Ksa dnem Askerlik...

karayip korsanlarına benzemiş :roflol:

ne çok dalga geçtik adamla yakaydirigubbakcemile

saolun kızlar
kızz allah korusun kargoyla ilişkimiz kampumbağa hızlında zaten, ömür dayanmaz buna yav=))

fena mı olur aras kargoyu bekleyene kadar bide bakmışın kendi gelmiş
paket gitti geldi derken bi bakarsın nişanlını getirmiişler yeter leenn bıktık sizden alın birbirinizi napıyorsanız yapın arada kaldık yaw dicekler kaydirigubbakcemile3

dirim ben yeni bi şampuan aldım canım
placenta diye azıcık tuzlu ama kozmetik şampuandan bıktım
dün yıkadım memnun gibiyim şimdilik haber veriyim dedim

keşke...
ama ben o aklımdakileri silmeden yada unutmadan geldiğinde sarılmam bile boynuna.
özlüyorum ama çok gururluyum hayatta ölsemde sarılmam

akannehir
kırk tl mi gerçekten,googldan arattım
canım sağol bi doktora gidip geleyim bende değiştireceğim zaten
olmazsa bende bunu alayım

akannehir
kırk tl mi gerçekten,googldan arattım
canım sağol bi doktora gidip geleyim bende değiştireceğim zaten
olmazsa bende bunu alayım
yok değil canım 20ye aldım, o losyonlu fiyatıdır losyona gerek yok.
buğday özlü mis gibi kokuyo, diğer organik şampuanlar gibi kurutmuyoda krem kullanmadım ama yumuşacık
inşallah bozulmaz organicumla bunun arasında kaldım ama bu daha kaliteli gibi geldi bana

kozmetiklerden neden memnun değildin döktüklerinden mi
evet canım ya hem yıpranıyo sanki, benim saçlarım çok güzeldi ama hem azaldı hemde yıprandı.
yüzüme gözüme makyaj malzemesi alacağıma adam gibi şampuan alcam bundan sonra, 2 ayda 1 20tl vercem canım saçlarımaopuyorumnanaktan
inşallah eski haline dönerler

benimkilerde dökülüyodu bioblas aldım beğendim baya azalttı dökülmeyi yıpranma işine yarıyomu bilmiyom hiç dikkat etmedim

benimkilerde dökülüyodu bioblas aldım beğendim baya azalttı dökülmeyi yıpranma işine yarıyomu bilmiyom hiç dikkat etmedim
onuda begenenler var ama güvenemedim ya işte, bide diymethicol diye bi silikon malzemesi var, onun oldugu şampuanları almıycam artık. bakalım mennun kalırsam yazarım sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…