- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.921
bizim iş yerindeki bilgisayar da çoğu siteleri açmıyor
mesela kendi yaptığım evlilik takvimini göremorummmmklava:
tamam şekerim :hulya:ha haa ne güzel yaa kaydirigubbakcemile3
eve gidince bakmalıyım
hemen kaldırayım deme
bizimde aynı yadevlet dairelerinde cogu site yasaklı.
umarım kadınlar kulubude kapanmaz
bizde de aynı sorun var
tübe tübeee=)mersi şekerim
kendimi bu öküz gibi hissediyorum zatii
kaydirigubbakcemile3senin ki de aynı benm gibi ciddiye almış napiyim kızın dizine yatmıştıkötükedihüso açık kalmıştır bitarafım kesin=)benimkide bisabah beni arayıp azarlamıştı, işyerindeki bi abiyle aldatıyomusum onu rüyasında
ciddi ciddi kavga etcektik ya , bende görüyorum öyle rüyalar bazen ama popom açıkta kalmıştır diyip geçiyorum, olay çıkarmaya birebir benimki
hala aramadı zaten busefer arasa atlayıp kendim gidecem:roflol:
akannehirkaydirigubbakcemile3
eşimde rüyasında görmüş bebekimiz olucakmış
ayy ne şeker olur kimbiliropuyorumnanaktan bi bebek istiyodur belki eşin:asigim:
tübe tübeee=)
kaydirigubbakcemile3senin ki de aynı benm gibi ciddiye almış napiyim kızın dizine yatmıştıkötükedihüso açık kalmıştır bitarafım kesin=)
aramadımı canım:uhm: fırsatı olmamış da olabilkir dur bakalım:hulya:
askerlik psikolojisi iyice sinirlerimizi bozdu:roflol:akannehirkaydirigubbakcemile3
eşimde rüyasında görmüş bebekimiz olucakmış
ayy ne şeker olur kimbiliropuyorumnanaktan bi bebek istiyodur belki eşin:asigim:
opuyorumnanaktan
evet canım istiyo
kızı oluyomuş :1rolleyes:
ben hamile kalana kadar inşallah teknoloji gelişirde...:kedi:
canım kullanmadım bende bakimkızlar Bagno Di Roma sabunlarını duydunuz mu? simdi forumda gezinirken gördüm. baya güzel yorumlar yazmıslar. kullanınız var mı? kipalarda varmıs ama bana cok ters
canım sen nerden aldın?ben yüz için olanını kullanıyorum memnunum.benm cildim problemliydi bi dönem.sebamed sabun dan başka bişey yüzüme sürmedim,şimdi sebamedi bıraktım bu sabunu kullanıyorum kozmetik hiç bir ürün cildime iyi gelmiyor.cildim karma.vücut için olanlarıda kipa da görmüştüm.
merhaba canım 10 hafta kaldıkaydirigubbakcemile5
benimde karma canım,burnum ve alnımın üzeri yağlıcanım izmirdeyim ben.burda kipadan başka yerde görmedim.
bende sivilce vardı ,çok fazla ürün kullanmaktan oldu.şimdi sadece sabun ve doğal maskeler yapıyorum.kil maskesi,ve sodayla yıkıyorum.biraz kurutuyo bu sabun zaten benm cildim karma/yağlı.kuru ciltlere iyi gelmeyebilir.
tünaydın canımmerhaba kızlar nasılsnız zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?