- 11 Ağustos 2008
- 12.350
- 1.662
- 773
- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.901
canım çok geçmiş olsunkızlar merhaba buralarda mısınız ben geldim canım çok sıkkın ya bizim birlikte hastalar varmıs askım da hasta oldu grip mi diye ödüm kopuyo ya revire çıkmış istirahat bile vermemişler yamafoldumben
geçmiş olsun canımselam kızler
benim sevgilim de çok hastaydı geçen hafta bronşit de olmuş 1saat bile istirahat vermedilero halde nöbete dewam yani aynen öyle ölse kalsa kimsede 1 saat dinlen demez şimdi de bu soğukta kalorifer falan yokmuş askerlik çok zor :çok üzgünüm:sivil hayatın kıymetini anlamışlardır çoktan
süperim demii opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3dirim canım avatar puhaha:roflol:
saçlar da yakıyodelikafadulden
benimkide bisabah beni arayıp azarlamıştı, işyerindeki bi abiyle aldatıyomusum onu rüyasındagünaydınsengözlerimebaksanab
73zemuszemus
aşkımı rüyamda başka bi kızla gördüm kızın üstüne yürüdüm patakladım benmkine baktım umrunda bile değil yav :mymeka:
garibim sanki askerden başka insan yüzü gördüğü var haftalardır çarşı izni bile yok
dirim yeni avatarını bende çok hoş buldum=)o gözlüklerden bana da lazım bi
tanekaydirigubbakcemile3:asigim:
akannehirkaydirigubbakcemile3günaydınsengözlerimebaksanab
73zemuszemus
aşkımı rüyamda başka bi kızla gördüm kızın üstüne yürüdüm patakladım benmkine baktım umrunda bile değil yav :mymeka:
garibim sanki askerden başka insan yüzü gördüğü var haftalardır çarşı izni bile yok
dirim yeni avatarını bende çok hoş buldum=)o gözlüklerden bana da lazım bi
tanekaydirigubbakcemile3:asigim:
kaydirigubbakcemilebenimkide bisabah beni arayıp azarlamıştı, işyerindeki bi abiyle aldatıyomusum onu rüyasında
ciddi ciddi kavga etcektik ya , bende görüyorum öyle rüyalar bazen ama popom açıkta kalmıştır diyip geçiyorum, olay çıkarmaya birebir benimki
hala aramadı zaten busefer arasa atlayıp kendim gidecem:roflol:
niyeki canımkızlarr nasılsınız
günaydınnn
ben burcunun ve dirimin avatarlarını göremiyorum :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?