Ksa dnem Askerlik...

deneyelım ya ıkımızdee cesaret edıpte bakalım nolucak kaydirigubbakcemile3

charm bu renk çok güzel ama kadının ten rengine de çok uymuş.
ışıkğa göre renk değişmiş. ilk iki resimde çook hoşuma gitti.

evet ten rengıne cok uymus... bende cok beyaz degılım yanı bugday beyaz arasıyım dıyebılırız... bılmıyorum nasıl olur hıc kafamdan cıkmıcak bu valla kafaya koydum ya rahat edemıyorum ama su yakısırmı meselesı de dusundurup duruyor ınsanı...

tamam cnm bak sende ama alınatı olmasın ok

betül ordamsın
qördünmü tatlım

ya goremedım tatlım ya oglumun karnını doyurdum uyuttum geldım bu arada heryerde test yazıyor fisfisfis

charlize therona siyahta cok yakışıyodu ama betül baksana=)

guzele ne yakısmaz mısalı oluyo onda o yuzden :) ama bence sarının verdıgı havayı veremıyo sıyah.. yanı ne bılıyım sarıyı cok yakıstırıyorum gercekten oysakı charlıze ınde sac rengı baya bır koyu normalde...

ben bu renk yapıyım diyrum kızlar

ya ıste benım yaptıgım hatalardan bırıde bu.. zaten bu yuzden tum denemlerımız husranla snuclandı...
mesela boyle bıraz cesaret ısteyen renkler beyenıp ama sonrada olurmu olmazmı dıye dusunup neyse bır ıkı ton kyusunu yaptırayım once dedım ve ıstedıgımdan cok farklı bırsey oldu.... aynı gunu boyattım...
sarı cok farklı bır renk bır ton u bıle yle cok farkedıyrkı kişide... oyuzden sanırım kıyısından kosesınden gecerek degıl de kafaya koyup tam ıstedıgını yaptırmalı en azından gorursun yakıstımı yakısmadımı yakısmadıysa koyultmak basıt ama acmak ugraslı.... bır ıkı tn kyultulur olur bıter... :)

bence sarı saç daha hoş bir hava katmış. daha sempatik duruyor. siyah saçta daha sert bir ifade katmış =)) Amma yorumlar yaptım ha gören de renk uzmanı sanar beni =)
a.s
kızlar bu ne balyajmı röflemi?
ben ayırt edemıyorum

röfle... balyaj kalın serıtlere denıyor bıldıgım kadarıyla... CADIARZU

bu arada oglum klavyenın bazı tuslarını soktu saolsun yazılarım amma bozulmus sımdı farkettım kımı basılıyuo kımı basılmıyo takmaya fırsatım olmadı daha :))

evet kıvırcık süpermiş
benim kıvırcık oldugundan boyatınca fön cektirmrm lazımmıs gibi düşünüyodum hep ama hatuna kıvırcık yakısmıs

evet kıvırcık saclının da rengı guzelmıs yusum :)
mesela bu kadının saçı daha açık bir tonda olsaydı bu kadar yakışmazdı bence ya da siyah koyu ketane olsa yine kötü olurdu. Onun içinde istediğin rengi bulacaksın sonra da onun tonlarını araştıracaksın değil miii? Yakışanı bulmak gerekiyor ama bu da zor iş işte.

ya ben karar verdim, tamamını açtırmadan sadece röfle yaptırcam üstüne. saçımın rengi orta kumral.
tenım beyaz, nasıl olur sizce;?

evet kıvırcık süpermiş
benim kıvırcık oldugundan boyatınca fön cektirmrm lazımmıs gibi düşünüyodum hep ama hatuna kıvırcık yakısmıs

ondan özellikle sana ekledim canım bunu =)
Kıvırcıkta sanki biraz daha dikkat etmek gerekir. Ama ii de yapılınca çok güzel duruyor

mrb kızlar bende ben asker beklıyorum :) şafak 78 karabüke selamlar :))
HOşgeldin canım a.s.
ya ben karar verdim, tamamını açtırmadan sadece röfle yaptırcam üstüne. saçımın rengi orta kumral.
tenım beyaz, nasıl olur sizce;?
ğer ki çok beyazsan sarı saç soluk gösteriyor ama makyajla da süper oluyor. ben de o yüzden tereddüt ediyorum zaten.

ee bu arada ne dıyorsunuz pekı kızlar ama yakısır yada yakısmaz demedınız kı bana ? :gitme: kaydirigubbakcemile3

evet aynen oyle zor iş ama bı tuttursam yakıstırsam gerısı kolay... benneyaptımki

mrb kızlar bende ben asker beklıyorum :) şafak 78 karabüke selamlar :))

hosgeldın canım bı anda kendını guzellık saç bakım topiğinde bulmus gıbı olabılırsın belkı kaydirigubbakcemile3
Allah kavustursun sızıde...

deryacım ozaman oynama sac rengınle, bıkere aynı renk yaparsın parlar
betül sende acık tenlısın bence yapalım gitsin=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…