- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.161
senin askerin nerde yapıyo? hosgeldin buarada:teselli:günyadın :)
evet seni anlıyabiliyorum bide son dk de haber verip geldiklerinde daha zor oluyor nasıl kamera accagını şaşırıyor insan :) size iyi hasret gidermeler
darısı da yarın bizim başımıza inşallah :)
canım senin sevgilin nerde yapıyor askerliğini?
canım bikaç kez basıyosun sanırım, kendi mesajlarını silebilirsin edit yazar mesajının sağ alt köşesinde oraya tıklayıp...... filan yazabilirsin yani.hoşbulduk burcudeniz :)
nişanlım gölcük'te canım. şafağımız ise 78. 24 ocakta burda olacak inşallah, izin kullandı benim nişanlım ondan benimkisi fazla.istanbul tuzlada.. senin nişanlın pekı? sizde kaç şafak?
nişanlım gölcük'te canım. şafağımız ise 78. 24 ocakta burda olacak inşallah, izin kullandı benim nişanlım ondan benimkisi fazla.
Dönüş tarihi çok güzel olacak çünkü okul da 22 ocakta tail oluyor hihoyyyt 2 gün hazırlık yaparım rahatça ve sevdiceğimi karşılarım sonra da hep yan yana oluruz =)
İyiyim şirineeee opuyorumnanaktanyusuuummm nasılsuuunn=)))
oh tatil bugün sana ne güsel ben olsam ayklarımı uzatır bi dilim pasta keser bide kahve yaparım filmimide açarım ohh missopuyorumnanaktan
Evet ya çok güzel. aklıma gelince hemen hayal kurmaya başlıyorum =)gelecekleri gunu beklemek cok guzel ya :) bizim final tarıhlerı bellı degıl daha bellı olsaydı bende ona gore son gununde ıstanbul gıdıp bırlıkte donmeyı dusunuyorum ama bakalım artık :)
şükürki az kaldı yinede ya plakalara baslamak guzelmıs :)
ay kıyamam biliyorum o ayakta durmanın yorgunlugunu annemde çok çekerdi, canım ayaklarını arada havaya kaldırarak dinlen, kılcal damarların belirginleşmesin öğretmen hastalıgıdır o ayakta çok duruyosunuz...İyiyim şirineeee opuyorumnanaktan
Bacaklarım sızlıyor hala canım ya. okulda öss hazırlık kursu başladı iki gün ona gidiyorum ama acayip yoruluyorum. düşünsene dün 9 saat ders anlattım ve hep ayaktaydım :sinifsinif:
birazdan annemle çarşıya çıkacağım. gerekli malzemeleri alıp pasta börek falan yaparız belki.
avatar yine çok tatlı ya kaydirigubbakcemile3 senin avatarlara baktıkça gülüyorum hep =)ay kıyamam biliyorum o ayakta durmanın yorgunlugunu annemde çok çekerdi, canım ayaklarını arada havaya kaldırarak dinlen, kılcal damarların belirginleşmesin öğretmen hastalıgıdır o ayakta çok duruyosunuz...
oh ne güsel ya annemde gelse keske=(( peynirli börek yap benim yerimede ye=)cokacimcoook
ilahiyatta okuyorum.. siz ne ogretmenısınız? burcu denız ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?