- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.881
evetmafoldumben
onuda begenenler var ama güvenemedim ya işte, bide diymethicol diye bi silikon malzemesi var, onun oldugu şampuanları almıycam artık. bakalım mennun kalırsam yazarım sizede
allahtan bekarız
eger evli olsak geri dönüşü asla yoktu, ben gelemem iğrenç şeylere
o kokuşmuş stüdyolarda çekilen pis bedenleri izlesin dursun aç köpekler gibi
hiçbişey beklemiyorum. askerden gelene kadar düşünemiyorumda, burad olsa ayrılmıstık ama askerde olunca haklıyken haksız olmak var.evlenince bakmam sözü vermesimi rahatlatır yoksa bakmadım deyip ikna etmesimi neyi bekliyosun ki
canım o saç diplerini tıkıyomuş
saçı cansız bırakıp döküyomuş, bunu bana bi kuaförde söylemişti, burdada okudum topic açmışlar hatta
ondan beri arıyodum zaten düzgün bi şampuan, benim aldıgımda yok organik şampuan benimkisi
iyi canım ya memnun kalırsan haber veryok değil canım 20ye aldım, o losyonlu fiyatıdır losyona gerek yok.
buğday özlü mis gibi kokuyo, diğer organik şampuanlar gibi kurutmuyoda krem kullanmadım ama yumuşacık
inşallah bozulmaz organicumla bunun arasında kaldım ama bu daha kaliteli gibi geldi bana
benimde :gitme:benim kocam asker biliyonmu
acıların kadını :roflol:
:kedi:küçük dirim senin tasın tarağın varmıydı kaydirigubbakcemile3
biliyorum canım, zarar vermesin yeter yumusak tutsun birazda yoksa kafamda yagmur ormanları filan bekemiyorum zatenkaydirigubbakcemile3iyi canım ya memnun kalırsan haber ver
ama şampuanların bir etkisi yok biliyosun dimi
faydası demek istedim
hiçbişey beklemiyorum. askerden gelene kadar düşünemiyorumda, burad olsa ayrılmıstık ama askerde olunca haklıyken haksız olmak var.
içim rahatlamıycak asla, güvenmiycemde. zamana bıraktım,bu 2 ayı geçirmeye bakıcam.
sende haklısın ama gururuma cok dokundu, evli olsam öldürürdüm belkide!yani canım bu konuda kimse benim kadar keskin hatlara sahip değildir diyebilirmlmaz:
ama bunun için vazgeçme çünkü neredeyse hepsi böyle yani bu konudaki tek çözüm evlenmemek sevmemek e buda mümkün değil evlendikten sonra yapmasın geçmiş için yapacak bişi yok sen ona yetmessen evlenince baska şeylerede ihtiyaç duyarsa sorun orda
hoş oturup beraber izleyenlerde var :umursamaz:
aslında çok ciddi ve önemli bir konu ama daha fazla ayrıntıya giremicem burda malesefki bütün erkekler bakıyo diyebilirm yada bakmıştır bunun için kendini yıpratma ona normal deme kız küs ama bunun için terk etmek sanırım faydasız :sinifsinif:
askerlerede yapıcaklarmıs su domuz gribinikızlar merhaba buralarda mısınız ben geldim canım çok sıkkın ya bizim birlikte hastalar varmıs askım da hasta oldu grip mi diye ödüm kopuyo ya revire çıkmış istirahat bile vermemişler yamafoldumben
ya işte o malum gripten bahsediyorum ben de o hastalıgı olanlar varmış diye duymus şimdi de kendisi hasta ya bi istirahat bile vermemişler anladım ki orda hiç değerimiz yok diyo ölsek kalsak nolcak dio bakmamış bile doktormafoldumben
ah canım ah tvde gösterdikleri gibi bi muamele mi bekliyosun
benim eşim kaç gündür grip öksürmekten korkuyom bazen sanki ciğerleri dışarı fırlıyacak
çare olsa gider revire ama malesef iğne yapıolar her hastalığa sonra 1 hafta üstüne oturamıyosun diyo bide istirahat verdikleinde maaşlarından kesiyorlar ne veriyolar sankide bide kesinti yapıyorlar malesef şunu kabullenelim askerlerimiz hepimizi koruyo ama askeriye onları korumuyor çok özürdilerim ama hayvan muamelesi yapıyolar hoş şimdi hayvanlara daha çok ilgi alaka var tv de ah şehitlerimiz vah şehitlerimiz deyip anca ağaç diksinlerr baktıkça keyifleniyorlardır kesin onların nazarında şefkate layık insanlar şehit mertebesine yükselmiş vatanını müdafa ederken canını feda etmiş fedailer değil nese biraz daha yazarsam ağır konuşacam Allaha havale ediyorum askerleri sömürenleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?