum
ay geçmiş olsun canım, bende panik atak değil ama bu tiroidlerden kaynaklanan aşırı sinir hali varsaol dirimcim.hiçbişeyi takmamak lazım.bende ki belirtileri bişeyi kafamda büyütünce ve sinirlenince yada ortada bişey yokken tam nefes alamıyorum,huzursuzluk,endişe,daralma,baş dönmesi. ve bu ataklar ne kadar sıklıkla çıkacağı belli değilmiş.yani bende olduğu gibi.bi ara hiç yoktu 1 senedir falan şimdi bu nefes darlığı yine çıktı.keşke daha önce doktora gitseydim.dün olduğu gibi öyle derin nefes alıyorum ki ister istemez boğulmaktan kurtulmak için sanki.böyle bişey
canım herkesin başına gelebilirsaol dirimcim.hiçbişeyi takmamak lazım.bende ki belirtileri bişeyi kafamda büyütünce ve sinirlenince yada ortada bişey yokken tam nefes alamıyorum,huzursuzluk,endişe,daralma,baş dönmesi. ve bu ataklar ne kadar sıklıkla çıkacağı belli değilmiş.yani bende olduğu gibi.bi ara hiç yoktu 1 senedir falan şimdi bu nefes darlığı yine çıktı.keşke daha önce doktora gitseydim.dün olduğu gibi öyle derin nefes alıyorum ki ister istemez boğulmaktan kurtulmak için sanki.böyle bişey
canım anti tpoya bakmadılardirimcim tshın normal çıksa bile antı tpo yüksek çıkabiliyo.
zaten antikorlr genelde tshı bozuyo, ama doktorlar bu hastalıgı pek önemsemedikleri için bakmıyolar.
haşimoto hastalığına tutuldum topicine bi göz at, senin belirtilerin haşimoto gibime geliyo. doktordanda anti tpo tatlili iste bence mutlaka çok sorumsuz bu konuada doktorlar !!!!
aynen ya mesela maaaşımı aldım bankaya gidip borçları ödeyene kadartakıcak bişey buluyoruz hep nedense canımisteklerimiz hemen olsun istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?