- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.121
kızlar bu ne balyajmı röflemi?
ben ayırt edemıyorum
ben ayırt edemıyorum
betül işte bende bu rengi istiyodum ama korkuyorum ya oyüzden 1-2 ton açıyım diye düşündüm
bende bukadar beyazım yakısırmı karar veremıyorum ama
deryacım eşin gelmeye yakın alt kısımdakı rengıne boyarsın süper olur ben begendım rengini tatlım
charm bu renk çok güzel ama kadının ten rengine de çok uymuş.
ışıkğa göre renk değişmiş. ilk iki resimde çook hoşuma gitti.
tamam cnm bak sende ama alınatı olmasın ok
betül ordamsın
qördünmü tatlım
charlize therona siyahta cok yakışıyodu ama betül baksana=)
ben bu renk yapıyım diyrum kızlar
a.sbence sarı saç daha hoş bir hava katmış. daha sempatik duruyor. siyah saçta daha sert bir ifade katmış =)) Amma yorumlar yaptım ha gören de renk uzmanı sanar beni =)
ben ayırt edemıyorum
mesela bu kadının saçı daha açık bir tonda olsaydı bu kadar yakışmazdı bence ya da siyah koyu ketane olsa yine kötü olurdu. Onun içinde istediğin rengi bulacaksın sonra da onun tonlarını araştıracaksın değil miii? Yakışanı bulmak gerekiyor ama bu da zor iş işte.evet kıvırcık saclının da rengı guzelmıs yusum :)
evet kıvırcık süpermiş
benim kıvırcık oldugundan boyatınca fön cektirmrm lazımmıs gibi düşünüyodum hep ama hatuna kıvırcık yakısmıs
HOşgeldin canım a.s.mrb kızlar bende ben asker beklıyorum :) şafak 78 karabüke selamlar :))
ğer ki çok beyazsan sarı saç soluk gösteriyor ama makyajla da süper oluyor. ben de o yüzden tereddüt ediyorum zaten.ya ben karar verdim, tamamını açtırmadan sadece röfle yaptırcam üstüne. saçımın rengi orta kumral.
tenım beyaz, nasıl olur sizce;?
buda güselmiş:hulya:
mesela bu kadının saçı daha açık bir tonda olsaydı bu kadar yakışmazdı bence ya da siyah koyu ketane olsa yine kötü olurdu. Onun içinde istediğin rengi bulacaksın sonra da onun tonlarını araştıracaksın değil miii? Yakışanı bulmak gerekiyor ama bu da zor iş işte.
mrb kızlar bende ben asker beklıyorum :) şafak 78 karabüke selamlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?