- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.781
reglle bi alakası yok canım, aç tok olmanda bişey değiştirmiyo. onlar bakmak istemeseler bile sen antikorlarına baktır mutlaka, içinde rahat eder.tsh ınada baktır yıne değişkendir çünküburcucum belirtilerini okudukça daha bi kuvvetli sıkıyorlar sanki boğazımı kafamçokkarıştı
psikolojimide bozdu iyice
canım peki doktorun tahlilleri regl iken mi istedi
bende ona göre randevu alayım diyorum
aynen ya mesela maaaşımı aldım bankaya gidip borçları ödeyene kadar
sıkıntıya giriyorum,bi ödeseydim bi kurtulsaydım
her ay böyleyim
eşimin yanına gidicem bilet alırken bi alsaydım bi gitseydim
gidene kadar başıma ağrılar giriyor
kaydirigubbakcemilebenim nişanlımda acayip rahat, sinr ediyo beni
hep diyorum sen uzun yaşarsın diye, adamda stresten eser yok ya!
sınav zamanları ben kurdeşen dökerdim adam pes oynardı=)))
evet canım zaten hep benden daha şanslıdır iş konsunda aman nazar değmesindene güzel ya evet başarılı da olur nişanlın burcu.rahat insanların işleri daha iyi gidiyo bence.=))benmki de rahattır ama şimdi çok stresli askerde.zora gelemez üşengeçtir
evet var canım bıktırdı valla artıkkızlar kkda problem mi var bana mı öyle geliyor
aynen.askerdeyken sesim sönük çıkarsa hemen sabret,dayan moduna geçiyo=))benimkiside küs kalamıyor :icecream:
acayip duygu sömürüsü yapıyorum
heheh :icecream:
çok tatlısın canım allah iyiliğini versinsırnaşık şeybi gelsin de naz nasıl yapılırmış gösterrisn :1closedeyes:bizde hep naz yapan o oldugu için ben naz yapınca şaşırıyo
zaten o gelinlik giysin ben damatlığa daha çok yakışırım bence!!
bastınmı sonunda!9 gün de ehhh yanii.hakettiler karateyi sonundahayır 9. gün bugün!!! bide okadar para alıyolar hızlı bilmemne diye
sabah bastım zaten nerde benim kargom dedim kaybolduysa açık açık söyleyin dedim, bugün elinde olur dediler eger akşama kadar olmazsa iş çıkışı siyah kuşağımı kuşanıp saldırcam bukez
:roflol::roflol:hayır 9. gün bugün!!! bide okadar para alıyolar hızlı bilmemne diye
sabah bastım zaten nerde benim kargom dedim kaybolduysa açık açık söyleyin dedim, bugün elinde olur dediler eger akşama kadar olmazsa iş çıkışı siyah kuşağımı kuşanıp saldırcam bukez
evet çıldırttılar ama azgın boğa kadar sinirliyim saldırcak yer arıyorum kaşınmasalardı napiim canım! kağnı arabasına versem şimdi varmıştı tunceliye be:roflol::roflol:
süper ya şöyle gözümde canlandırdımda
kim tutar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?