- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.801
hayır 9. gün bugün!!! bide okadar para alıyolar hızlı bilmemne diye
sabah bastım zaten nerde benim kargom dedim kaybolduysa açık açık söyleyin dedim, bugün elinde olur dediler eger akşama kadar olmazsa iş çıkışı siyah kuşağımı kuşanıp saldırcam bukez
bu ayın 17 si mi?
daha ne istiyosun canım ben taa eylülde aralık 21 için randevu aldım hala sıramı bekliyorum:roflol:
utanmıyonmu bide şikayet etmeye:mymeka:
:roflol:
:kedi:bu ayın 17 si mi?
daha ne istiyosun canım ben taa eylülde aralık 21 için randevu aldım hala sıramı bekliyorum:roflol:
utanmıyonmu bide şikayet etmeye:mymeka:
:roflol:
:kedi:oda bişimi ben şubatta hamileyken hazirana ultrason günü vermişlrdi kaydirigubbakcemile3
oda bişimi ben şubatta hamileyken hazirana ultrason günü vermişlrdi kaydirigubbakcemile3
:kedi:
amanınnn şaka gibi kaydirigubbakcemile
:kedi:
canım sen hamilemiydin
canım başın sağolsunhamileydim 5 haftalıkken öğrendim bir buçuk ay sonra kaybettim
kıyamam canım ya..üf. olsun daha çook olur bebişinizhamileydim 5 haftalıkken öğrendim bir buçuk ay sonra kaybettim
:roflol::roflol: allah seni napmasın kız:roflol:çok yoruldum yine bugün. benim neyime topuklu ayakkabı giymek :mymeka: ayaklarım feci sızlıyor -tatlicadiarzu-
Sizlerde de ne hastalıklar çıkmış böyle! Geçmiş olsun.
Bu haşimoto nedir? Ne garip bir isimdir bu böyle.
Burcu hala gitmedi mi şu kargo? Pembe dizi gibi oldunuz valla. :roflol: Yok yok valla. KÖtü şişman kaynana, kendinden bile habersiz kayınbaba, fedakar ve güzel anne, aklıbaşında şirin güzel bir kız ve aşık ama ne yaptığı tam belli olmayan bir nişanlı kaydirigubbakcemile3 TAbi bir de sponsorlar var: Aras kargo ve kk :roflol: İnşallah final güzel olur canım =) Kötü bir final istemiyorum ona göre =)
canım başın sağolsun
bebek istiyormuydunuz peki
kıyamam canım ya..üf. olsun daha çook olur bebişiniz
:roflol::roflol: allah seni napmasın kız:roflol:
zaten evlenirsem eğer bukadar vukaatın üstüne kurban kesicem ahanda adak adadım şahitsiniz tamammı kavurmalı pilavınıda düğünüme gelen yer gelmeyen avcunu yalar:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saltanatım 2.5 ay sonra sona erecek zaten şekerimbende çok istiyorum şöyle acaba bugün akşama ne var diye merak etmeyi
niyeyse hep menüyü biliyorum çünkü ben yapıyorum ya püfffff
canım hayırlısıyani kısmet dedik korunmadıkta ama varlığınada çok alışmıştıknasip
:roflol:yok yok sen bana aras kargoyla gönder kavurmalı pilavımı :roflol: :roflol:
kıyamam canım ya..üf. olsun daha çook olur bebişiniz
:roflol::roflol: allah seni napmasın kız:roflol:
zaten evlenirsem eğer bukadar vukaatın üstüne kurban kesicem ahanda adak adadım şahitsiniz tamammı kavurmalı pilavınıda düğünüme gelen yer gelmeyen avcunu yalar:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok yok sen bana aras kargoyla gönder kavurmalı pilavımı
canım hayırlısı
okadar çok düşük yapan tanıyorum ki
eskilere göre bayağı bir artış var
sen kaç yıllık evliydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?