Ksa dnem Askerlik...

burcucum belirtilerini okudukça daha bi kuvvetli sıkıyorlar sanki boğazımı kafamçokkarıştı
psikolojimide bozdu iyice
canım peki doktorun tahlilleri regl iken mi istedi
bende ona göre randevu alayım diyorum
reglle bi alakası yok canım, aç tok olmanda bişey değiştirmiyo. onlar bakmak istemeseler bile sen antikorlarına baktır mutlaka, içinde rahat eder.tsh ınada baktır yıne değişkendir çünkü

tezcanlısın bide anladığım kadarıyla
ben de hiçbişeyi takmayan rahat insanlardan olmak istiyorum,bi başarabilsem:dilcikar:fazla detaycı olmak da yıpratıyo insanı

benim nişanlımda acayip rahat, sinr ediyo beni
hep diyorum sen uzun yaşarsın diye, adamda stresten eser yok ya!
sınav zamanları ben kurdeşen dökerdim adam pes oynardı=)))

benim nişanlımda acayip rahat, sinr ediyo beni
hep diyorum sen uzun yaşarsın diye, adamda stresten eser yok ya!
sınav zamanları ben kurdeşen dökerdim adam pes oynardı=)))
kaydirigubbakcemile
benim eşimde öyle
stresten saçıma ak düştü :çok üzgünüm:
işin gücün yoksa uğraş dur boyayla artık :hulya:

ne güzel ya evet başarılı da olur nişanlın burcu.rahat insanların işleri daha iyi gidiyo bence.=))benmki de rahattır ama şimdi çok stresli askerde.zora gelemez üşengeçtir

ne güzel ya evet başarılı da olur nişanlın burcu.rahat insanların işleri daha iyi gidiyo bence.=))benmki de rahattır ama şimdi çok stresli askerde.zora gelemez üşengeçtir
evet canım zaten hep benden daha şanslıdır iş konsunda aman nazar değmesinde erkeklerin yapısı bu aslında ama benimki daha bi gebeş ya! en basiti kaç gündür küsüz ve kendisi suçlu oldugunu bildiği halde ne arıyo ne üzülüyoklava:
kızlar kkda problem mi var bana mı öyle geliyor
evet var canım bıktırdı valla artık

canım kargon bugün ulaşır da işallah arar nişanlın bize haber et lütfenkaydirigubbakcemile3
evet takmıyo anlaşılan ya da kötü şeyler getirmiyo aklına=)biz küsken de soğuk tavırları bezdirirdi beni nerden geliyo bu rahatlık:dilcikar:
az önce konuştum bi duygusallık benmkin de.askerlik çok yaradı bu yöndennaniknanik

benimkiside küs kalamıyor :icecream:
acayip duygu sömürüsü yapıyorum
heheh :icecream:

ben mümkünse bidaha askerlik adını bile duymak istemiyorum ben yapsam bukadar eziyet çekmezdim ya!!:dilcikar:
haber vercem canım ya imana gelip özür diler yada ben tekmeyi basarım artık valla bezdim canımdan çıldırttı sonunda

bizde hep naz yapan o oldugu için ben naz yapınca şaşırıyo
zaten o gelinlik giysin ben damatlığa daha çok yakışırım bence!!

hayır 9. gün bugün!!! bide okadar para alıyolar hızlı bilmemne diye
sabah bastım zaten nerde benim kargom dedim kaybolduysa açık açık söyleyin dedim, bugün elinde olur dediler eger akşama kadar olmazsa iş çıkışı siyah kuşağımı kuşanıp saldırcam bukez

benimkiside küs kalamıyor :icecream:
acayip duygu sömürüsü yapıyorum
heheh :icecream:
aynen.askerdeyken sesim sönük çıkarsa hemen sabret,dayan moduna geçiyo=))
bizde hep naz yapan o oldugu için ben naz yapınca şaşırıyo
zaten o gelinlik giysin ben damatlığa daha çok yakışırım bence!!
çok tatlısın canım allah iyiliğini versinsırnaşık şeybi gelsin de naz nasıl yapılırmış gösterrisn :1closedeyes:
bastınmı sonunda!9 gün de ehhh yanii.hakettiler karateyi sonunda

:roflol::roflol:
süper ya şöyle gözümde canlandırdımda
kim tutar seni

:roflol::roflol:
süper ya şöyle gözümde canlandırdımda
kim tutar seni
evet çıldırttılar ama azgın boğa kadar sinirliyim saldırcak yer arıyorum kaşınmasalardı napiim canım! kağnı arabasına versem şimdi varmıştı tunceliye be
darksea bu tamamen cadılık ama sen daha tatlısın canım saol hihi=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…