- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.821
:roflol:
bende istiyorum :roflol:
burcu bize aras kargoyla gönderir canım :roflol:
ayy nasıl istedi canım ya cokacimcoook resmen kokusu geliyor burnuma. burcu bir yerlerim şişerse :mymeka: kaydirigubbakcemile3
gelene kadar şişer şişer patlarız artıkın :hulya:burcu bize aras kargoyla gönderir canım :roflol:
ayy nasıl istedi canım ya cokacimcoook resmen kokusu geliyor burnuma. burcu bir yerlerim şişerse :mymeka: kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıktım
iyi akşamlar
siyah kuşak sahibi burcu aras kaargoyu adam edecek ben inanıyorum ona kaydirigubbakcemile3 aras kargonun miladı burcu olacak. burcudan önce hantal bir temposu olan bir aras kargo varken siyah kuşağıyla şubeye giren burcu şirketin hızını tamamen değiştirecek ve bambaşka bir hızla karşımıza çıkacak aras kargo kaydirigubbakcemile3şişerse aras kargodan gelen kurtlu halini düşün hemen iner kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yani kısmet dedik korunmadıkta ama varlığınada çok alışmıştıknasip
kızlar ben çıktım
iyi akşamlar
sanada canım
insallah güzel, saglıklı cocuklarınız olur canım en önemli iyi huylu ahlaklı...
bende cocuk istiyorum. hamileyim sanmıstım ama deilmişim
iyi aksamlar kızlarrrr
hehe canı çeken düğünüme gelir şekerim valla ben yedirmiycem demedim gelin bide ceplerinize doldurun:roflol:kız açım kavurma pilav dedin offf canım çekti
burcu zahmet edip içine kavurma koyma o kargoyla o pilav gelene kadar zaten kavurma kendiliğinden olur ama kurtlu kavurma pilavı olur kaydirigubbakcemile3
isteyen gelir öyle bedavaya yok aaa-tatlicadiarzu-:roflol:
bende istiyorum :roflol:
aras kargo artık benim çöpümü almaz şekerim akşam çıkışta yine gittim kadın telefonunu ver gidince direk arıycam diyo bıktılar benden demişlerdir anaa karı çatlak çıktı hehehheyok yok sen bana aras kargoyla gönder kavurmalı pilavımı :roflol: :roflol:
iyi işte kız kocişin şişlamladın sanar, göğüslerinde şişer işte ne güsel heheheheh:roflol:burcu bize aras kargoyla gönderir canım :roflol:
kaçma kızkaydirigubbakcemile:roflol:siyah kuşak sahibi burcu aras kaargoyu adam edecek ben inanıyorum ona kaydirigubbakcemile3 aras kargonun miladı burcu olacak. burcudan önce hantal bir temposu olan bir aras kargo varken siyah kuşağıyla şubeye giren burcu şirketin hızını tamamen değiştirecek ve bambaşka bir hızla karşımıza çıkacak aras kargo kaydirigubbakcemile3
birazdan burcu gelip beni pataklamadan ben de kaçayım bari :mymeka: :roflol:
ay acaba allah bana işaretmi gönderiyo
bu hayırsız bosver sen diyoda benmi anlamıyorum-tatlicadiarzu-
bukadar aksilik valla küçükemrahın filmlerinde olmuyo
hayır abdestimide alırım hep noluyo anlamadımki:roflol:
aras kargo artık benim çöpümü almaz şekerim akşam çıkışta yine gittim kadın telefonunu ver gidince direk arıycam diyo bıktılar benden demişlerdir anaa karı çatlak çıktı hehehhe
iyi işte kız kocişin şişlamladın sanar, göğüslerinde şişer işte ne güsel heheheheh:roflol:
kaçma kızkaydirigubbakcemile:roflol:
arkamdan dedikodumu yapmışlar komşular yetişiiiiinnkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3saçımı çekiştirip durmasana yaa :mymeka:
Seni nişanlıma söylerim bak :roflol: hem sen biliyor musun benim nişanlım polis naniknanik topuklarına sıkar haaaaaa :roflol: :roflol:
geldiler bana iyice bugün. 82gün sonra gidecekler inşallah =))
benimkide elektrikçi sana bi şok verir görürsün heee kocanın copu filan solda sıfır kalır hahayt:roflol:saçımı çekiştirip durmasana yaa :mymeka:
Seni nişanlıma söylerim bak :roflol: hem sen biliyor musun benim nişanlım polis naniknanik topuklarına sıkar haaaaaa :roflol: :roflol:
geldiler bana iyice bugün. 82gün sonra gidecekler inşallah =))
benimkide elektrikçi sana bi şok verir görürsün heee kocanın copu filan solda sıfır kalır hahayt:roflol:
o asıl bana elektriği vercek mektubu okuyunca :roflol:
ya bu yetenek sizsiniz türkiye ne saçma bi yarışma bikere ismi ofsaty ya!
'yeteneksizsiniiiiz türkiye' diyo resmen hakaret ediyo bekaydirigubbakcemile3
ayy ıssız adamı izledim üzüldüm ya yazık ben izlememiştim bunu beğenmem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?